לידיעת כולם!!!

אופיר, הנה לך הלינק!

חברתינו "הארנבת היחידה" כבר נתנה לנו את זה הנה זה..לא ראית? "הקישור לאתר של 103 fmו ארנבת היחידה" ----> ההודעה הזאת נמצאת ממש בשרשור הזה, חפשי אותה ותכנסי ללינק שהיא חיברה! שם תכנסי לדידי הררי בעיגולים האלה שם...ותמצאי את הלינק! ותחזרי אלינו עם תגובות!

ofirosh

New member
שמעתי!!! תודה.!!!!!!

איזה חמודה היאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

ofirosh

New member
ראיתם אותה אצל רמיי ורד או יאיר

לפיד????. הייתה מ-ה-מ-מ-ת

מצוין!! היי אופיר, מה הכי אהבת

בראיון הזה? איזה ממי היא הא???? ושמעת איזה שיר יפה הם כתבו על סמדר??? נקרעתי -"סמדר סמדר את זבל של אישה..." (ואללה נכון!!!!)

ofirosh

New member
חח באמת שיר יפה!!!!!

אהבתיייי אמממ את סופיי לא יודעת מה בדיוק היא הייתה נורא טבעית וחמודההה

SHANI, תודה....כן באמת היה לי מזל.

יש כאלה שנשארים עד 5:30 או יותר.... איזה מזל שאני חוזרת הביתה מוקדם! יש לי שעות מאד נוחות!!

עוד משהוא על סופי

(תודה על כל המחמאות) . אני מביאה לפניכם קטע קצר על סופי שפעם שמתי קישור אליו אבל בקושי היו תגובות אז אני מניחה שלא הרבה ראו,(הקטע הופיע בתחילת אפריל במעריב במדור "להיות הורים" והנה הקטע בשלמותו: " סופי צדקה ,שחקנית נזכרת ומשחזרת,- מהוא הדבר הטוב ביותר שהורייך עשו עבורך? בשנת 87 רציתי מאוד להשתתף בפסטיבל הילדים ואבא בהתחלה לא כל כך הסכים .אחרי הרבה הפצרות מסביב של אמא וכל האנשים הוא השתכנע וזו היתה הפעם הראשונה שלי על במה ומאז לא נפרדתי ממנה , מהוא הזכרון הכי חזק שלך? כשהיתי בת 10 ההורים שלי ביקשו מימני שאשמור על אחי הקטן שהיה קטן ממני בשנה וחצי ,שיחקתי עם חברות והוא רכב על האופניים שלו ופתאום הוא נפל ונחבל בראש,כדי שההורים שלי לא יגלו שלא שמתי לב אליו ,פשוט ברחתי מהמקום והשכנים טיפלו בו והביאו אותו להוריי ,זו היתה טראומה ענקית." מה דעתכם?

tamarosh

New member
בקשר לסופי/רונה...whatever

שמעו קטע... חברה של אחותי, בת 7 וחצי בערך, היא ילדה ממש מוכשרת. כאילו...היא לא משחקת באיזה חוג תיאטרון או שרה או משהו...סתם בבית אתם יודעים מול משפחה/חברים וכו... קיצר...הם היו כל המשפחה במלון באילת, והם פגשו שם את סופי...אין לי כוח ממש להסביר עכשיו איך סופי הגיעה אליהם בסוף לחדר... - לאבא שלהם יש קשרים פה ושם אתם יודעים איך זה... טוב! אז סופיל´ה הייתה אצלהם בחדר, והילדה הזאת שסיפרתי לכם עלייה ממש ממש לא ביישנית אז היא עשתה לסופי הופעה כזאת, וסופי ממממש התלהבה! והסתבר שהיא גם עובדת כרגע על קלטת וידאו חדשה והיא הזמינה אותה להשתתף בה! איזה ממי היא! - יפה אה?

סופי הנשמה!!! כמה נחמד מצידה!

נכון- סופי באמת היהת באילת שבוע שעבר... את זה אני יודעת. אבל כמה נחמד מצד סופי ככה להזמין אותה להשתתף, בטח היא תשתתף בקלטת "פים פה פה 2" שסופי עובדת עליה... וקשרים...תראו צריך את זה בחיים.... סופי נשמה!!!

ארנבת - תגובתי על הקטע האחרון

סוף סוף יש משהו שכבר ראיתי ושעמתי אליו! השאלות טובות והתשובות של סופי עוד יותר טובות! תודב לך (שוב) אל שפרסמת את הקטע הזה, אני בטוחה שיש כאלה שעוד לא ראו וקראו את זה! ניבה.

pompii

New member
כן גם אני קראתי את זה איפשהו

איזו חמודה סופי! ממש מתוקה הבחורה

למעלה