לידיעת כולם!!!

לידיעת כולם!!!

התוכנית שהיתה אמורה ליהיות לסופי צדקה ברדיו wfm היתה כנראה סתם פיקציה . אחרי שהפרו הבטחות שלהם בלוח השידורים שהתוכנית תעלה בימי שלישי ,התוכנית נמחקה מלוח השידורים וסופי ,בעיניין הזה לפחות ,מחוץ למפה. נ.ב. מישהוא שמע אם השמיעו את השיר שלה ברדיו?

מה באמת????

אני לא מאמינה! אוף! אז נכון, כמה פעמים היא לא היתה יכולה להגיע לרדיו כי היא היתה חולה והכל..אבל למה לבטל את זה! איזה באסה!!! זה היה דווקא כזה רעיון גדול! אני מקווה שהתוכנית תמשך! דרך אגב, היום ב21:00 סופי בשידור חוזר אצל רמי ורד!!!! WATCH!!!!!

קטע לשמיעה של סופי אצל דידי

בעודי משוטטת באינטרנט גיליתי שאכן סופי קיבלה במה אצל דידי לרגל הדיסק החדש ואת קטע הראיון הקצר ניתן לשמוע באתר של 103 fm זה מופיע ברשימת הקטעים המוקלטים כשנכנסים לקישור של דידי. האזנה נעימה ותגובות........... ניבה תודה על העדכון! כולם מוזמנים לממשיך ולעדכן.

WOW ארנבת- תודה! תודה! תודה!!!

אין כמוך יאללה!!!!! את תמיד מצאת דברים הקשרוים בסופי שאני תמיד תמיד האחרונה לדעת מהם! מה הייתי עושה בלעדייך?! תודה רבה!!!! הראיון היה מאד חמוד, לא חושבת? ואיזה קטעים עם השיר הזה על סמדר! נקרעתי! עלק "סמדר הכלבה...למה גנבת את הבקבוקים?...." אדיר! איך צחקתי!
תגידי, מתי עשו איתה את הראיון הזה? סופי היתה באילת...מקווה שנהנת. THANK U LOADS!!!!!!!!!!!!

ניבה אני לשרותך תמיד

אבל למה את אומרת שאת האחרונה לדעת ?למשל על רמי ורד לא היה סיכוי שאני אדע אם לא היית כותבת את זה. היה ראיון חמוד איתה ,קצר מידי הקטע שהכי אהבתי זה שסופי אמרה לדידי שאחותה אחראית על הכתיבה של השיר והוא על ההשמעות. סופי מדברת עם דידי מה זה חופשי כמו אחוקים. אני חושבת שהראיון היה ביום חמישי או רביעי כי בדף הזה תמיד מתפרסמים הקטעים האחרונים של השבוע.

ארנבת, תודה על הכל. ובקשר לרמי ורד

אני ממש לא זוכרת מי אמר לי, אבל היה פה משהו שאמר את זה, ושוב - אני לא יודעת מכלום בקשר לסופי (וזה משגע אותי!!!!!!!!!!!) לא רוצה להפסיד כלום עליה! איזה באסה! איזה מזל יש לי זאני יכולה להשיג דברים מאנשים (כמוך ארנבת!) :) או שאומרים לי בזמן!!!! אולי אני לא מסתובבת במקומות הנכונים, בשמנים הנכונים אז אני לא יודעת תמיד... נכון, הראיון היה קצר, אבל מצחיק! הם כבר מכירים סופי ודידי, באמת מדברים כמו חברים טובים.
את חושבת שסופי עדיין באילת?

Shani5

New member
ניבה אפשר לשאול שאלה?

אם את בצבא- אז איך זה הגיוני שכמעט את כל יום פה? את לא חייבת לענות סתם אני מתעניינת...

pompii

New member
אני שמעתי ש....

יש באילת מסיבה ענקית שתהיה בסיקור ענקי בגיא פינס ויהיו שם הכוכבים של "לחיי..." זה נכון? מישהו אמר לי שזה ללילה אחד שבאים יש מסיבה ואז בבוקר חוזרים. בקיצור, זה נכון??? (השאלה כמה זה עולה...)

הראיון של סופי אצל רמי ורד היה

לדעתי מהראיונות היותר טובים שהיו איתה ,הוא לא נכנס איתה לעומק העינין השומרוני כמו שבדרך כלל עושים (אבל אמר לה שהיא שומרונית והיא לא תיקנה אותו שכבר התגיירה),זה היה ראיון קליל ומצחיק שהכרנו בו עוד צדדים של סופי למשל שהיא מאמינה באסטרולוגיה סינית ,שולטת בפירטי הסרט "חגיגה בסנוקר" ועוד ,חבל שהוא לא עשה עליה גרסה של חיים שכאלה כמו לשאר האורחים זה בטח היה מצחיק. אבל מה שהכי תפס לי את העין זה שסופי מסרבת להיפרד מדמותה של רונה היא באה בתלבושת הטאליבן הידועה לשימצה שכנראה אימצה לעצמה.(מוזר כי היא בעצמה קטלה את סגנון הלבוש הזה והנה היא מופיעה עם חצאית על מכנס כמו בימים הטובים ) ניבה (או כל מי שיודע)מתי היתה התוכנית המקורית? אני שואלת כי כששאלו את סופי על התוכניות שלה לעתיד היא בכלל לא הזכירה את הסינגל.

ADIDIDIDI

New member
ניבה...

תודה שאמרת בקשר לתוכנית של סופי אצל רמי ורד!!! היה ראיון ממש יפה ומצחיק אני מתה עליה!!!!!!!!!!!! בכל מקרה אם מישהו שומע על תוכנית שיש בה את סופי שיגיד בבקשה!!!

עזית1

New member
פומפי כל הזמן יש שמועות

כל הזמן מסיבות,פשוט כוכבי לחיי הפכו ליחצנים של המועדונים האלה, ובזכותם אנשים מוכנים לצאת וללכת למועדונים, אמרו שיהיה סיקור בגיא פינס גם על המסיבה בפאצ´ה...

עוד משהוא שלא ידעתם על סופי

להלן קישור לכתבה על סלבריטאיות ודרכן לשמור על המשקל וגם סופי שם. מקווה שזה יצליח. תקראו ותגיבו...............

לניבה ושאר אוהבי סופי היום עודכן

שוב לוח השידורים של wfm שכפי שכבר אמרתי לא סגורים על עצמם וסופי כן תשדר ברדיו אחת לשבועיים תוכנית היכרויות שנקראת "קופידון" בין השעות 22:00 ל-24:00 ניחיה ונראה............

אני לא מאמינה!!!!!!!!!!!!

די די אני בשוק! אני בהלם! אני המומה!!!!!!! קראתי את הכתבה- איזה מדהים! כ"כ תודה תודה לך ארנבת, את משהו שלא מהעולם הזה!!!1 אלוהים ישמור, מאיפה את מוצאת את כל הכתבות האלה??????? אלוהים, כמה בן אדם יכול להיות כ"כ דומה לי?!!?!? קראתי את הכתבה והייתי פשוט בשוק!! סופי ממש דומה לי! היא דם חולת ממתקים כמוני (למרות שידעתי את זה) והמאכל האהוב עליה הוא: ארוחת מקדונלדס!!!! זה הדבר שאני הכי אוהבת בעולם אבל אמאלה...היא אוכלת את זה 3 פעמים בשבוע?! איזה מפחידה, אני הכי הרבה פעמיים בשבוע! יאללה, איזה מגניב!! חחח...עלק היא והבת שלה רבות על הממתקים! סופי הזאת כזאת מתוקה היא ממש כמו ילדה! זה מה שאני מזה אוהבת בה!!!! מ-ת-ו-ק-ה!!!!! די כתבה מדהימה - שוב, המון המון תודה ארנבת!!!!!!!! את גדולה!!!!!!!!!!!

../images/Emo23.gif סופי צדקה ../images/Emo23.gif (+תשובה לשני)

היי שני, קודם כל אני עונה לך: אני בבית כל יום מפני שיש מקומות בצבא לעידיתך שחוזרים הביתה על יום....מכיוון שאני משרתת ממש קרוב לבית שלי ברמת אביב שזה בקירייה שבת"א אני חוזרת כל יום הביתה, והתפקיד שאני מבצעת לא דורש הרבה (אפילו לא עברתי קורס), לכן אני מניחה שהשעות שלי ממש נוחות, אני כל יום מסיימת בשעה 4:30...ככה שאני תמיד נמצאת אונליין בערבים וכותבת לכם! הבנת?
ובקשר לראיון של רמי ורד- ראיתם אותה? איזה יפה!
איזה צחוקים ודאחקות היו איתם! עלק "מה רוצה התולעת?...מחפשת חכה!" הרגה אותי הסופי הזאת! והיא מאמינה באסטלוגיה...מעניין.... והקטע עם השרשרת שלה עם ה"ה´" היה מצחיק.... בקיצור, לבחורה חוש הומור אחד גדול ונורא כיף לראות אותה מתראינת!!! אלה ראיון!

ארנבת- את מדהימה!

האם כבר אמרתי לך? ברצינות, אני כ"כ מעריכה את כל העידכונים שלך על סופי צדקה! תודה כ"כ!!! זה מאד חשוב לי כעת להיות מעודכנת בכל הקשור בסופי, ואת מביאה לי דברים מדהימים שאני אף פעם לא יודעת מהם בכלל....דברים חדשים!! בזכותך הידע שלי מתעשר וכמעריצה ותומכת של סופי (OR WHATEVER) זה ממש חשוב לי! אז רב תודות ממש!!! את נהדרת!
CHEERS MATE!!!!

אופיר, ניתן פה לא מזמן לינק לראיון

הזה....את מתכוונת בטח לראיון החדש של סופי נכון? (זה עם דידי הררי שסוםי מדברת על הסינגל שלה?) אוי, זה היה ראין MUST! שואת חייבת לשמוע את זה! ניתן םה הלינק לזה לא מזמן....ההודעה כנראה שעמוד הקודם, או שאת יכולה ללת לאתר של 103 FM אוקיי? (יודעת את הכתובת?) ושם תיכנסי לעיגול של דידי הררי ושם את מיד תיראי את הראיון עם סופי..... מקווה שעזרתי, יש לך שאלות תפני אליי, אני כמובן אשמח לעזור!!

למעלה