לידיעת חברי הפורום

מצב
הנושא נעול.
לידיעת חברי הפורום

לידיעת חברי הפורום

החוזים על הנסדאק בסיום מצביעים על עליה של 51 נק` ושל ה s&p מראים על עליה של 25 נק` בנוסף דיבורים על פסגה צפויה אמורים לדעתי לעשות רק טוב לשוק בטווח הקצר האתר לקבלת החוזים על הנסדאק הוא : http://cnnfn.cnn.com/markets/afterhours/ כריש

אופטימי?????

אופטימי?????

לידיעת חברי הפורום החוזים על הנסדאק בסיום מצביעים על עליה של 51 נק` ושל ה s&p מראים על עליה של 25 נק` בנוסף דיבורים על פסגה צפויה אמורים לדעתי לעשות רק טוב לשוק בטווח הקצר האתר לקבלת החוזים על הנסדאק הוא : http://cnnfn.cnn.com/markets/afterhours/ כריש
מה קרה כריש? פתאום הפכת אופטימי? כשהשוק מגיע ל517? אני הרי בניתי עליך!! וזה מתחיל להדאיג אותי, כל זמן שהיית פסימי, השוק עלה ,זוכר את הוויכוח על פוטים הנכתבים בסטיות תקן גבוהות? שלא לדבר על ממש לפני שבוע ,עת דיברתי על המשולש , ו אתה ניסית להסתלבט,פתאום הפכת לשור?הרי את כל הטענות שאתה טוען עכשיו,על זה שהשוק לא יורד, ומניפולצייה שמניפולצייה יכולת לטעון גם קודם!! ובאשר למשא ומתן המתחדש ,הרי ברור לך שזה קשור לבחירות ותו לא!!! כך שייתכן באמת ,שמי שהעלה את השוק עד עתה ,מחכה לשכמותך ולפי כלל האצבע,ייתכן וזה סופו של המהלך

ואני אומר

ואני אומר

אופטימי????? מה קרה כריש? פתאום הפכת אופטימי? כשהשוק מגיע ל517? אני הרי בניתי עליך!! וזה מתחיל להדאיג אותי, כל זמן שהיית פסימי, השוק עלה ,זוכר את הוויכוח על פוטים הנכתבים בסטיות תקן גבוהות? שלא לדבר על ממש לפני שבוע ,עת דיברתי על המשולש , ו אתה ניסית להסתלבט,פתאום הפכת לשור?הרי את כל הטענות שאתה טוען עכשיו,על זה שהשוק לא יורד, ומניפולצייה שמניפולצייה יכולת לטעון גם קודם!! ובאשר למשא ומתן המתחדש ,הרי ברור לך שזה קשור לבחירות ותו לא!!! כך שייתכן באמת ,שמי שהעלה את השוק עד עתה ,מחכה לשכמותך ולפי כלל האצבע,ייתכן וזה סופו של המהלך
אין ספק שהתנאים ששררו אז היקשו על מסחר תקין ועל דרך קבלת החלטות נכונה ``סחור לפי השוק לא לפי הלב`` אמרה זאת חשובה מאין כמוה, אולם בוא נראה מה השתנה ראשית הנסדאק באמת בשפל מהלכיו הצפוים של הנגיד שם היא בדרך להורדת ריבית מה שייצב את השוק שם וגם פה תהליך הריבית ימשך ובבוא העת כאשר הריבית תגיע לרמות של %6-7% אזי כספים יגיעו לשוק כמו כן הרגעת השטח גם אם היא זמנית אמורה לתרום לשוק (אם וכאשר הדברים ישובו למסלול האלימות נעשה הערכה מחודשת). דבר נוסף כמו שציינתי את תהליך העליה של השוק הרגשתי מאותו יום חמישי את השוק עלה למרות הפיגוע בחדרה וירידות חדות בנסדאק כך שאני לא אופטימי מהיום כריש

בכל זאת

בכל זאת

ואני אומר אין ספק שהתנאים ששררו אז היקשו על מסחר תקין ועל דרך קבלת החלטות נכונה ``סחור לפי השוק לא לפי הלב`` אמרה זאת חשובה מאין כמוה, אולם בוא נראה מה השתנה ראשית הנסדאק באמת בשפל מהלכיו הצפוים של הנגיד שם היא בדרך להורדת ריבית מה שייצב את השוק שם וגם פה תהליך הריבית ימשך ובבוא העת כאשר הריבית תגיע לרמות של %6-7% אזי כספים יגיעו לשוק כמו כן הרגעת השטח גם אם היא זמנית אמורה לתרום לשוק (אם וכאשר הדברים ישובו למסלול האלימות נעשה הערכה מחודשת). דבר נוסף כמו שציינתי את תהליך העליה של השוק הרגשתי מאותו יום חמישי את השוק עלה למרות הפיגוע בחדרה וירידות חדות בנסדאק כך שאני לא אופטימי מהיום כריש
ראה הודעותיך תחת הכותרות 9.12 ``תגובה`` 3.12 ``משבר עולמי נוסף בדרך`` וכמובן 29.11 ``הרע עוד לפנינו`` מה זה ? אתה מנסה לשטות בנו?

לפרש

לפרש

בכל זאת ראה הודעותיך תחת הכותרות 9.12 ``תגובה`` 3.12 ``משבר עולמי נוסף בדרך`` וכמובן 29.11 ``הרע עוד לפנינו`` מה זה ? אתה מנסה לשטות בנו?
אל תחזור למה שהיית ערב דיבורנו בצט (שחצן יהיר ומתנשא) לכל אחד מותר להיות אופטימי פסימי בכל נק` זמן שהיא וכך גם אני הייתי. לגבי הכתבות שכתבתי שאליהן אתה מתייחס כנראה שהקדמתי את זמני אני עדין צופה משברים פיננסים (ראה כתבות של רולניק בנושא) כך שאין אני משטה לא בך ובטח לא בחברי הפורום. כריש

כריש ידידי

כריש ידידי

לפרש אל תחזור למה שהיית ערב דיבורנו בצט (שחצן יהיר ומתנשא) לכל אחד מותר להיות אופטימי פסימי בכל נק` זמן שהיא וכך גם אני הייתי. לגבי הכתבות שכתבתי שאליהן אתה מתייחס כנראה שהקדמתי את זמני אני עדין צופה משברים פיננסים (ראה כתבות של רולניק בנושא) כך שאין אני משטה לא בך ובטח לא בחברי הפורום. כריש
זה אכן נכון שלכל אחד ישנה הזכות להיות פסימי/אופטימי,בכל עת. אבל,- והאבל הזה חשוב מאוד- עליך להודות שהמעברים אצלך הם כל כך מהירים,שאם מישהו ישעה לעצותיך,הוא עלול למצוא את עצמו מהר מאוד ללא גרוש. שנית, כל הסיבות אותן אתה מונה,ושלפי דעתך יגרמו לעליות בשוק, מונחות לפני כולם כבר כמה שבועות,ואכן השוק עלה בתקופה האחרונה לא מעט!!!כך שבעגת השוק ``זה כבר בפנים``שלישית, בפורום כבר נמצא מישהו שכינה אותי ``זקן נרגן``.כך שכינויים נוספים,אולי לא יתקבלו בברכה ,אבל מאידך גיסא,לא יפחידו יותר מדי. כל מה שאני מנסה לעשות זה להעמיד דברים על דיוקם, וכמובן שכל הערה,או הארה יתקבלו בברכה.אינני חושב שהפורום הוא מקום בו צריכים ללטף אחד את השני! לצורך זה, ישנם אמצעים אחרים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה