תיהנה גם אתה!חזרתי
ובפעם האחרונה. תודה רבה על כל המחמאות. אני רואה שהצלחתי לעורר ויכוח. רבותי הנכבדים, רק מי שמרגיש שמשהו לא בסדר משנה משהו, מי שמרגיש שהכל טוב נשאר עם מה שיש. אם זה מה שהאנשים רוצים- זו סיבה לעזוב את הארץ. כשניסיתי למחות קיבלתי תגובות כמו שנשמעו פה ונמאס לי. התפקיד שלי לשנות אנשים נגמר, וכשאמרתי שהם פריירים התכוונתי לכך שאילו שבאמת רוצים שינוי יתחילו להשמיע את קולם. לא רוצים- לא צריך. תשארו עם תחבורה מחורבנת. אני את שלי עשיתי (גם אני יודע לדבר לא יפה). גרמניה היא לא הנושא אלא איך ישראל נראית בעיני עצמה. אם לחכות לאוטובוס בלי לדעת את לוח הזמנים שלו זה בסדר,אז אני לא רוצה להיות חלק מזה.amit1270 הוא דוגמא לאנשים שאינני רוצה לפגוש יותר. גם פארק דה פרנס אם זה נוסח הפורומים שלכם אז מי אני שאתן לכם רעיון שאפשר גם אחרת. ולגבי דויטשה טלקום, גם אני ואשתי צחקנו הרבה עליהם, על כל חברה אפשר לצחוק, אבל עם כל השטויות שהם עשו הם לא השפילו אותנו. מה הקשר למוסלמים אני עדיין לא יודע. תהנו שם
לא יודע מאיפה הבאת את זה שמישהו כאן מרגיש שהכל טוב. מה שבטוח - לשנות תחבורה ציבורית יותר קל מלשנות אנשים. אין לך כמובן מושג מה ה"פראיירים" כאן עשו או עושים לשיפור התח"צ בארץ. גם את זה אתה כנראה יודע יותר טוב מכולנו... על החתום: פראייר גאה