לידיעת הגולשים

siv30

New member
לידיעת הגולשים

אם הכתבה הזו נכונה, אל תתפלאו אם בקרוב מאוד גם קניה ווסט יתהדר בשימלת רשת ומגני פטמות בצורת כוכבים

http://www.xnet.co.il/xo/articles/0,14718,L-3102999,00.html

Music Man XD

New member
מה?!

קריס וברוס ג'נר מתגרשים?

לא ידעתי. אבל זה היה צריך לקרות מתישהו. לא מאמין שאשכרה אכפת לי מזה

ובחזרה לנושא - אני יכול להבין למה הוא מקבל השראה ממיילי. היא משהו מרענן שקורה עכשיו, היא מתלבשת בסטייל "אדג'י" כזה, וחוץ מזה, היא בקטע של "אני לא שמה ***". זה הכי קאניה.

חזה חשוף, סטייל "מגניב", לשון בחוץ, טוורקינג = זו באמת בחורת החלומות של קאניה ווסט.

siv30

New member
עד כאן!

אם אני אראה עוד צילום שלה עם הלשון בחוץ אני שולחת מישהו שיוריד לה אותה. אני מתחילה לחשוב שיש לה תסמונת טורט והיא לא שולטת בלשון שלה שיוצאת מהפה.

והוא שאמרתי, אולי אפילו נזכה לראות אותו בבגד גוף האדום שהיא הצטלמה איתו לאחרונה

siv30

New member
להזמין מגרש שדים?

אללי כל יום מפרסמים במגזינים צילומים שלה והם יותר ויותר מזעזעים. אתמול ראיתי שהיא הלכה למסיבת ההשקה של האלבום שלה בניו יורק במיני וחזיה ורודים. היא ממש נראתה כמו lollipop

siv30

New member
חשבתי שסנוקי היא הכל

אני עכשיו נעלבת בשם סנוקי

DAN1EL

New member
האמת

שסנוקי נהייתה קצת מעפנה מאז ההיריון.

אבל תמיד תהיה לי פינה חמה בלב עבורה.

Rud3 Boi

New member
קים דוחה?

קים היא אחת הנשים האלגנטיות והקלאסיות שיש בתעשייה היום.

אז בסדר הייתה קלטת סקס, מיילי 4 דקות מתדנדת עירומה על כדור וזה רץ 100 פעם ביום בMTV, אז?.

Music Man XD

New member
מה קלאסי ואלגנטי בה?

אז היא לובשת בגדי מעצבים. זה לא הופך לקלאסית.
הבחורה עשתה אימפריה על קלטת סקס. קלאסי ואלגנטי זה לא.

ודרך אגב, אם כבר צריך לדרג את האחיות: קורטני וקלואי >>>>> קים.

Rud3 Boi

New member
אני אענה לך כי זה כן דיון לדעתי.

קלטת הסקס של קים הייתה לפני כל כך הרבה זמן, אי אפשר לבסס אימפריה עצומה כמו של המשפחה הזאת רק על קלטת סקס, הבנות באמת באמת עובדות קשה.

קים לובשת בגדי מעצבים, יש לה סטייל מושלם בעיניי, היא עובדת קשה ויכולה להרשות לעצמה, אז למה לא?.
מה גם שאני חושב שסלבריטאית ברמה שלה כבר מקבלת מלתחות שלמות הביתה שנשלחות ע"י מעצבים בשביל פרסום ויח"צ.
אגב, קים גם הרבה פעמים לובשת פריטים מהליין של האחיות בsears שזה מותג ברמה של אייצ' אנד אמ ואני מדבר איתך על בחורה שהפיג'מה שלה היא של מעצבים.
מצפייה קבועה בתוכנית ומתוך זה שאני עוקב אחרי המשפחה, אני בהחלט התרשמתי שקים היא אישה אלגנטית וקלאסית, ויש בה מידת צניעות וענווה.
היא מאוד שומרת על דיבור נקי, לא תמצא שם שערוריות סמים, אלכוהול, אנורקסיה וכו'.
נראה לך שפאקינג קאנייה ווסט היה חי בזוגיות ומביא ילדה עם אישה שהיא לא איכותית וקלאסית?.

אין פה גם השוואה, מיילי היא ילדה בת 21 שמרד הנוערים שלה התפרץ מאוחר כי בילדות שכלואה תחת בעלי המניות של דיסני היא לא יכלה לנשום בלי אישור, ועכשיו הכל מתפרץ ממנה. מה גם שהיא צריכה את היח"צ הזה בטירוף אם לא היא הייתה כמו קאשה מבחינת מעמד והצלחה.
קים היא אישה בת 30, אמא, אשת עסקים, זה לא אותו דבר.

2Dirrty4U

New member
אני גם מעדיפה את קים

לא בגלל שהיא אלגנטית או קלאסית... סתם כי היא עדיפה פי כמה על פני מיילי החשה.

למעלה