לידיעת גינג'י 48

לידיעת גינג'י 48

בדקתי את תלונתך , ואכן קיים צורך דחוף לנקות את תעלת הניקוז בקיריית בתי הכנסת . קיימת בעיית תקציב , נתגבר , אני מאמין שעד אמצע יוני 2005 ניקוי התעלה יבוצע . דוד עזריה .

yaronbro

New member
יורם בן הרוש יכול ללמוד כאן שיעור

מעשי ביחסי ציבור ויותר מזה ביחסי רשות/ תושב אני מקווה שמישהו ממקורביו יספר לו על הסצינה כאן

harty

New member
עזריה, אתה מתחיל להריח טוב!!!

נקוה שבני לא יעצור את המומנטום שלך....

genesis

New member
במילים אחרות...

מה שאתה אומר זה שעד אמצע יוני יאלץ הג'נג'י ותושבי השכונה להנות מהניחוחות שמפיץ צינור הביוב ...

ערב טוב genesis

ממש לא , בעיית הביוב נפתרה תוך פרק זמן קצר לאחר תלונתו של גינג'י 48 . ניקוי התעלה אינו קשור .

ס ד

New member
דוד, אם אתה כזה תותח, למה החומה

בשכונה שלנו (מול ביתך) לא מקבלת תחזוקת גננות?

למר דוד סבג

אני לא תותח , מעולם גם לא הייתי , אבל אתה קצת חוצפן . זה לא תחום אחריותי , כואב לי מצב החומה מאוד , כך גם מצב הגינון בכול השכונה , הרי אני קצת מבין ניהלתי בעבר את גנים ונוף .

ס ד

New member
עזריה

בשביל מה ה-'חוצפן'? למה אתה לוקח שאלה והופך אותה להתקפה? הא, פתאום כל ההערכה היתה כלא היתה? אני לא רוצה לנהוג כמוך ומיד להפוך את כל הערכתי אליך רק בגלל הכינוי שנתת לי. ובכלך זאת אני ממתין לאיזו התנצלות מצדך, נאמר שלא הבנת אותי נכון ונעבור לסדר היום...

דוד סבג ידידי , אם נפגעת

אני מתנצל . הערכה בינינו נשארה כפי שהייתה . התותח קצת הרגיז אותי , אבל שוב אם נפגעת קבל התנצלות . עד לפני כ- 6 שנים ניהלתי את המחלקה לגנים ונוף . הגינון באותה תקופה נראה קצת אחרת למי שזוכר. מצב הגינון בסוללה גרוע { אין תחזוקה שוטפת } . מי כמוני מבין, אני גם יודע כמה כספים הושקעו בפיתוח הסוללה. תושבי הביניינים בסמוך לקו הסוללה שילמו מכספם לגנן פרטי על מנת למנוע הרס מוחלט . שוב , מבחינתי עברנו לסדר היום ובהחלט נשארנו חברים .

למעלה