לידיעתכן

לידיעתכן../images/Emo87.gif

הגולש הבעייתי שהיה כאן נחסם. זאת לאחר עיון בתפוז משוב. הם גם יבדקו למה אין לנו מנהלות. המשך גלישה נעימה בפורום
(נימה אישית- סוף סוף. זה היה מבולגן ומאוד מאוד בלתי נסבל).

snier1991

New member
אני עדיין לא חושב שזה בסדר להאשים

אותה על ההצפה שהייתה פה בגלל ישנן בנות(ואני לא מדבר אל שרוני עוד כמה) נגרמה ע"י מטומטמת אחת שניסיתי לדבר אליה בהיגיון ומה שענתה לי זה להחליף אלוהים(?!) אז המקור הפנימי הגיבה בקיצוניות אבל היא לא אשמה בבעיה אלא ההצפות של אותה מסובבת

shannel

New member
אם אתה מדבר אליי

אז גדאי לך לברר את כל העניין לעומקו לפני שאתה מתחיל להאשים סתם, כי מי שהתחילה את כל זה הייתה "המקור" לא אני. ואין צורך להגיב בקיצוניות כזאת כי היא סתם הרסה לאנשים עם כל הספויילרים שלה אז תוודא עובדות לפני שאתה מתחיל להמציא פה שטויות.

snier1991

New member
תזכירי לי מה המצאתי?

המקור רבה עם שרוני ובאותה מריבה הצדקתי את שרוני אבל זה בכלל לא היה קשור לישנן בנות ולהצפות שלך שהן שורש הבעיה(ולא נתייחס לתגובות שלך כלפיי אנשים) המקור הקצינה את תגובתה אבל זה לא שינה שאת גרמת להכל עם ההצפות דוגמת שירשור היום יום רביעי,שירשור חברה מה הממצבבבבבבבבבבבבבבבבבבב,השירשור הרשמי של ישנן בנות,שירשור ספוילרים של ישנן בנות,שירשור השירשור של נשות הכדורגלנים ארוך מדיי וכדומה

shannel

New member
מה המצאת? נו באמת...

"ולא נתייחס לתגובות שלך כלפי אנשים" תעשה לי טובה, משחק אותה צדיק כאילו לא רשמת בעצמך תגובות למרות שאנחנו לא רשמנו אליך בכלל אבל אתה החלטת להדחף ולבחור צד בעניין - סבבה, אז מה אתה חושב? שלא נחשיב אותך כאחד המעריצים של המקור"? התגובות שלי היו רק תגובה של מה שכתבו כלפיי. תגובה גוררת תגובה, אין מה לעשות. חוצמזה, למה יש לך בעיות שאני רושמת הודעות? או "שרשורים" איך שאתה קורה לזה......

snier1991

New member
איפה אני קיללתי אותך או אמרתי משהו

עליך? מעולם לא תקפתי אותך ותמיד ניסיתי לדבר אליך בהיגיון עד שהתיאשתי(שזה קרה בשירשור הזה) אין לי בעיה עם הודעות תכתבי כמה שבא לך בשירשור אחד לא באלף זה גם פוגע באיכות הדפים שמוצפים בקשקושים וגם אסטית שכל שרשור שני הודעות!

shannel

New member
כבר התעייפתי מלהבין אותך.../images/Emo1.gif

"איכות הדפים" - כאילו משהו כאן יצא מהדפסה... מה נהיה? לא נסיים את הויכוח המעאפן הזה? מה הבעיה? תשרשר גם אם זה כ"כ מציק לך!! תדבר עם אנשים גם!! פתח הודעות עם נושא - ודבר עליו!! אני פעם אמרתי לך "לא שניר - לא לפתוח הודעות ושרשורים! זה מציק לי בעין"...

מ י ה2

New member
המקור הפנימי......

או איך שלא קוראים לאותה בחורה אומללה חוץ מילעשות בלאגן ולהעליב ליגרום לפורם להיות בבאלגן היא לא עשתה כלום ,והיא היחידה שצריך להאשים וברוך שפטרנו ,האצבע המאשימה צריכה להיות מופנת רק אליה.

מ י ה2

New member
ודבר נוסף.....

זה פורם כללי ולא פורם על סידרה ספציפית, או שאתה מיתלוננים שהפורם נטוש או שיש הצפה נו באמת....זה לא מפריע לאף אחד.

shannel

New member
את מה זה צודקת.

פתאום אנשים כותבים "היי איפה כולם? למה לא כותבים"? ואז כשאנחנו כן רושמים ומעדכנים לגבי "מה יקרה בפרק הבא" או כל מיני מידע על הסדרה שמשודרת ביס פלוס - "ישנן בנות", אז אתם אומרים "יש כאן הצפה".... אתם שמעתם אותנו פעם אומרים למישהו שהוא רושם יותר מדי? גם כל אלה שרושמים על "נשות הכדורגלנים" מדברים על כל מיני עניינים של הסדרה ואנחנו אמרנו משהו על זה? לא.....

snier1991

New member
היו בסך הכל בחודשים האחרונים

2 שירשורים על נשות הכדורגלנים וגם מה קשור נשות הכדורגלנים להצפות בשירשורים של ישנן בנות וכשאין מה לכתוב רלוונטי לפורום לא כותבים אותו(ולא.חברה מה המצב זה לא רלוונטי לפורום) בכל מקרה אני מפסיק להתוכח ניסיתי להסביר את לא רצית לשמוע תעשי מה שאת רוצה נקוה שמנהלת הפורום תחזור אלינו במהרה והיא תמחוק/תאחד את כל השירשורים שזקוקים לכך או במקרה הכי גרוע כמו שרשמתן הסדרה תכף נגמרת

shannel

New member
זה שהסדרה נגמרת...לא אומר

שמפסיקים לדסקס עליה.... ואני עדיין לא מבינה על מה אני בכלל מתווכחת איתך. באמת.

snier1991

New member
אתן כן

כל עונה של ישנן בנות זה קורה אחת אחרי השניה אתן מפסיקות ואז לא כותבים עוד(למעט שרני שבאופן עיקש תמיד דיברה עליה) בכלמקרה אנחנו טוחנים מים הויכוח נגמר פיס love צו פיוס מה שתרצי

למעלה