לידיעתכן דחוף!

לידיעתכן דחוף!

כוכי דהרימזכירות מח ' ילדים 09-7471558 טלפון : 09-7471303 פקס : מרכז רפואי מאיר יגאל סלים מנהל אדמיניסטרטיבי מנהלת ראש-העין פלאפון - 263413-056 e_mail : [email protected] חשוב!!! התקבל מביה"ח שניידר -לתשומת לבכם-ן בבקשה נא להעביר את המסר הבא לכל מי שאתם מכירים!! שבע נשים מתו אחרי ששאפו דוגמית חינם של בושם שנשלח אליהם בדואר. המוצר היה רעיל. אם אתם מקבלים דוגמיות חינם בדואר של קרם לחות , בושם וכו' יש לזרוק את זה מייד!!!!! הממשלה חוששת כי מדובר במעשה טרוריסטי ... הם לא רוצים להודיע על כך בחדשות מפני שהם לא רוצים לגרום לבהלה, או לתת לטרוריסטים רעיונות חדשים.. תשלחו את זה לכל החברים והמשפחה שלכם. ד'ר ריקי שפירא-מנהלת השירות למושתליי כבד המכון לגסטרואנטרולוגיה, מחלות כבד ותזונה בילדים מרכז שניידר לרפואת ילדים בישראל ר'ח קפלן 14 פתח-תקוה- -------------------------------------------------------------------------------- Walla! Mail - get your free 5G mail today

בנות, לא להבהל.. ../images/Emo13.gif סליחה, אבל זה מייל שעובר כבר שנים וידוע כספאם. נא לא לקחת ברצינות ולא להבהל.. המשך יום נעים וריחני לכולן ../images/Emo13.gif

את יודעת כמה פעמים קבלתי את ההודעה הזו כמייל? ../images/Emo13.gif זה דווקא מייל ספאם ידוע (בדומה לזה שמספר על אנשים שנדקרו בקולנוע על ידי מישהו שישב מאחוריהם ולכאורה לא ידוע מה היה במזרק). אני לא חושבת שיש בזה ממש. בדרך כלל במיילים כאלה גם אין כל תאריך שמזהה מתי הוא נשלח לראשונה, זה גם אחד הסימנים לזה שלא מדובר במשהו אמיתי. אגב, ספאמים יכולים להגיע גם לעובדי שירות בריאות כללית ../images/Emo13.gif

לילית462

New member
יש אתר כזה שאפשר לבדוק אם זה ספאם

אני לא זוכרת את השם או הכתובת של האתר, אבל יש אתר ישראלי שניתן לבדוק בו את המכתבי שרשרת האלו. קשה לי להאמין ששבע נשים מתו ואף אחד לא שמע על זה - וזה עובר רק במיילים, שגם כך זה היה מגיע לעמוד הראשון בעיתון - דרך אגב....

גם אותי זה מפליא קיבלתי את המייל דרך

מנהלת הסיעוד שלי..וחתומים בתפוצה רופאים עם שמות וטלפונים....הרגשתי חובה לדווח אני מאוד מקווה שזה באמת רק מתיחה..

למעלה