לידיעתכם

אולי אני קצת מתעצבן

אבל אני משתדל להעיר בעדינות לחדשים, ולמי שכבר היה בפורום, וביוחד למי שפותח שירשורים חדשים ומיותרים בכוונה, כי הוא רוצה שכולם יראו את השירשור שלו, אני מעיר קצת פחות בעדינות.

taltoolit

New member
זה בשביל שאף אחד חסה וגזר לא יתעצבן

בכל אופן ההודעה הזאת לא קשורה ממש לעניין הזה, אבל שמעתי שמועות על כריתת אצבעות ככה שאני לא לוקחת סיכון, בכל אופן מה שאני כן רוצה להציע הוא משחק אני מקווה שיהיה שיתוף פעולה ואם לא לפחות אני יגיד לעצמי שניסיתי
אז המשחק הוא המשחק המוכר לכולם משחק האסוציאציות למי שלא מכיר כל אחד משאיר בתורו מילה שהמילה הקודמת הזכירה לו לדוגמא התנועה, לי היא מזכירה חולצה כחולה וכן הלאה וכן הלאה אז המילה שהחלטתי לפתוח בה היא: ק-י-ץ!!!!!

Princess 1

New member
לזה התכוונתי

מקלחות שלא היו פעילות זה עדיין לא גורע מהעובדה שהן וכל האיזור סביבן הסריח ממש

kedeman

New member
תמיד היו מקלחות

הצוות של הגיחה היה שם תמיד שבוע ויותר לכן היו חייבות להיות מקלחות! אז תמיד היו מקלחות אבל בדרך כלל הגיחה והמד"חים היו באזורים שונים אז אתה לא ראית את המקלחות שלהם המד"חים השנה היה צמוד לגיחהוהם היו עם מפקדה משותפת דבר שלא היה כל כך רע

כן אני יודע

לא חשבתי שצוות הגיחה היה כ"כ הרבה זמן בשטח בלי להתקלח. התכוונתי שפעם החניכים "לא ידעו" (תקרא לא ראו) מקלחות, ולכן לא התעסקו בלבקש להתקלח שם.

kedeman

New member
דם לא לחלוטין נכון

לפחות אצלנו היתה בקשה מיוחדת של הבנות שהבנות שבמחזור יוכלו להתקלח מן הסתם זה נתן פתח לעוד הרבה מאוד בנות שסתם רצו להתקלח

פIלי

New member
זה מסביר את הצרחות

"מי שלא קופץ מד"ח"... בילבלו אותי לרגע...

kedeman

New member
חלאס!!!! תרגיעו קצת!

אין מה לעשות! לכל אדם חדש צריך להסביר מחדש - ככה זה ולפעמים קורה ומישהו לא חושב או שבטעות הוא שם הודעה חדשה והוא דווקא כן התכוון לשרשר תרגיעו קצת ראיתי למטה בשרשור אוף את ההתנפלות שעשיתם על נגה חוץ מזה - מותר לפתוח שרשורים חדשים!!!!! לא כל הודעה חייבים לשרשר לאנשהו כמו הרעיון של עמרי עם לנצל"ש להודעות מערכת של תפוז, שבכנות היא אדיוטית! כשאתם משרשרים להדעה של תפוז זה כאילו פתחתם הודעה חדשה ההודעות האלה ימחקו אם לא תשרשרו אליהן! אז עדיף כבר שתפתחו הודעה חדשה! מצד אחד גם אותי זה מעצבן שיש הרבה הודעות שיש להן מקום בשרשורים שלא נמצאות בהן (בכוונה או בטעות) אבל גם מעצבן אותי לראות שאנשים מפחדים לפתוח הודעה חדשה אז הם משרשרים דברים שלא קשורים לנושא הראשי של השרשור רק כי הם לא רוצים שיצעקו עליהם כי הם פתחו שרשור חדש עצה לכולם: * כשאתם רוצים לכתוב הודעה תעברו על הפורום ותראו אם היא מתאימה לאנשהו * אם ההודעה הזאת לא ממש קשורה לפורום אבל אתם עדיין רוצים לכתוב הודעה תבדקו אם יש שרשור
(כי הוא כמובן שרשור בלי נושא רשמי!). אם אין אז אתם יכולים לפתוח אחד כזה * אם אתם לא מוצאים שרשור בנושא של ההודעה או שאתם רוצים להעלות נושא חדש או גם הצעה למשחק בפורום שלכם או שיש שרשור אבל הוא ישן וכבר לא קופץ אתם יכולים לפתוח הודעה חדשה! ובשום פנים ואופן אל תנצל"שו הודעות מערכת של תפוז!! אם יש לכם מה להגיב אליהן שקשור למה שכתוב שם אז תגיבו אבל לנצל"ש אותן זה טיפשי לחלוטין מובן? הגיוני?

אז כדאי שתוסיף את ההערה הזאת

למאמר של המדריך לפורומיסט. לא מצויין שם שההודעות של תפוז נמחקות מעצמן, ולכן לא ידעתי. זו הייתה ההודעה הראשונה שראיתי שאפשר לנצל"ש, וזה היה מכוונות טובות. אם אני בתור חבר וותיק למדי בפורום לא ידעתי את זה, סביר להניח שרבים אחרים לא ידעו, ובמיוחד חברים חדשים.

למעלה