לידיעתכם...

לידיעתכם...

"בישראל יש 10,153 מיליונרים, שהיקף ההון הכולל שלהם הסתכם ב-2010 ב-52 מיליארד דולר, עליה של כ-23% לעומת 2009. מיליונר מוגדר כמי שמחזיק לפחות מיליון דולר נזיל, לא כולל השקעות בנדל"ן וללא כל התחייבויות." "מולטי-מיליונר מוגדר כמי שיש בחשבונו לפחות 30 מיליון דולר. מספר המולטי-מיליונרים בישראל עומד על 97 איש, והוא צמח בשנת 2010 בשיעור של 12%. הונם הכולל של המולטי-מיליונרים הסתכם בכ-19 מיליארד דולר. " "הצמיחה בתמ"ג של ישראל ב-2010 הייתה 4.5%. תשואת מדד תל-אביב 100 עמדה על 14.93%. מחיר דירת 4 חדרים עלה בממוצע בשיעור שבין 15% ל-20%. מדד המחירים לצרכן, עלה בשיעור של 2.7%. השכר הממוצע במשק עלה בשיעור של 0.6%. היקף ההון הכולל של המיליונרים עלה ב-23%-25%. מס החברות ירד. המסקנה היא אחת: ישראל היא גן עדן למיליונרים, שעושים כאן תשואות מעל ומעבר למדדים כאלה או אחרים. אלו הנתונים, אשר מביא ד"ר ישראל בוקסר.

התחמנות...

"תוכנית הנדל"ן של נתניהו: מיחזור והבטחות סרק", זו הכותרת. והשורה התחתונה היא : "הניסיון הבינלאומי מראה שאף מדינה בעולם לא הצליחה, במהלך יזום, להוריד מחירים. המקסימום שהמדינה יכולה לעשות זה לסייע לחלשים לקנות או לשכור דירה - ואת זה נתניהו פשוט לא רוצה."

אייבורי

New member
אז מה למדנו מואדי סאליב ?

בסוף יעצרו כמה פושטקים ישחדו את השאר ובעוד עשור אולי יהיה לנו מהפךךךךךךךךך פוליטי

נוצרה כבר המאסה הקריטית...

לעופר עיני ולהסתדרות, אין ברירה אלא להצטרף ולרכב על הגל. כך גם לשלמה בוחבוט ולמרכז שלטון המקומי. נתניהו הביתה ! כי הדברים שכתב יורם גלילי, מורה בן 41. תושב הנגב, אב לשניים, יוצאים מפיותיהם של יותר מדי אנשים. אל תבקש סליחה, נתניהו. פשוט התפטר. נמאס לראות אותך, לשמוע אותך, ולדעת, שאתה מאמין שהעם הזה מורכב כולו מטיפשים.

השר מיכאל איתן

מצטייר כדמות היחידה בעלת האינטגריטי בליכוד. גם בגלל עמדתו בנושא הזיהוי הביומטרי, וגם בגלל עמדתו כעת : "בתוך כך, השר מיכאל איתן קרא היום לנתניהו לפתוח בהידברות עם המוחים על מצוקת הדיור ועם התובעים תיקונים במדיניות החברתית של הממשלה: "הממשלה חייבת להקשיב, להבהיר ולשתף ציבורים רחבים בתהליך התיקונים", טען. לפי השר איתן, שלפני יומיים כבר מתח ביקורת על ראש הממשלה ותהה "לאן סוחבים את האלונקה", "יש כמיהה בציבור לפתיחת צינורות התקשורת הסתומים בין האזרחים לממשלה. יש רבים באוהלי המחאה שהם בעלי ידע והם, כמו אירגוני חברה אזרחית וגופים באקדמיה, מבקשים להיות שותפים פעילים במציאת פתרונות למצב. לא כל החכמה נמצאת בממשלה ולא כל ההצעות שאנו מנחיתים מושלמות"."

ח"כ יואל חסון !!!

אנחנו רוצים קדימה, ואתה מתחנף לש"ס, שיחזירו עטרה ליושנה. אין לך מקום ב-"קדימה". ואולי, אם גם "קדימה" באזובי הקיר, והעבודה כבר פשטה רגל, והליכוד נמאס על כולם, אולי זו העת להצביע חד"ש ? לח"כ דב חנין, רקורד ארוך של לחימה למען זכויות העובדים, כך גם לקודמתו ח"כ תמר גוז'נסקי. אם היינו חושבים שישועתנו תגיע מש"ס, היינו מצביעים ש"ס. אתה חבר ב-"קדימה". איך לא תבוש ולא תיכלם ?

ye44

New member
תגיד

היית על ה"מרמרה" זועבי פריארית לידך

אני מודה ומתוודה

שיש ערבים החביבים בעיניי לאין שיעור, מאשר יצור דפוק כמוך. אלו אשר עבדו בנאמנות וביושר, לתקן לי את האוטו. אלו אשר ריצפו לי את הבית. אלו אשר צועקים "גם אנחנו בני אדם", ואיש לא מאזין להם. אלו אשר קמו ב-3 בלילה, כדי להספיק לעבור במחסומים ב-5 בבוקר, כדי להספיק להתייצב לעבודה ב-7, ולהגיש את ארוחת הבוקר בבית המלון, בו הם עובדים. אלו אשר מתנהגים בנימוס אל האישה, אלו המעריכים כבוד מהו. תגיד, מי אתה בכלל לידם ?

ye44

New member
אני מודה ומתוודה

שאת רובם אני לא סובל מלבד הצוות של פאלפאלה
אלו אשר עבדו בנאמנות וביושר, לתקן לך את האוטו כדי לשכפל לך ת'מספר
ואם העסקתה אותם פעם תקעו לך סכין בגב
אלו אשר ריצפו לך את הבית וע"י זה העדפת
על פני
לפחות היית לוקח סיני
אלו שצועקים אנחנו בני אדם יודעים לרצוח תינוקות בשנתם
אלו אשר קמו ב-3 בלילה, כדי להספיק לעבור במחסומים ב-5 בבוקר, כדי להספיק להתייצב לעבודה ב-7 לאסוף חומר מודיעיני עבור החמאס ולהגיש את ארוחת הבוקר בבית המלון, בו הם עובדים.ואח:"כ לחסל את גנדי
אלו אשר מתנהגים בנימוס אל האישה ושוחטים אותה כאשר היא מדגמנת
אלו המעריכים כבוד מהו.
תגיד, מי אתה בכלל בעצם מפאת כבוד המנהלת ניתן לגולשים להחליט
מה קורה מתולתלת עכשיו אני עדין איתו

ye44

New member
שאתה

הזוי
דבר, דבר עם עצמך אנחנו נהנים שנייה אני אביא פיצוחים ו
אתה ההצגה הכי טובה בעיר

למעלה