לידיעתכם

A t z a

New member
לידיעתכם../images/Emo80.gif

כל מי שטען שיש רמאות עם הקליפ של מסתובבים,וש24 מסננים אותנו- צדק.... אם תשימו לב הם הורידו את מסתובבים מאופציית ההצבעות,וזה ממש לא הגיוני כי כל קליפ נשאר חודש וחצי חודשיים אחרי שהוא יוצא מהמבוקשים,ולא שבוע... קיצור באמת יש רמאות מצד 24,לא ברור למה....הפסד שלהם,שימשיכו לשדר חרא. הם הכריזו מלחמה

A t z a

New member
אה ו../images/Emo80.gif

מלא תודה לכל מי שהצביע ועזר
זה באמת היה חשוב...

Ronushnush

New member
אהממ

אולי זה ירד מאופציית ההצבעות, פשוט כי עבר כבר יותר מחודש [נראה לי] מאז שהאופציה להצביע לו עלתה? ככה שגם אם זה היה יוצא מהמבוקשים אחרי יומיים שהוא היה שם נגיד, זה היה יורד רק עכשיו... כי זה לא נשמע לי הגיוני שהם ירמו ככה, מה זה נותן להם?\=

A t z a

New member
אבל זה לא הגיוני../images/Emo80.gif

גם אם לא היינו מביאים אותה למקומות ממש טובים במשך שבועיים(כמו שעשינו
),אין סיכוי שהוא היה יוצא כבר... איך לדוגמא "שמעון השכן" עדיין נמצא באופציית ההצבעות? אני מודעת לכך שהקליפ הצליח יותר,אבל הפעם האחרונה שהוא היה בתוך המבוקשים היתה בערך לפני 3 או 4 שבועות אם אני לא טועה,ומסתובבים יצא משם רק לפני שבוע... ואם אנחנו הולכים על קליפ פחות מצליח לדוגמא... איך "אף אחד" של דניאלה פיק,שהשיא שלו היה יומיים במקום 8(וגם זה לא ברור איך
),עדיין נמצא באפשרות ההצבעות? הוא לא היה במבוקשים כבר שלושה שבועות נראהלי...והוא לא הצליח בגרוש... ברור שהיה פה משהו לא אמיתי,כי אין סיכוי הכי קטן שבעולם ששבוע אחרי שהקליפ יצא מהמיקומים הטובים שלו הוא ישר עף מההצבעות... אין לי מושג מה זה יתן להם,אבל אני בטוחה שזאת רמאות...בטוחה!... שלחתי להם מייל,נראה מה הם יענו...

A t z a

New member
וחוצמיזה../images/Emo80.gif

שמישהו יסביר לי איך כל ההצבעות שלנו לא עזרו בשבוע האחרון! זה לא הגיוני בכלל!!! הצבענו יותר מ300 פעם לדעתי,וזה רק הפורום עשה!...בטח יש עוד הצבעות שלא קשורות אלינו... ואני בטוחה שלא כל הקליפים שבתוך המצעד קיבלו כלכך הרבה הצבעות... קיצור 24 הם רמאים

AVS1987

New member
יש ל25 משהו נגד התו השמיני

אני חושב כי גם את דפנה והעוגיות לא שמו

A t z a

New member
אוח נו../images/Emo80.gif

מפגרים,הם פוגעים בעצמם! יהיה להם מחסור באיגי
.

Oyster Girl

New member
../images/Emo11.gif מלחמה!

יואוווווווווווווווווווווווווווו איזה טיפשים הם!!!!!! רררררררר
ידעתי כל הזמן שזה מה שהם עושים,איזה אהבלים!

A t z a

New member
מוגי לב,דודה?!../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

את יותר ממתבקשת לא להשתמש במילה הזאת יותר בובה
!

למעלה