לידו....

לידו....

על מה השיר מדבר?? על הופעה שלו בלידו?? נראה לי שזה מדבר על אונס?? מה אתם חושבים??

שקוףףף

יאללה אנשים! שכל אחד ינסה לפרש בינתיים יש כאן את המילים (בעזרתה של נועה) אני יפרש מאוחר יותר. enjoy. (זה משהו שקרה על הספינה המכוערת הזאת בטבריה... וזה היה ככה:) יום חם על הלידו וחם לה בין הרגליים דמעות על הלידו שנופלות ישר אל המים כל כך אוהבת אותו רק שהוא מחפש תירוצים וגם הוא אוהב. אותו. אבל את זה הם לא יודעים. את זה לא יודעים. (כוסאמק) יש דם על הלידו כשאת רוחצת ידיים יש תקליטן שחוזר ומכריז שמימין זה חיפה ומשמאל חלומות על המים והוא ילד קטן עיניים ירוק בלונדיני חמוד ושמנמן כל כך אוהבת אותו רק שהוא לא בעניין. הוא לא בעניין. ולא משחק מכנסיים למטה נורא רציני אבל בכל זאת שובב אז אל תתחילי לבכות לו עכשיו נו אל תתחילי לבכות לו עכשיו! מה איתך ילדה?! בבקשה לא עכשיו! המון מורות על הלידו אז היועצת תרגיע שזה רק הגיל יש דמעות על הלידו בחלומות שלך הוא בלי בגדים כל כך אוהבת אותו רק שהוא מוקף חברים אז תלכי ליועצת חמודה והיא תסביר לך דברים שגדולים מבינים! איך הוא רציני אבל בכל זאת שובב אז אל תתחילי לבכות לו עכשיו נו אל תתחילי לבכות לו עכשיו מה איתך ילדה? בבקשה לא עכשיו יש ריקודים על הלידו והוא כל כך יפה שהלילה יורד תקליטן מכריז שמח אבל אותך זה לא מעודד כי את רוצה לחבק לנשק להרגיש כבר לא מפחדת למות מבושה אפילו באוהל באמצע הלילה שעתיים שיחות אבל את עוד לבושה הוא לא משחק מכנסיים למטה נורא רציני אבל בכל זאת שובב אז אל תתחילי לבכות לו עכשיו נו אל תתחילי לבכות לו עכשיו! מה איתך ילדה?! בבקשה לא עכשיו! איזה כיף שהיה על הלידו כי אכלת ושתית ורקדת בלידו כל כך אהבת על הלידו ובשכל שלך את לא תיארת על הלידו ...אוי הלידו... נו אולי פעם אחרת זה..

חבר'ה...תגיבו פה!!!!! נו....

והוא לא אומר כוס אמק-הוא אומר-שימו לב... עברי שלנו לא מקלל (עלק..)

Dorman 1

New member
ולי זה נשמע...

סיפור על בחורה (מאיפה זה מוכר לי?
) שנמצאת עם הבחור שלה ובעצם אף אחד לא יודע חוץ ממנה שהוא הומו והיא יודעת ומרגישה שלא הולך לה איתו, והוא סתם משחק בה וברגשות שלה ולמרות זאת היא עדיין אוהבת אותו וזה שיר על ההתמודדות שלה.

זה לא נשמע לך כמו אונס?

איך הוא כל כך רציני אבל בכל זאת שובב-אז אל תתחילי לבכות לו עכשיו..?

Dorman 1

New member
לא כל כך האמת...

יעני, אל תתחילי לבכות מזה שאתם מדברים בכיף ומדברים ברצינות ואף פעם לא קורה כלום, כי אם תבכי זה לא יעזור בשום דבר.

למעלה