לידה באירופה

een ogenblik

New member
אנחנו דיברנו על תסריטים

אז אתה יכול להסביר את התסריט שלך, או שאתה יכול לא להסביר את התסריט שלך. עצם עובדת היותכם בעלי דרכון אירופאי או לא אינה רלוונטית להתפתחות הדיון בחלק הזה. אבל אם כבר אמרת זאת, אז אתה צריך לברר להיכן אתם יכולים להגיע, לפני שאתם מבררים מי יתן לילד עתידי אזרחות. לכל מדינה יש חוקים אחרים להגעה להשתקעות לטווח בינוני (שנה-שנתיים), ויכול להיות שלא תוכלו להגיע למדינה שתאפשר לצאצאכם אזרחות אוטומטית. אם אתה לא מסוגל לקרוא את הודעתה של סטיבי, כנראה שהאנגלית שלך ממש על הפנים, ולא כדאי לך לצאת מתחומי מדינת ישראל, אלא למקום בו אתה יודע את השפה בודאות, מה שמגביל את אפשרויות ההגירה שלך.

ronbl

New member
אני יסביר

1. האנגלית שלי מצויינת. טעות שלי - ריפרפתי מהר על התשובה שלו מצטער. 2. שנינו בעלי אזרחות ישראלית בלבד, המחשבה על לידה באירופה בכדי לקבל לילד אזרחות ארופאית, בדומה לארה"ב - ברגע שתינוק נולד הוא אוטמטית מקבל דרכון אמריקאי. זה כל השאלה והתסריט תודה ושוב מצטער.

בקיצור מקוצר בהחלט - התשובה

שלילית. כמו שברוב מדינות אירופה (הידועות לי) לא מעניקים דרכון אירופאי למי שנישא/ת לאירופאי/ת. מה שכן - אם היא תלד בהולנד, תעודת הלידה תהיה בהולנדית, ולך תצא אח"כ מהתיק של לתרגם את זה בשביל משרד הפנים....

ronbl

New member
מה??????

מה אתה רוצה? לא מובנת השפה הזאת his poor heavily pregnant wife חבל שאני לא מנהל הפורום

forglemmigej

New member
כן ,לצערי יש

פה כמה נשמות טוות שמוכנות תמיד לעזור.. אבל לא כולנו כאלה .על דנמרק אני ממש לא יודעת, אבל אשתך תוכל ללדת פה גם בלי קבלת אזרחות לתינוק

ayala26

New member
להציע נקודות למחשבה

לפני שהוא מסכן את אשתו ההרה זו עזרה לא פחות חשובה. ולא הבנתי איזו עזרה נשמה טובה כמוך מציעה לו? האם "פה" הכוונה לבית שלך?

forglemmigej

New member
אני לא הצעתי

לו עזרה, כי אין מושג על החוק פה. בגדול/לא נראה לי שהוא יוכל, כי גם לחיות ביחד בלי נישואים פה זה אסור אם שני בני הזוג הם לא דנים ,או עם פספורט של EU. אז אין מה לדבר על לידה שלא תקנה שום הטבות .אבל אני לא מציעה לו תסריטים דמיוניים מעליבים ועוד הצעות מגעילות כי נראה לי שזה אדם מבוגר שיודע מה הוא עושה, קפיש?

Sparker

New member
באמת חבל שאתה לא המנהל...

בונ'ה... ההטבות... אל תשאל. אני בכלל פה בשליחות מטעם הפרדס. אני מנסה עכשיו לקבל הצבה בקאריביים. אהיה מנהל פורום "מזג אוויר טרופי וקיישאסה". |אייקון של Sפארקר ביום חופשה מהפרייה|

Sparker

New member
התנדבות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אז כרגיל דופקים את הסקוטים, אה? טוב שאת לא גרה בווילס... אני מקבל בסיס 5K נטו (יורו) והוצאות אלכוהול (מה שיוצא יותר מהבסיס). כמו כן יש לי 32.4 סנט בונוס על כל הודעה של מקלדת ומורידים לי 50 על כל הודעה של פגי. ההייטק הישראלי פורח מתמיד...

אינעל##$%%^&&**%%^$$###@@

מורידים לך??? על כל הודעה שלי????
הנה הלכו להם עוד 50 סנט - ביי ביי!!!

mikledet

New member
אישה- מה את עושה?!?!?!

אני (וזה אומרת שאת שהרי את מחזיקה לי בארנק) מקבל אחוזים על כל הודעה שלי... - אבל כל הודעה שלך מורידה....!!! נשים...

blixgirl

New member
../images/Emo12.gifספרקי!!!!!!!!!!!!!!

אתה לוקח אותי איתך או מה ? לא לשכוח עדכון לגבי הרומן המתחיל ....

Sparker

New member
לקאריביים../images/Emo35.gif

יש לך מושג עם מי הייתי צריך לשכב בשביל ההצבה הזו???? חוצמזה שבמשרדים כבר יש שמועות על ההצבה הבאה שלך... GUESS! אני אעדכן, אני אעדכן, רק שיתחיל...
חוצמזה שהתלהבתי מעצם ההתחלה עם בחורה ספרדייה... אני מניח שההמשך יהיה טיפוסי שלי - או שהיא מושלמת בשבילי ויש לה חבר, או שאני מוצא בה איזה פגם קטן וביי ביי...

למעלה