ליגת פנטזי NFL.COM

PaceDawg

New member
ליגת פנטזי NFL.COM

שלום לכולם,

פתחתי ליגה ב- NFL.COM. בדר"כ אני משחק עם אנשים מחו"ל, אבל מעניין אותי לראות כמה ישראלים ממש מבינים בפוטבול. בכלל זה יהיה מעניין לעשות טראש טוק בעברית.

אם אתם רציניים ומעוניינים ומשחקים עד הסוף צרו איתי קשר פה או ב- [email protected]

יוסי.

ESPN

New member
ברוך הבא!

יש פה מלאאא אנשים שמבינים בפוטבול, ומשחקים פנטזי במלוא הרצינות.

רובנו ממשיכים בליגות שלנו שפתחנו בשנים עברו (אם תעבור לעמוד השני בפורום תראה את השרשור הרלוונטי). אתה מוזמן להצטרף לאחת מהן אם לא יהיו הרבה קופצים לליגה שלך וגם עם או בלי קשר להישאר פה בפורום לדסקס עניינים במהלך העונה ובמיוחד לעשות טראש טוק בעברית.

RoyBehar

New member
ברוך הבא.

בגדול, לא יודע כמה קופצים יהיו על ההצעה שלך. נראה לי שכמו שיעל (ESPN) אמרה - כל מי שבעניין של פנטסי כאן (ויש הרבה, בעונה שעברה שוחקו 3 או 4 ליגות בפורום), ככל הנראה יישאר בליגות הקיימות (דרך הממשק של אתר אי.אס.פי.אן). אבל אתה לגמרי מוזמן להצטרף.

PaceDawg

New member
היי

בהחלט יש מצב שאצטרף, אבל מי אמר שאפשר לשחק רק בליגה אחת? אם יש אנשים שנרשמו כאן לליגה ב- ESPN ורוצים לשחק בעוד ליגה ב- NFL.COM יכולים להצטרף לליגה נוספת. מי שרוצה מוזמן.

RoyBehar

New member
תכלס, זה נכון.

לי אישית אין מספיק זמן וכוחות נפשיים להתמודד בעוד ליגה, אבל אולי לאחרים כן.
בכל אופן, שיהיה בהצלחה.

PaceDawg

New member
עדכון מקומות פנויים

היי, עד עכשיו אכלסנו כבר חצי ליגה (חמש קבוצות מתוך עשר). מי שמעוניין להצטרף, זה הזמן.
ההרכב יהיה פנוי מ- 1QB, 2WR, 2RB, 1 Flex, 1TE, K,DEF
דראפט חי יקבע לאחר שהליגה תהיה מלאה.

y63s

New member
אשמח להצטרף

אמנם קצת חבל לי שזה באתר של ה - NFL (לא מתלהב מהממשק) אבל פנטזי זה פנטזי וכמה שיותר ליגות יותר טוב.

PaceDawg

New member
בכיף

שלח לי את המייל שלך כדי שאוכל לשלוח לך הזמנה.

אני דווקא חושב שהפורמט של NFL.COM הוא המוצלח ביותר. ואני משחק בכל הפורמטים שיש. אבל זו רק דעתי.

ואתה צודק בדבר הכי חשוב, אין דבר כזה יותר מדי קבוצת בפנטזי. :)

PaceDawg

New member
נותרו עוד 2 מקומות בלבד

מי שמעוניין, זה הזמן. אם נמלא את הליגה עד סוף השבוע נוכל לקבוע את הדראפט כבר לתחילת שבוע הבא.

PaceDawg

New member
אחרון אחרון חביב

נשאר מקום אחד בליגה שלנו. כל הקודם זוכה. הדראפט בקרוב.

למעלה