הליגה עדין בהליך של בניה
קבוצות חדשות שנכנסות בר"כ מאוד מתקשות.
רמת השרון היא היוצא דופן במקרה הזה.
הסילברבקס וכוכבי הצפון יצטרכו לגייס עוד שחקנים ולהתאמן כדי להיות תחרותיות בעונה הבאה. למיטב הבנתי זה לא כזה קל.
הקבוצות הותיקות מתקדמות חוץ מחיפה, שלא ברור לי למה הם נעצרו. רואים אצלם יותר ביטחון בביצוע מהלכים, יותר "עבודת צוות" בכל מהלך. אלה דברים שלוקח זמן להתרגל אליהם.
הכניסה של איסטמן לליגה והעליה המטאורית שלו לדעתי תפתח הזדמנות לבוגרי ליגת התיכונים להשתלב בליגה שלנו יותר בקלות, וצריך לעודד את זה. מקבלים ככה שחקנים שיש להם מושג טוב מאוד בפוטבול ובחוקים של ה-IFL, שזה גיוס טוב יותר מחבר'ה אחרים עם מוטיבציה וידע אבל בלי ניסיון.
משנה לשנה הליגה משתפרת. הבנת החוקים ורמות הביצוע עולות מדרגה כל שנה. ריבוי הקבוצות יוצר הפרשי רמות בולטים יותר, אבל זה זמני, בר תיקון והכרחי לגידול הטבעי של הליגה.
כרגע לא נראה שיש התארגנות לקבוצה נוספת לקראת השנה הבאה, וזה טוב כדי לייצב את הליגה בשנה הבאה. ההימור שלי הוא שבאר שבע ופתח תקווה יזנקו קדימה בעונה הבאה.
רק תגיע כבר העונה הבאה...