4 הפסדים רצופים והקבוצה נמצאת במקום ה 11 שרק אפשר שערים מפריד בינה למקום ה 13 שממנו נושרים לליגה הלאומית
אחת מפתיחות העונה הגרועות ביותר שלה מזה המון שנים ( אגב עונת 2007-08 נפתחה אצל מכבי חיפה עם 3 הפסדים מפתיחת העונה)
עכו צברה רק ניצחון אחד העונה בחוץ נגד רעננה, כלומר אין לי ניצחון ביתי העונה אך היא מדורגת מעל מכבי חיפה אך רק נקודה מעל הקוו האדום וגם היא קבוצת תחתית לכל דבר מפגשי העבר:
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 12 פעמים והמאזן בינהם
8 ניצחונות למכבי חיפה
4 תיקו
הפועל עכו מעולם לא ניצחה את מכבי חיפה ההימור שלי: מכבי חיפה מנצחת 0-2 ותצא סוף סוף מהמשבר
גם אם תנצח היום במקרה - ואני לא רואה את זה קורה - דרכו של המאמן במכבי חיפה הסתיימה. אין לו ממה לבנות קבוצה, בין אם זה באשמתו או באשמת המנהל המקצועי העונה לשם יעקב שחר. חבל, אבל זו המציאות. מכבי חיפה היא פשוט קבוצה לא טובה יותר מעכו...
לא יודע איך הם כי לא ראית את עכו,אבל נמני אמר במהלך המשחק "רואים שהחיסרון של שניהם משפיע על הקבוצה" וגם "החיסרון של משען באגף ימין הוא זה שהופך אותו לכל כך פרוץ".
יום : שבת
שעה: 18:30
אצטדיון: וסרמיל
שופט:צביקה לוי
הפועל באר שבע איבדה 2 נקודות יקרות מול הפועל עכו שמנעו ממנה להיצמד לעיוני קריית שמונה אך הקבוצה היא עדיין בלתי מנוצחת לצד קריית שמונה ובית"ר ירושלים
אשדוד הפכה לקבוצת תחתית לכל דבר לאחר שנוצחה ב 3 משחקיה האחרונים ורק הפרש שערים מפריד בינה לקוו האדום ואם היא לאת עורר היא תמצא את עצמה במאבקי תחתית קשים נגד הירידה
מפגשי העבר:
עד היום נפגשו שתי הקבוצות 30 פעמים והמאזן בינהם
17 ניצחונות הפועל ב"ש
6 ניצחונות למ.ס אשדוד
7 תיקו