ליגת העל מחזור 6

רז 1978

New member
ליגת העל מחזור 6

היום ייערך המשחק המרכזי בליגת העל של המחזור ה 5 אך כבר מחר יוצא לדרך המחזור ה6
שני המשחקים של יום חמישי יזכו לשירשור נפרד

רז 1978

New member
הפועל חיפה - מכבי פ"ת

יום: שלישי
שעה: 19:00
אצטדיון: סמי עופר

קרב תחתית לוהט בין המדורגת 11 למדורגת 12

שתי הקבוצות ניצחו רק פעם אחת בלבד העונה (הפועל חיפה את עכו ומכבי פ"ת את הפועל רעננה) ושתי הקבוצות יודעות שהפסד של אחת מהן עלול להביא אותן אל מתחת לקו האדום

אשתקד סיימו שתי הקבוצות בתיקו 1-1 במחזור ה 13, במחזור ה 26 ניצחה מכבי פ"ת בחוץ את הפועל חיפה 0-1 ובפליאוף גברה מכבי פ"ת על הפועל חיפה 1-2 במזחור האחרון ונשארה בליגה בדקה ה 90

ההימור שלי: 1-1

רז 1978

New member
בני סכנין - קריית שמונה

יום: שליישי
אצטדיון:: ?

נכון לכתיבת שורות אלה טרם ידוע היכן ייערך המשחק וזאת מכיוון שהאישור הזמני של בני סכנין לארח את משחקיה במגרשה הביתי פג אך נראה שהמשחק ייערך במגרש בעילוט

בכל מקרה סכנין מגיעה למשחק הזה אחרי שירדה אל מתחת לקו האדום אחרי שנוצחה בידי מכבי נתניה 1-2 משער הפסד בדקה ה 90. והיא טרם ניצחה העונה

מהעבר השני קריית שמוניה טרם נוצחה העונה והיא מוליכה בגאווה את טבלת ליגת העל. בשבת האחמרונה היא גברה על הפועל חיפה וושמרה אל מקומה הראשון

אשתקד נפגשו שתי הקבוצות פעמיים ושני המפגשים הסתיימו בתוצאת תיקו זהה 1-1

ההימור שלי: 0-2 לקריית שמונה

רז 1978

New member
המשחק בין בני סכנין לעירוני קריית שמונה בוטל!!!

רק בישראל דברים כאלו יכולים לקרות

הליקויים במגרש דוחא לא תוקנו ולכן בני סכנין לא יכלה לארח את המשחק בסכנין

בני סכנין לא הצליחה למצוא מגרש חלופי לארח בו את קריית שמונה ולכן המשחק בוטל

לא ייאמן שדברים כאלו קורים בשנת 2014

רז 1978

New member
וסתם שאלה שעולה לי לראש ואשמח אם מישהו יענה לי

רק בישראל אנחנו נתקלים בדברים האלו שנקראים שיזרוע שגורם לכך שקבוצה צריכה במהלך העונה לקיים את אחד ממשחקי הליגה שלה מחוץ למגרשה הביתי

למה כאילו אי אפשר שבתחילת העונה יבוצע שתילת דשא שתחזיק מעמד לאורך כל העונה

למה באירופה אין את המונח הזה שיזרוע?

לא זכור לי שארסנל, ליברפול, ברצלונה, ריאל מדריד, יובנטוסת מילאן ועוד קבוצות רבות ואחרות באירופה צריכות באמצע העונה לקיים משחק ליגה מחוץ למגרשן בגלל שיזרוע (סכנין פשוט לא מצאה מגרש ביתי לארח בו בו את קריית שמונה במקום דוחא שנפסל בגלל שבמגרשים בהן היא חשבה לארח מתבצע שיזרוע דשא או שהמגרש לא מתאים לליגת העל)

רז 1978

New member
בסוף יהיה משחק והוא ייערך בעכו

רק שחבל שרק כמה שעות לפני המשחק יוצאת הודעה שכאת קודם לכן יוצאת הודעה על ביטול המשחק

רז 1978

New member
הפועל באר שבע - מכבי חיפה

יום שלישי: שלישי
שעה: 20:50
אצטדיון: וסרמיל

המשחק המרכזי של יום שלישי יפגיש קבוצה ששומרת על מקומה בצמרת שנה שנייה ברציפות (באר שבע) מול קבוצה במשבר (מכבי חיפה) אשר היו לה ציפיות גבוהות ערב פתיחת העונה אך בינתיים היא מאכזבת

מכבי חיפה נוצחה במפתיע במחזוור האחרון בביתה נגד הפועל רעננה 2-0 ואילו באר שבע ניצחה בחוץ את מכבי פ"ת במושבה 0-4

האם הפסד נוסף של מכבי חיפה עלול לנדנד את כיסאו של מאמן הקבוצה?

אשתקד נפגשו שתי הקבוצות 4פעמים בליגה

במחזור ה 5 אשתקד עצרה מכבי חיפה את באר שבע שהגיעה למשחק הזה אחרי 4 ניצחונות מפתייחת העונה והמשחק הסתיים בתיקו מאופס

במחזור ה 18 גברה באר שבע על מכבי חיפה 0-2 בוסרמיל ובפליאוף גברה מכבי חיפה על באר שבע 1-2 בקריית אליעזר במחזור ה 31 ובמחזור הסיום סיימו שתי הקבוצות בתיקו 1-1

הימור שלי: 0-1 לבאר שבע

רז 1978

New member
הפועל רעננה - הפועל עכו

יום : רביעי
אצטדיון: נתניה

הפועל רעננה השיגה את הניצחון המפתיע של המחזור האחרון שעה שגברה בסמי עופר 0-2 על מכבי חיפה והתמקמה לה במקום הרביעי (אך היא תרד היום למקום החמישי בלי שום קשר לתוצאת המשחק בין הפועל ת"א לבית"ר ירושלים).

עכו מנגד שפתחה את העונה עם 3 תוצאות תיקו הפסידה בשני משחקיה האחרונים הויא מדורגת אחרונה אחרי שנוצחה אתמול בידי מכבי ת"א

זה יהיה משחק שני לעכו תוך 3 ימים באצטדיון בנתניה שכן אמש היא אירחה את מכבי ת"א בנתניה בגלל עונש רדיוס שהוטל עליה וכעת היא אורחת במגרש הזה שכן המגרש הזה משמש זאת עונה שנייה ברציפות את הפועל רעננה לקיום משחקיה הביתים בליגת העל שכן המגרש ברעננה לא יכול לארח משחקים בליגת העל

אשתקד נפגשו שתי הקבוצות 3 פעמים במסגרת הליגה

במחזור ה 6 גברה הפועל עכו בחוץ 1-3 על רעננה כאשר לרעננה זה היה "משחק ביתי"
במחזור ה 19 סיימו שתי הקבוצות בתיקו 0-0
בפליאוף מחזור 28 סיימו שתי הקבוצות בתיקו 1-1 באצטדיון טוטו בעכו

ההימור שלי: 1-1

למעלה