ליגת העל מחזור 5

רז 1978

New member
שיר המחזור

מחר תחגוג הזמרת קייט פרי את יום הולדתה ה 30
אחד הלהיטים הגדולים שלה הוא הסינגל I Kissed a Girl שיצא לאור בשנת 2008 והוא שיר המחזור השבוע הזה לליגת על
http://www.youtube.com/watch?v=tAp9BKosZXs

רז 1978

New member
17:00 מכבי פ" ת- הפועל ב"ש

4.5 שנים לא ניצחה מכבי פ"ת את הפועל ב"ש מאז ה 2.5.2010 שאז מכביפ"ת השיגה ניצחון חוץ והניצחון אחרון של מכבי פ"ת על הפועל ב"ש בבית היה בספטמבר 2009
ב"ש פיספסה שני פנדלים במחזור האחרון שעלה לה אובדן המקום השני,מכבי פ"ת נוצחה בקריית שמונה
מפגשי עבר:
75 מפגשים בליגה הראשונה
28 ניצונות לבאר שבע
21 ניצחונות למכבי פ"ת
26 תיקו
הימור שלי: 0-2 לבאר שבע

DRORIKO8

New member
באר שבע נראית רע

מחצית שלמה לא מצליחה להרים אפילו מהלך אחד טוב. היא הגיעה למצב שהיא צריכה את השופט שימציא לה פנדל כדי להיות ביתרון מול מכבי פתח תקווה האימתנית.

DRORIKO8

New member
והנה הוא "מחזיר" לי ומבשל שער

אני עדיין חושב שהוא חרא של מגן. ההגבהות הן כמו של משומר,והוא גם פחות טוב ממנה הגנתית. מי שחושב שמצאנו את המגן הימני העתידי שינוח ויחכה אולי לדור הבא.

DRORIKO8

New member
טוב אפשר כבר לסכם את המשחק

זאת אחת התוצאות הכי משקרות שנתקלתי בהם בכדורגל. באר שבע,גם בדקות של הגולים,משחק רע מאד. הנה עכשיו למשל אראל מוסר לגורדנה שבמקום לנצל את השטחים המתים ולהריץ את ההתקפה קדימה בוחר לשחק פסים עם אראל כל קו האמצע. זאת באר שבע, אין התקפות של מסירה אחת, הכל נורא איטי ושבלוני. באר שבע לא תיקח אליפות השנה קיצר.

לגבי פתח תקווה, 3 פעמים הם היו מול שוער והחמיצו, 3 פעמים! לוזרים פתטים

רז 1978

New member
19:30 מכבי חיפה - הפועל רעננה

הירוקים נוצחו בבלומפילד במחזור האחרון והתרחקו 4 נקודות מהפיסגה רעננה מנגד זכתה בנקודת ליגה עם לא מעט מזל בזכות פיספוס שני פנדלים של ב"ש
מפגשי עבר:
4. מפגשים מכבי חיפה ניצחה בשלושה הפועל רעננה פעם אחת. תיקו עוד לא היה.

רוסב

New member
רעננה לא פראיירים

אם חיפה תנצח רוב הסיכוי שזה יקרה בזכות שיפוט ביתי

למעלה