ליגת העל מחזור 3

רז 1978

New member
שיר המחזור

היום יום חמישי ה 25 לספטמבר חגגה הזמרת ירדנה ארזי את יום הולדתה ה 63

ארזי אחת הזמרות הבולטות המצליחות ביותר בשנות ה 80 הייתה זמרת השנה 4 פעמים באייטיז , השתתפה 3 פעמים בקדם האירוויזיון בשנות ה 80 הנחתה פעם אחת את הקדם האירוויזיון והשתתפה 3 פעמים בתחרות האירוויזיון, פעם אחת כחלק משלישית שוקולד מנטה מסטיק (מקום שביעי באירוויזיון 1976), פעם שנייה זה קרה באירוויזיון 1979 כאשר היא הנחתה את אותה תחרות יחד עם דניאל פאר ופעם שלישית בשנת 1988 כאשר היא ייצגה את ישראל עם השיר בן אדם וסיימה במקום השביעי

כ"כ הרבה להיטים מוצלחים היו לזמרת המצליחה הזאת שבאמת התקשתי להחליט באיזה שיר לבחור לשיר המחזור אך לבסוף בחרתי בשיר שהשמש תעבור עליי שנחשב לאחד הלהיטים הגדולים ביותר שלה

שהשמש תעבור עליי הוא שיר המחזור

http://www.youtube.com/watch?v=yNP1bt1g9Vo

שיר מקסים

https://www.youtube.com/watch?v=Tc9kHUjKMk0

רז 1978

New member
18:00 הפועל תל אביב – הפועל חיפה

שתי הקבוצות הפסידו בשבוע שעבר. הפועל תל אביב חטפה מפלה בקריית שמונה ואילו הפועל חיפה הפסדיה בבית למ.ס אשדוד

בעונה שעברה הם נפגשו בגביע המדיה בסיבוב ח והפעול חיפה ניצחה בבלומפילד 1-2

דווקא במפגשי הליגה הייתה ידם של שחקני הפועל תל אביב על העליונה והם הביסו את האדומים מהכרמל פעמיים באותה תוצאה 0-4

ההימור שלי: 0-2 להפועל תל אביב

DRORIKO8

New member
0:2 לחיפה

חיפה זאת קבוצה שמרביתנו סימנו כהפתעת העונה. בשני המשחקים ששוחקו היא קירטעה. אם היא לא תחגוג גם על האין-הגנה של הפועל אני כבר לא יודע מה להגיד.

DRORIKO8

New member
טוב זה משחק "אמיתי" ראשון שאני רואה של הפועל חיפה

פשוט קבוצה בדיחה. אין קישור אחורי, המגנים גרועים. הפתעת העונה הם כנראה כבר לא יהיו, נקווה בשביל עטר שלא חמור מזה.

DRORIKO8

New member
אגב זה לא שהפועל הציגה כדורגל כזה גדול

אבל יש לה גילי ורמוט אז זה מספיק

רז 1978

New member
הפועל חיפה טרם כבשה שער שדה

שלושה מחזורים עברו ושער הזכות היחיד שהקבוצה כבשה היה בפנדל נגד הפועל עכו במחזור הראשון

בשני המשחקים האחרים נגד אשדוד והפועל תל אביב היא לא כבשה בכלל

רז 1978

New member
19:00 מכבי פתח תקווה – הפועל רעננה

אחרי שטעמה לראשונה בתולדותיה את הטעם של אוויר פסגות בליגת העל במחזור הפתיחה חזרה הפועל רעננה למציאות ונכנעה למכבי תל אביב 2-0

מכבי פתח תקווה אחרי תבוסה לצהובים במחזור הפתיחה היו שותפים למשחק מטורף בשבוע שעבר תיקו 4-4 נגד מכבי נתניה

מי שיחסר על הקווים אצל מכבי פתח תקווה יהיה רן בן שמעון שהורחק לשני משחקים בגלל התנהגותו כלפי השופט במשחק הליגה האחרון של הקבוצה

בעונה שעברה נפגשו שתי הקבוצות 3 פעמים

הם נפגשו תחילה במחזור הפתיחה והפועל רעננה ניצחה 0-1
בסיבוב השני ניצחה מכבי פתח תקווה בתוצאה זהה ואילו בפליאוף ניצחה הפועל רעננה 2-4

ההימור שלי: 0-0

למעלה