ליגת העל מחזור 2

רז 1978

New member
הפועל כפר סבא - מכבי חיפה

לא כך חשבה מכבי חיפה לפתוח את העונה שעה שהובסה במזחור הפתיחה 4-0 בידי העולה החדשה בני יהודה בצורה מביכה ללוטין והיא אחרונה כבר אחרי המחזור הראשון

העולה החדשה השנייה הפועל כפר סבא מאוכזבת אף היא ממחזור הפתיחה שלה שכן היא איבדה יתרון של 0-2 מול הפועל רעננה לקראת סיום המשחק ואיבדה אותו ונאלצה להסתפק ב 2-2

שתי הקבוצות לא נפגשו מאז עונת 2007-08 שכן כפר סבא ירדה באותה שנה לליגה השנייה ורק בעונה שעברה היא שבה לליגת העל אחרי 7 שנות העידרות

ששתי הקבוצות נפגשו בעונת 2007-08 זה עוד היה בעידן שבליגת העל שיחקו 12 קבוצות ב 3 סיבובים ובמחזור החמישי ניצחה מכבי חיפה 1-2 , היה זה ניצחון שני ברציפות לירוקים באותה עונה שפתחו את אותה עונה עם 3 הפסדים רצופים

במחזור ה 16 ניצחה מכבי חיפה 0-3 בחוץ ובמחזור ה 29 ניצחה הפועל כפר סבא בבית 0-1

רז 1978

New member
מה לעזאזאל קורה למכבי חיפה?

איזה פתיחת עונה נוראית
שני משחקים אפס נקודות ואפס שערי זכות

שומו

New member

Benedictus3

New member
זו שאלה רצינית? חובבי כדורגל ישראלי מופתעים?

המועדון הזה אבוד כבר 6 שנים... ההתדרדרות כל כך ברורה ובולטת שצריך להיות איש יח"צ חיפאי - שבעגה מקומית מכונה "עיתונאי" כדי לכסות את העיניים, לאטום את האזניים ולשיר שירי הלל לכוח הרשע שהשתלט על המועדון הזה בתקופות אחרות ומסרב לוותר על אחיזתו על אף שברור לו שהוא מוליך את הקבוצה הזאת - פאר הכדורגל הישראלי של העשור הקודם - אל עברי פי פחת. לא נותר אלא לקוות שסוף סוף תהיה ירידת ליגה שאולי תגרום לו להפנים את הביקורת המוטחת כלפיו, ואולי אפילו תאפשר ליבחושי ביצה כמו דורון בן דור וחבריו לתא כתבי הספורט של חיפה והצפון לנצל את הבמה שניתנה להם, להפסיק ללקק לו את הישבן ולומר את מה שצריך.
מכבי חיפה זקוקה למהפכה טוטאלית כדי לקום מהקרשים ולחזור - בהדרגה!!! - למקום הראוי לאוהדים שלה... היא צריכה פירוק והרכבה על ידי מנהל מקצועי עצמאי שהבעלים שלו לא מתערב בשום היבט מקצועי, ורצוי מאד שהמנהל הזה - כמו אצל מכבי תל-אביב -יבוא מתרבות כדורגל אחרת שלא מכירה את עלובי הביצה המקומית ומצפצפת על היחצ"נים המכנים עצמם עיתונאים.
ולמגינת לבם של האוהדים המסורים - זה לא יקרה כל עוד סוחר המשאיות המניפולטור לא יוותר ויניח למועדון הזה להתאושש

Benedictus3

New member
והתגובה של בוני גינצבורג

מלמדת על הצרה של הקבוצה... מכבי חיפה עלתה וירדה ליגות עד שבא המושיע הגדול... איזו אווילות משרישה... מכבי חיפה עלתה לליגה העליונה ב1981 שחר רכש את הקבוצה - לא את המועדון, לא את המורשת ולא את האוהדים - ב 1992. ב 11 השנים ללא הפילנתרופ האצילי כמושיע, זכתה מכבי בארבעה תארי אליפות...
זאת ועוד... ובניגוד לדעת הפרשן הרהוט, שכמו הבעלים של מכבי חיפה אוהד את מכבי תל אביב, המחאה כלפי שחר לא רק שלגיטימית אלא ראוי לה שתתגבר ותתעצם ותגרום לאיש היהיר, המנופח והמתנשא לחדול מלהתעלל בעשרים אלף האוהדים, שאוהבים את הקבוצה ולא חייבים לו שום דבר. אין שום סיבה להודות לו על פועלו בעבר. הוא לא פילאנתרופ שעשה טובה לקבוצה פרוביציאלית אלא איש עסקים אינטרסנטי שנהנה מתהילת הקבוצה, לא פחות מכפי שהיא נהנתה ממנו. מכבי חיפה - בניגוד לדעתו העלובה של בוני גינצבורג ויתר אנשי התקשורת הנמושות - הייתה גדולה לפני שהשתלט עליה האיש הזה והיא תשאר גדולה אחרי שילך. אני קורא לאוהדים להמשיך במחאה, להעצים אותה ולגרום לו לוותר על אחיזתו החונקת והממיתה.
שחר החוצה!!!!

somone1411

New member
תראה מה קורה בהפועל ת"א

עם מאמן מתרבות אחרת, ובעלים שאני בספק אם מכירים את הביצה המקומית.
לא כל מה שעבד במכבי ת"א יעבוד בכל מקום.למען האמת צריך להודות שמכבי נהנתה מחולשה של הגדולות כדי לעשות רצף אליפויות. כשהיריבות שלך הן ק"ש וב"ש, ואתה עם תקציב פי 7 מהן, אז הסיכוי שתצליח יותר גבוה מהסיכוי שתיכשל.
&nbsp
שחר עושה טעויות מקצועיות, זה הכל. קשה לי להאמין שהוא נותן לביצה המקומית להכתיב לו דברים. שחר מעולם לא היה כזה. בחירות המאמנים שלו, השחקנים שהוא הביא בשנים האחרונות, הם ורק הם הביאו את חיפה למצב שהיא היום. הוא מוציא המון כסף יחסית לשחר, לתת לשחקן מיליון דולר בעונה (בניון) זה לא שחר שאני מכיר, הוא מעולם לא נסחף ככה. הוא משקיע, אבל לא לכיוונים הנכונים.
&nbsp
אני בהחלט ממליץ לו למנות מנהל ספורטיבי רציני שיעשה שם סדר. גיורא שפיגל כזה.. אפילו שלמה שרף.
&nbsp
בוני גינצבורג? קשקשן בלתי נלאה.

Benedictus3

New member
בהפועל תל-אביב משלמים מחיר

עבור הרצון לשנות קונספציה מן הקצה לקצה... אני עדיין לא בטוח שהם עובדים שם על פי אותו עקרון כמו מכבי תל-אביב. אין לי צל של ספק שהמודל של מכבי תל-אביב הוא המודל היחיד המתאים לקבוצה גדולה ובארץ יש רק שתיים כאלה (בית"ר ירושלים היא אולי קבוצה עם הרבה אוהדים אבל שום דבר שם לא מזכיר מועדון כדורגל מקצועני, והפועל תל-אביב והפועל באר-שבע עוד לא הגיעו אפילו למחצית הדרך שמכבי חיפה ומכבי תל-אביב עשו). היעד של מכבי חיפה צריך להיות זהה ליעד של מכבי תל-אביב, וכך הוא היה במשך 30 שנה... מאז שגולדהר נכנס לתמונה והשית על המועדון שקנה מערכת ניהולית שונה לחלוטין מזו שהייתה מקובלת כאן, המציאות השתנתה לחלוטין ולהערכתי מכבי תל-אביב לא תחזור לגישה ניהולית אחרת בעשור הקרוב - אם בכלל. מה שנותר הוא לקבוצות הישראליות ללכת בעקבותיה, וכרגע - רק מכבי חיפה בנויה לכך מבחינת האהדה אליה, המתקן בו היא משחקת, המורשת שלה והרזומה האירופאי שהספיקה לצבור. אי לכך, אם יעקב שחר לא ישנה את הגישה שלו מן הקצה לקצה ולא יאמץ את שיטת הניהול של מכבי תל-אביב, מכבי חיפה תמשיך להיראות רע מעונה לעונה.
זה קשור כמובן גם לאופן בו שחר מנהל את המועדון מבחינה מקצועית ולהחלטות העסקיות השגויות שהוא מקבל ברצף כבר למעלה מחמש שנים... אף לא שחקן רכש אחד - זר או ישראלי - הצליח להטביע את חותמו על המועדון (להוציא -אולי - את סטויקוביץ') והאיש לא מוותר וממשיך באותה גישה... אין לי אלא להגיע למסקנה שאינטרסים שאינם קשורים להצלחתה של הקבוצה שהוא עומד בראשה, הם המנחים אותו בעסקיו הספורטיביים... עסקי קנייה, השאלה, מכירה - אלה עומדים בראש סדר העדיפויות שלו והם כנראה הפוכים ב 180 מעלות לצרכים של הקבוצה שהוא מנהל...
אני לא קורא חלילה לפגוע בו או אפילו לשקץ ולגדף אותו, אבל אני בהחלט קורא לאוהדים להמשיך בכל הכוח בביקורת נגדו ולעיתונאים הנמושות, להפסיק להסתתר מאחורי הסינר האבהי שלו, לקום ולזעוק את הזעקה במקום להצדיק אותו ולרחם עליו.
יעקב שחר הוא הבעיה הגדולה ביותר של מכבי חיפה ועד שהבעיה הזו תוותר על האחזקה שלה במועדון מכבי חיפה לא תגיע לשום דבר.

FrankBlack

New member
וואו, מאיפה להתחיל

אולי מפרט קטן. אמנם לא ראיתי את המשחקים במלואם, אבל רק מצפיה בתקצירים ויאם עמאשה פתח מעולה את העונה. גם שבוע שעבר נגד מכבי ת"א וגם אתמול נגד רעננה - הוא נראה מצוין וחד. לא ברור איך חיפה לא מצאה לו מקום. כן, יש את שובל גוזלן שעוד לא הוכיח ת'צמו ויש את אלון תורג'מן שהוא חלוץ בינוני ותו לא. יגמור עם 8-10 שערים בעונה. עמאשה זה חלוץ של 14-16 גולים ואם הקבוצה רצה - יכול גם לגרד את ה20.
חיפה גם היתה צריכה להלחם על מוחמד גדיר שנתן עונה נפלאה בסכנין.
חן עזרא דווקא היה טוב אתמול, אבל הוא מבלגן לחיפה את המשחק. לצערי הוא מתחיל להזכיר את ראובן עובד. אמנם בלי בעיות האכילה וההתנהגות, אבל לא מצליח להעלות את רמת המשחק שלו ולהיות אפקטיבי. והכי גרוע - לא עושה את אלה שלידו טובים יותר.
זה בלי לדבר על שחר שאיבד את זה לגמרי על רוני לוי שהוא וואחד אוברייטד. פוזה של קשוח אבל לא באמת עושה שינוי. וההשענות על יוסי בניון ורגלי הפורצלן שלו ואלירן עטר שמתברר כמחרב חדרי הלבשה.
ואל תשכחו - שבוע הבא הם מארחים את סכנין ואחר כך באר שבע בחוץ ומכבי ת"א בבית. הכינו את הממחטות.

רז 1978

New member
הפועל חיפה - מכבי פ"ת

שתי הקבוצות פתחו את העונה עם ניצחון זהה של 0-1
הפועל חיפה עשתה זאת בחוץ נגד הפועל עכו ואילו מכבי פ"ת עשתה זאת בבית מול מכבי נתניה

שתי הקבוצות נסו להשיג ניצחון ליגה שני ברציפות בכדי להמשיך את פתיחת העונה הטובה שלהן

בעונה שעברה נפגשו שתי הקבוצות פעמיים כאשר במחזור השני הן סיימו בתיקו 4-4 מטורף שבו מכבי נתניה הוליכה 4 פעמים אך מכבי פתח תקוהו הישוותה 4 פעמים
במשחק השני במושבה ניצחה מכבי נתניה 0-1

רז 1978

New member
טעות שלי מתנצל

קודם כל תודה על התיקון

פשוט שהתץחלתי לכתוב את ההפיסקה האחרונה הייתה לי שיחת טלפון לרגע התלבלתי עם מכבי נתניה אז סורי

בכל מקרה במפגשי העונה שעברה בין הפועל חיפה למכבי פ"ת ניצחה מכבי פ"ת בחוץ במחזור ה 6 ובמשחק השני בסיבוב השני במחזור ה 19 במושבה הסתיים המשחק ב 0-0

רז 1978

New member
גם לחיפאית השנייה מהכרמל היה יום לא מוצלח

והיא משלימה יום לא מוצלח לעיר חיפה

למעלה