ליגת העל מחזור 2

DRORIKO8

New member
סיכום המשחק

בזמנו הפועל בכדורסל ניצחה את גליל גלבוע. כשפרשן המשחק פיני גרשון התבקש לסכם אותו הוא ענה "ההבדל בין הפועל ת"א לגליל הוא שלהפועל ת"א יש מאמן". אז את אותו המשפט אני לוקח למשחק הזה,רק שהפעם המאמן הוא מהגליל.
הפועל למעשה ממשיכה את המשחק הרשלני של העונה שעברה, מיליון מסירות בהתקפה שלא מובילות לשומקום,אם תרצו טיקי טאקה רק בלי התכלית. בעונה שעברה היה לה לפחות את דמארי שהיה זורק את הטקטיקה לצד,מפרפר שלושה שחקנים ועושה גול, בלעדיו זאת קבוצה אפורה משחור. מבין החוליות החלשות של הקבוצה,ללא ספק החלשה ביותר היא הקישור האחורי, לוקאס סשה זה אחד שכבר בעונה שעברה היו סימני שאלה אם הוא שווה את הסכומים שהוא מרוויח, שי אבוטבול לעומת זאת זה אחד שנמצא עדיין בהפועל רק בגלל הפוליטיקות שלו ולא בזכות היכולת האישית שאין לו. אם ברקו היה מגדל ביצים וזורק אותו אני בספק איזה קבוצה למעט הפועל פתח תקווה היתה רוצה אותו בכלל. אבל העיקר שבראיון איתו הוא אומר ש"לא הייתי מצטרף למכבי בעד שום הון שבעולם" ג'ורדי כבר שעה מתגלגל על הרצפה.

שובל גוזלן,כבר לפני פתיחת העונה אמרתי שהוא חלוץ מוגבל מאד. היכולת היחידה שלו היא התמצאות ברחבה והוא חייב את הקישור שיזין אותו. חלוצים כאלה אולי התאימו לשנות ה-90,לא לכדורגל המודרני. אז מול קבוצות מצחיקות כמו עכו והפתח תקוואיות הוא יבלוט. מול קבוצה רצינית כמו ק"ש הוא לא היה קיים בכלל. סטנויביץ' ידע טוב מאד למה הוא משחרר אותו.

ולגבי אחמד עבאד.5 מתפרצות הוא ביזבז לקריית שמונה! 5 מתפרצות! אני לא מבין למה בכר חיכה עם החילוף שלו כל כך הרבה זמן. אבל איך שהוא הוחלף קריית שמונה הפכה ליותר יעילה. 2 מתפרצות-2 גולים. אני במקום בכר הולך להראות לו הרבה ספסל בתקופה הקרובה.

DRORIKO8

New member
המוטי חביב הזה הוא פשוט שערורייה!!!!!!

איך לעזזל הוא משדר בצ'רלטון שאני משלם לה ממיטב כספי ולא בשירים ושערים ששם זה המקום הטבעי שלו.
מעבר לזה שכל המשחק הוא מבלבל את המח בשטויות שלא קשורות לכלום("פעם זה היה דרבי בשביל דובב גבאי כי הוא שיחק במכבי פתח תקווה" את מי זה מעניין ת'תחת ??) מרוב שהוא עסוק בשטויות האלה הוא שוכח שהוא גם צריך לשדר, כלומר לציין את שם השחקן כשהוא נוגע בכדור,כמה מה לעשות שלצופה קשה לראות את המספר כשהמצלמה היא ממעלה האיצטדיון. עכשיו בגול השלישי של גבאי היה פלוני אלמוני שמסר לו כדור רוחב נהדר מאמצע המגרש, חביב שהיה עסוק בשיחת חולין עם טורק לא טרח לשים לב מי זה בכלל. מבחינתו השער התחיל ונגמר בדובב גבאי. אגב גם בשער השני,כשבוזגלו עבר איזה שלושה שחקנים,החמור לא חשב שראוי לציין את שמו.

DRORIKO8

New member
טוב עכשיו נכנסתי לאתר הארץ(גם וואן ווינט לא ידעו)

מי שנתן את כדור העומק הוא מי אם לא מאור בוזגלו. בוזגלו הוא לא השחקן הכי טוב בבאר שבע, הוא הפועל באר שבע כולה.

למעלה