ליגת העל מחזור 2

רז 1978

New member
18:00 הפועל פתח תקווה - הפועל באר שבע

המשחק ישודר בשידור ישיר בספורט 1

העולה החדשה פתחה את העונה בצורה הכי גרועה שיכולה להיות - 4 שערי חובה ומקום אחרון

אין ספק שלהפועל פתח תקווה מחכים חיים לא קלים בליגת העל והיא תיאבק על הירידה

באר שבע פתחה את העונה בתיקו נגד בית"ר ירושלים ותקווה להשיג מחר את ניצחונה הראשון

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 79 פעמים ולהפועל פתח תקווה יש יתרון במאזן המפגשים בינהם שעומד על 26-27 להפועל פתח תקווה (ועוד 26 משחקים הסתיימו בתיקו)

הפעם האחרונה שהפועל באר שבע ניצחה את הפעול פתח תקווה היה לפני כמעט 5 שנים דצמבר 2009
הפעם האחרונה שהפועל באר שבע ניצחה בחוץ את הפועל פתח תקווה היה בספטמבר 2002

ההימור שלי: אחרי 5 שנים ללא ניצחון על המלאבסים ואחרי 12 שנים לאל ניצחון חוץ נגדם הפועל באר שבע תנצח והיא תנצח 0-2

לנצח? אם לא מאכילים את השבורים האלה

רז 1978

New member
ניצחון להפועל באר שבע

כעת מאזן מפגשי העבר בין שתי הקבוצות עומד על שיוויון 27 ניצחונות לכל קבוצה (ועוד 26 תי'קו)

באר שבע מנצחת בחוץ את הפועל באר שבע לראשונה מזה 12 שנים

הפועל פתח תקווה תתקשה לשרוד בליגה

הרבה הורידו אותה ליגה עוד לפני תחילת העונה ולמען האמת הם באמת קבוצה חלשה

רז 1978

New member
19:00 הפועל חיפה - מ.ס אשדוד

שתי הקבוצות פתחו את העונה בתיקו

הפועל חיפה במשחק החוץ שלה נגד הפועל עכו ומ.ס אשדוד במשחק הבית שלה נגד קריית שמונה

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 33 פעמים כאשר אשדוד מובילה במאזן הניצחונות 8-14 לטובתה . 11 משחקים נוספים הסתיימו בתיקו

הפעם האחרונה שאשדוד ניצחה את הפועל חיפה בחוץ היה באוגוסט 2009

ההימור שלי: שתי הקבוצות יסיימו גם במחזור השני בתוצאות תיקו 1-1

רז 1978

New member
19:00 בני סכנין - הפועל עכו

סכנין פתחה את העונה בהפסד חוץ למכבי חיפה ואילו עכו פתחה את העונה בתיקו ביתי נגד קריית שמונה

עד היום נפגשו שתי הקבוצות 11 פעמים בליגת העל וסכנין מוליכה במאזן המפגשים 3-5 כאשר עוד 3 מפגשים בין השתיים הסתיימו בתיקו

ההימור שלי: 0-2 לבני סכנין

ifa1111

New member
בני סכנין- כללי

בתהליך די ארוך ששובר בכל פעם שיאים חדשים הפכה בני סכנין מקבוצה שמייצגת את הדו קיום מן הצד הערבי לקבוצה ערבית קיצונית עם קהל שונא יהודים. בלי אף שחקן יהודי בסגל (או שבעצם בסוף הצליחו להחתים מישהו?) ועם קהל שמניף בגאון קריקטורה ענקית המסמלת את ההתנגדות הפלסטינית כולי תקווה שיענישו את בני סכנין בחומרה רבה ובלי קשר לעונש שבעונה הבאה כבר לא נראה אותם בליגת העל.
אם חשבנו שביזוי ההמנון בסוף עונת 2012-13 או שירת "ברוח ובדם נפדה את פלסטין" בכל משחקי הבית בעונת 2013-14 היו השיא אני חושב שבסמי עופר השבוע נשבר שיא חדש.
&nbsp
אז למרות סלידתי העמוקה לגבי צורת ההתנהלות של מועדון הפועל עכו, השבת אני לחלוטין בעדם.

למעלה