ליגת העל מחזור 19

רז 1978

New member
שיר המחזור

ביום שני הקרוב יחגוג הזמר דורון מזר את יום הולדתו ה 58

לפני הכל הנה משהו שלא ידעתם על דורון מזר
מזר היה בעברו כדורגלן ואף שיחק בהפועל רמת גן בשנות ה 70 תקופה קצרה

מזר פרץ לראשונה בשנת 1984 עם הלהיט אני חוזר הביתה אך גם בשנות ה 90 היה עדיין פעיל ומוכר

השתתף בעברו 4 פעמים בקדם האירוויזיון כאשר בשלוש מתוכם סיים במקום השני ולא זכה לייצג את ישראל באירוויזיון

הרבה להיטים היה לזמר הזה:
אני חוזר הביתה, נגני לי בללייקה, דניאל, הרקיע השביעי, כמות שאת ועוד...
השיר נגני לי בללייקה נבחר על ידי לשיר המחזור

https://www.youtube.com/watch?v=xgRggi-6xKI

רז 1978

New member
מכבי נתניה - בני יהודה

אצטדיון: נתניה
שעה: 18:30
שופט: ארז פפיר
שידור ישיר: אין

מכבי נתניה במצב נואש
המפגש הקודם בין שתי הקבוצות בבלומפילד היה ניצחון הליגה היחיד של מכבי נתניה ואם היא לא תנצח אז היא תסגור סיבוב שלם ללא ניצחון ובינתיים הפער שלה מהמקום ה 12 הוא 9 נקודות

אם הצרות בליגה לא מספיקות הגיע ההפסד בגביע ביום שלישי לנס ציונה מהליגה השלישית (שלמען האמת חזיתי אותו) שהוכיח שאולי עניין המאמן הוא לא הבעייה של נתניה שכבר פיטרה שני מאמנים אך כמו שנתניה נראית לא נראה שיש מאמן שמסוגל עם הסגל שיש לה לעשות משהו

המפגש הזה הוא בין ההתקפה הגרועה ביותר בליגת העל (מכבי נתניה עם 8 שערים לבין בני יהודה שהיא קבוצת ההגנה הגרועה ביותר בליגת העל שספגה 28 שערים)

עד היום נפגשו בני יהודה ומכבי נתניה 100 פעמים במסגרת הליגה כשהמאזן עומד על 29:35 לטובת מכבי נתניה ועוד 36 משחקים הסתיימו בתיקו

המפגש הקודם בין שתי הקבוצות היה כאמור הניצחון היחיד של מכבי נתניה העונה

https://www.youtube.com/watch?v=VhzuZtfWm80

הרכבים צפויים:

מכבי נתניה: ברק לוי, עומר ורד, ירין חסן (סייף פדול), אנדריי מישצ'נקו, שמעון הרוש, רומאריו פירס, מילאן סמיליאניץ', חמזה בארי, גאל מרגוליס (יובל אבידור), סער בנבנישתי ואיציק כהן.

בני יהודה: דלה איינוגבה, איציק עזוז, סארי פלאח, דן מורי, בן צעירי, סתיו פיניש, אסי בלדוט, רז מאיר, אמיר עגייב, פדרו גלבאן וג'וד נורו (אוהד קדוסי).

רז 1978

New member
משה פרימו אמר היום שמכבי נתניה ירדה סופית

האמת שמכבי נתניה מזכירה לי את הפועל רמת גן של עונת 2010-11

הפועל רמת גן ירדה אז ליגה עוד לפני שהתחילה העונה. מכבי נתניה כמו שזה נראה שום נס לא יעזור לה היא כבר פיטרה שני מאמנים ואני אגיד את האמת. אילו הייתי מאמן כדורגל פנוי אני לא יודע אם הייתי מוכן לבוא לאמן את מכבי נתניה אלא אם כן הייתי מקבל חוזה לשנה וחצי ולמעשה מתחיל את ההכנות כבר כעת לעונה הבאה וחושב ומתכנן את העונה הבאה מתוך מטרה לחזור לליגת העל בעונה הבאה

חבל לי על מכבי נתניה. קבוצה כזאת עם עבר מפואר ואצטדיון מדהים צריכה להיות בליגת העל אך לא מגיע לה להמשיך לשחק בליגת העל בעונה הבאה לפי איך שהיא נראית

היום היא סגרה סיבוב שלם ללא ניצחון
ככה לא נשארים בליגת העל

DRORIKO8

New member
גם אתם החלפתם אז איזה 3 מאמנים

לטעמי נתניה צריכה לחשוב לטווח ארוך, ולהביא מאמן עם רזומה בבניית צעירים. היה לי מקודם דיון על זה עם מישהו באייסוקר, אני זרקתי את השם של קורצקי והוא את של השריף, שניהם ראויים, אבל השאלה מה בנתניה חושבים. האם הם מוכנים להשקיע קצת כסף בשביל מאמן שיבנה להם שלד לשנים הבאות. כי איך שתסתיים השנה זה כבר לא רלבנטי,במועדון צריכים לחשוב לשנים הבאות.

אף כחול

New member
היה להם באד לאק עם הפציעות בתחילת העונה

בייחוד ערן לוי והעזיבה של קאיודה

DRORIKO8

New member
לגבי ערן לוי אני מסכים איתך לגמרי

לגבי קאיודה מצטער אבל הקבוצה היתה צריכה להביא גולר במקומו(ושלא יגידו לי עכשיו שזגורי שנפצע הוא הגולר הזה,הוא לא). שלומי דורה בעצמו הודה שהוא טעה לגבי בחירת חלוץ.

אני גם לא חושב שהיה נכון לפטר את שלומי דורה, הקבוצה היתה גרועה אמנם אבל לא ברמה של יורדת בטוחה ואולי בינואר עם חיזוקים נכונים גם היתה יכולה להשתפר. לפטר את דורה ועוד להביא במקומו את המאמן הכי כושל בישראל היה בגדר חרקירי.

רז 1978

New member
אמת

התחלנו עם שלומי דורה שפוטר
אח"כ אימן אותנו צביקה צמח שהתפטר אחרי חודשיים
ולבסוף הגיע ירון הוכנבויים שהכל היה אבוד אם כי לפניו אימן אותנו תקופה איציק ברוך שהיה אז מאמן קבוצת הנוער

רז 1978

New member
הפועל תל אביב - הפועל כפר סבא

אצטדיון: בלומפילד
שעה: 17:00
שופט:רועי ריינשרייבר.
שידור ישיר: ספורט 1

שתי הקבוצות יגיעו למשחק במצב רוח מרומם
כל אחת השיגה ניצחון חשוב מאד במחזור האחרון אחרי הרבה זמן שלא ניצחה

בנוסף כל קבוצה השיגה ניצחון בגביע השבוע והתקדמה אל שמינית הגמר

בשבוע שעבר השיגה הפועל ת"א ניצחון 1-3 בבלומפילד על בני יהודה אך ההי זה במשחק חוץ

הניצחון הביתי האחרון של הפועל ת"א בבלומפילד היה בבלומפילד על אותה בני יהודה במחזור ה 5. מאז היא לא ניצחה במשחק ביתי

הפעם האחרונה שמשחק ביתי בין שתי הקבוצות נגמר בניצחון ביתי של אחת הקבוצות היה לפני למעלה מעשור כאשר הפועל תל אביב ניצחה את הפועל כפר סבא 1-3 בנובמבר 2005

כפר סבא היא אחת משתי קבוצות החוץ הגרועות ביותר (יחד עם מכבי נתניה). רק 5 נקודות צברה כפר סבא מחוץ לאצטדיון לויטה (כמו מכבי נתניה) . ניצחון חוץ אחד על מכבי נתניה ו 2 תוצאות תיקו נגד הפעול רעננה ומכבי חיפה

המשחק הקודם בין שתי הקבוצות הסתיים ב 1-1

https://www.youtube.com/watch?v=Nlill4OUaVw

הרכבים צפויים:

הפועל ת"א: אריאל הרוש, עופר ורטה, אדי גוטליב, לוקאס וינטרה, עיאד אבו עביד, בן רייכרט (משה אוחיון), אביחי ידין, קלאודיו בומבה (עומרי אלטמן), סיראז׳ נסאר, שגיב יחזקאל ואלון תורג'מן.

הפועל כפ"ס: אוהד כהן, טל בנש, דינו שקבורץ, עמיר נוסבאום, אורי שטרית, בן כוואז, יאניס פאפאדופולוס (רז כהן), הוגו לופס, מאוויס צ'יבוטה, עומר פדידה ורן יצחק (לנרי קהינדה).

רז 1978

New member
הפועל תל אביב חוזרת להפסיד

הקבוצה מידדרת לתחתית והיא קרובה לקוו האדום

רז 1978

New member
קריית שמונה - הפועל חיפה

אצטדיון: קריית שמונה
שעה: 18:30
שופט: אוראל גרינפלד
שידור ישיר: אין

הפועל חיפה עדיין לא הפסידה בסיבוב השני אך הפער שלה מהמקום ה 13 הוא בסה"כ 3 נקודות. לא הרבה

קריית שמונה דורגה אשתקד בשלב כזה של העונה במקום הראשון ולמעשה בשנים קודמות היא הייתה תמיד בלשב כזה של עונה בחלק העליון של הטבלה בצמרת אך העונה בשלב כזה של העונה היא מדורגת במקום נכון להיום השווה פליאוף תחתון

הפער שלה מהמקום ה 13 הוא רק 4 נקודות ומנגד היא מרוחקת רק 2 נקודות מהמקום השישי כך שאין לדעת לאן פניה של הקרייה

שתי הקבוצות נפגשו עד כה 4 פעמים. פעם אחת בליגה, פעמיים בשלב הבתים של גביע הטוטו וגם ברבע גמר גביע הטוטו. המאזן עד כה הוא 3 ניצחונות לקרייה ותיקו אחד

מאז החליף מאיר בן מרגי את טל בנין רשם בן מרגי עד כה 7 משחקים ללא הפסד בכל המסגרות

הפועל חיפה השיגה ניצחון ליגה אחד בלבד בליגת העל על קריית שמונה וזה היה לפני 5 שנים בפברואר 2011 אז היא ניצחה 1-3

המשחק הקודם בין שתי הקבוצות הסתיים בניצחון של קריית שמונה 1-4

https://www.youtube.com/watch?v=qlcwwgCA8ic

הרכבים משוערים:
קריית שמונה :
מהדי זועבי, עוז ראלי, לואיס גוטיירס, קאסיו פרננדז, דניאל בורחל (חן דילמוני) וובה בראון, עדן שמיר, אור אוסטוינד (מאוריסיו), אופיר מזרחי, ברונו קוניה ואוסטין אמוטו.

הפועל חיפה: ניב אנטמן, דור מלול, טדאס קיאנסקאס, אושרי רואש, חיים מגרלשוילי, יוסי דורה, לירן סרדל, חנן ממן(דימטרי באגה), תומר סוויסה, מהראן לאלה וזרקו קוראץ'.

רז 1978

New member
מכבי פתח תקווה - הפועל באר שבע

אצטדיון: המושבה
שעה: 19:30
שופט: איתן שמואלביץ'
שידור ישיר: ספורט 1

באר שבע לא הפסידה כבר 13 משחקים בהם היא ניצחה ב 11 וסיימה ב 2 בתיקו
בתשעת המפגשים האחרונים בין שתי הקבוצות ניצהח הפועל באר שבע בכל הפעמים את מכבי פתח תקווה כאשר במפגש הקודם בין שתי הקבוצות באר שבע ניצחה 2-5

https://www.youtube.com/watch?v=g_Z3CHUpfbo

הפעם האחרונה שבה מכבי פתח תקווה ניצחה את הפעול באר שבע היה לפני כמעט 6 שנים ב 2 במאי 2010 אז ניצחה מכבי פתח תקווה בווסרמיל 1-4 בפליאוף האמצעי

הרכבים צפויים:

מכבי פתח תקווה: איתמר ניצן, דור אלו, קאסבייה תומא, אליסון דוס סנטוס, עודד גביש, נאור פסר, יובל יעקובוביץ', אייטור מונרוי, גידי קניוק, מוחמד כליבאת ודור חוגי.

הפועל באר שבע: דודו גורש, בן ביטון, שיר צדק, לואי טאהא, אופיר דוידזאדה, ג'ון אוגו, אובדיו חובאן, מהראן ראדי, מאור מליקסון (מאור בוזגלו), טוני וואקמה ואליניב ברדה.

מוצארט

New member
זוכרים את בני סכנין של אייל לחמן?

אז ככה מכבי פ״ת של היום משחקת. פשוט גועל נפש.
רק תסתכלו בסטטיסטיקת העבירות.
אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה כעסתי כ״כ במהלך משחק כדורגל,
פשוט באו לשבור רגליים.
מגעילים.

GentlePunter

New member
מול נסיכי תל אביב האדומים ילכו "לכיוון הנכון"

נתגבר על כל הרוע הזה ועל כל הרשועים הארורים הללו.

עמה יעמיק!

רז 1978

New member
מכבי חיפה - הפועל רעננה

אצטדיון: סמי עופר
שעה: 20:30
שופט: שלומי בן אברהם
שידור ישיר: ספורט 2

שתי הקבוצות מגיעות למשחק אחרי שהשיגו ניצחונות בסיבוב ח של גביע המדינה והן עלו לשמינית הגמר

מכבי חיפה ניצחה את בית"ר ירושלים 1-2 בקרב על טהרת קבוצות ליגת העל . הפועל רעננה ניצחה את הכח עמידר ר"ג מליגה א' 0-3

רעננה לא ניצחה בשלושת משחיקה האחרונים בליגה. מכבי חיפה לא ניצחה בשני משחקיה האחרונים (הפסידה למכבי תל אביב ולפני זה תיקו נגד הפועל באר שבע)

המפגש הקודם בין שתי הקבוצות הסתתים בניצחון הל הירוקים 0-2
https://www.youtube.com/watch?v=GRglA632Yn4

זה היה ניצחון ליגה ראשון ושערים ראשונים למכבי חיפה העונה

אם חיפה תנצח היא תעבור את הפועל רעננה ותדורג מעליה דבר שעוד לא קרה העונה

ניצחון של מכבי חיפה אף יביא אותה לראשונה העונה למאזן לא שלילי במשחקי הבית שלה עד כה ניצחה מכבי חיפה בשני משחקי בית מול שלושה הפסדים (ועוד 3 תוצאות תיקו) ניצחון של מכבי חיפה אם וכאשר יביא לשיוויון בין מספר הניצחונות למספר ההפסדים במשחקי הבית לראשונה העונה

מאמנה של רעננה חיים סילבס גדל כשחקן במכבי חיפה.

הרכבים צפויים:
מכבי חיפה

ולדימיר סטויקוביץ'
אוראל דגני
מארק ואליינטה
דקל קינן
טאלב טואטחה
לודוביק אוברניאק
נטע לביא
יוסי בניון
עטאא ג'אבר
איסמעיל ריאן
גליינור פלט

הפועל רעננה
אריק ינקו
עדי נמני
דודי תירם
בן והבה
עידו לוי
עמנואל אמבולה
יובל שבתאי
בן בנימין
רנה מיחליץ'
אוואנס קאנגווה
ממאדו צ'אם

DRORIKO8

New member
תשימו לב שהתחתית לאט לאט נצמדת לחיפה

ואחרי אתמול בני יהודה כבר נקודה ממנה, וכפר סבא והיריבה העירונית 2 נקודות. לחיפה אסור בתכלית האיסור להפסיד היום. הפסד, ולדעתי יתחיל משבר חדש.

מוצארט

New member
לך תדע, יש הפתעות

חיפה מאוד חלשה ביחד עם עכו, סכנין ובני יהודה.
&nbsp
הדבר היחיד שיכול מבחינתי למנוע את הירידה של חיפה זה הקהל שלה.

למעלה