ליגת העל מחזור 17

רז 1978

New member
ליגת העל מחזור 17

המחזור הראשון לשנת 2016 יוצא לדרך
מכבי תל אביב השנייה בטבלה יוצאת למשחק חוץ מול הפועל רעננה המפתיעה שמדורגת במקום הרביעי

הפועל באר שבע יוצאת ביום שני למשחק חוץ מול מכבי חיפה שלא הפסידה כבר שישה משחקים ברציפות

בתחתית שני קרבות תחתית
הפועל עכו מארחת את בני סכנין
הפועל תל אביב מארחת בראשון את הפועל חיפה

על כל אלו ועוד בעוד מחזור ליגה של ליגת העל שיהיה המחזור הראשון לשנת 2016

רז 1978

New member
שיר המחזור

היום לפני 4 שנים הלכה לעולמה הזמרת יפה ירקוני והיא בת 86

יפה ירקוני הייתה מוכרת מא עוד מתקופת קום המדינה והייתה פופלארית מאד בשנות ה 50 ושנות ה 60

הרבה שירים ידועים ומוכרים היו לזמרת הזאת והשיר שבחרתי הוא האמינו יום יבוא הקיים מסוף שנות ה 40

https://www.youtube.com/watch?v=mC_BixbTDMs

רז 1978

New member
הפועל רעננה - מכבי ת"א

אצטדיון: נתניה
שופט: צביקה לוי
שעה: 17:00
שידור ישיר: ספורט 1

קבוצה בלי אוהדים מול קבוצה בלי מאמן

רעננה בעונתה השלישית (בקדנציה השנייה) בליגת העל נהנת מעונה נהדרת ומפתיעה אך חסרים לה שני דברים - קהל ומגרש ביתי משלה

שני אלו חסרים לקבוצה מהשרון שאם היו לה את שני הדברים הללו ייתכן והיינו יכולים לראות אותה לאורך זמן בצמרת ליגת העל

מכבי תל אביב ניצחה בקלילות את קריית שמונה 0-5 במחזור הקודם ונפרדה גם ממאמנה השבוע שעבר לפולהאם

בסיבוב הקודם הפתיעה רעננה וגברה על מכבי תל אביב בבלומפילד 1-2

https://www.youtube.com/watch?v=I3H7ycs6cyI

זה היה הפסד הליגה הראשון של מכבי תל אביב וזה היה ניצחונה הראשון איי פעם של הפועל רעננה על מכבי תל אביב שקודם לכן בשבעת המפגשים הקודמים שנערכו בין שתי הקבוצות ניצחו הצהובים
תיקו עוד לא היה בין שתי הקבוצות במפגשים בינהן

רעננה אירחה עד היום 3 פעמים את מכבי תל אביב ובכל הפעמים ניצחו הצבוים מבלי שרעננה כבשה: 3:0, 2:0 ו-2:0.

מכבי תל אביב היא הקבוצה היחידה שטרם נוצחה בחוץ העונה
הפועל רעננה נחשבת לקבוצת החוץ השנייה בטיבה העונה בליגת העל אחרי מכבי תל אביב

מנגד רעננה רק ניצחה רק פעם אחת בלבד בבית העונה

הרכבים צפויים:

הפועל רעננה: אריק ינקו, עדי נמני, בן והבה, דודי תירם, עידו לוי, עמנואל אמבולה, בן בנימין, שניר שוקר, יובל שבתאי, רנה מיחליץ' ואוונס קנגווה (ברק בדש).

מכבי ת"א: פרדראג ראיקוביץ' (דניאל ליפשיץ), אלי דסה, טל בן חיים, איתן טיבי, עומרי בן הרוש, גל אלברמן, ניקולה מיטרוביץ', נוסא איגייבור, דור מיכה, ערן זהבי ודיאן ראדוניץ'.

עידן 8888

New member
אהבתי את הכותרת

בכל מקרה מכבי תל אביב את המשחק הזה צריכה לסיים עם 3 נקודות וזה מה שיהיה במשחק הזה

רז 1978

New member
מכבי תל אביב ראשונה עד יום שני

ואם מכבי חיפה תנצח את באר שבע היא תישאר ראשונה

מוצארט

New member
קשה לי לראות את זה קורה

מה שכן, צביעות התקשורת מרגיזה.
כל התקשורת ירדו על הפועל ב״ש אחרי המשחק נגד רעננה בשבוע שעבר,
והנה מכבי ת״א מוציאה את אותה התוצאה בדיוק אחרי פחות משבוע, עם יכולת ירודה
בהרבה מב״ש בשבוע שעבר, ואין שום קול שקורא שלמכבי ת״א לא מגיעה האליפות...
&nbsp
פיכסה

אף כחול

New member
כל המדינה רוצה שמכבי תאבד אליפות

כאילו אליפות גמלית תתרום במשו לכבוד המדינה

pgprince

New member
אם זה באמת כך, זה ממש פאתטי

ומשקף את המצב אליו חיפה הגיעה
&nbsp
&nbsp

Benedictus3

New member
יקירי

כשהקדוש ברוך הוא חילק את השנאה ל"מכבי" עמדתי כל הלילה במדבר סיני, כדי להיות ראשון בתור... באותה הזדמנות עמדתי בתור כדי לקבל את המקום הראשון בקבוצת הביקורת הארסית כלפי יעקב שחר על מה שהוא מעולל למועדון הגדול הזה (ובאותה הזדמנות גם כלפי ג'ק רוזן שהמניפולציות שלו מונעות מקבוצת הכדורסל של המועדון לנצל את הפוטנציאל האדיר שלה ולסייע להפועל ירושלים לחסל אחת ולתמיד את הדומיננטיות של ששנאה נפשי בענף המרוט והמסכן הזה). ועם כל זאת, ואחרי כל זאת אני מאחל ומייחל לכך שמכבי חיפה תנצח היום את הפועל באר-שבע כי האהדה למכבי חיפה היא בכל זאת צעד אחד לפני השנאות הכל כך מהנות לצהבת וכל מה שהיא מייצגת... ואגב, אחרי הנצחון הזה, אני מקווה שנעשה את אותו דבר לששנאה נפשי ונחזיר את באר שבע למסלול שבסופו היא תזכה בתואר האליפות...

Cade Foster

New member
אם מכבי חיפה

תהיה באיזושהי צורה, ישירה או עקיפה אחראית לעוד אליפות צהובה
&nbsp
אני הולך למנתח מוח ומבקש ממנו שימחק לי מהזיכרון כל דבר שקשור למועדון הזה.
&nbsp
או במילים אחרות
&nbsp
יאללה ב"ש.

אף כחול

New member
חשבתי ש"מכבי" חיפה מייצגת אותו דבר

הרי מקימי מכבי המקורית היו מעורבים גם בהקמת הסניף בעיר הפועלים בתחילת המאה שעברה

רז 1978

New member
קריית שמונה - מכבי נתניה

אצטדיון: קריית שמונה
שופט: זיו אלדר
שעה: 18:00
שידור ישיר: אין

קריית שמונה כבר הופעת לקבוצת תחתית והיא צריכה להתרגל לזה
במחזור הקודם היא חטפה חמישייה ממכבי ת"א ורק 3 נקודות מפרידים בינה לבין המקום ה 13 ועליה להתעורר מהר

מכבי נתניה ניצחה רק פעם אחת בלבד העונה וזה עוד היה בסיבוב הראשון
במחזור האחרון היא דווקא הוליכה מול הפועל תל צאביב אך ספגה שער שיוויון בדקה ה 70 וסיימה בתיקו מול הפועל ת"א

המפגש הקודם בין שתי הקבוצות הסתיים בתיקו 1-1

https://www.youtube.com/watch?v=WH83AJVaJ88

הרכבים צפויים:

קריית שמונה: מהדי זועבי, עודד אלקיים, לואיס גוטיירס, קאסיו פרננדס, דניאל בורחל (חן דילמוני) וובה בראון, עדן שמיר, אור אוסטוינד (רועי שוקרני) אחמד עאבד, אופיר מזרחי וברונו קוניה.

מכבי נתניה: הרכב משוער: ברק לוי, יאיר זיו, ירין חסן, אנדריי מישצ'נקו, אמייה טגה, סייף פדול, מושיקו לוגסי, מילאן סמיליאניץ', חמזה בארי, גאל מרגוליס ויובל אבידור.

עידן 8888

New member
כמו שאמרתי על אסטון וילה אני אגיד על מכבי נתניה

גם לנתניה לא מגיע להישאר
מי שיש לו רק ניצחון אחד לא ראוי להישאר

מעניין אגב שגם מכבי נתניה וגם אסטון וילה השיגו את הניצחון היחיד שלהם בחוץ כלומר שתיהן עם 0 ניצחונות בבית העונה

עידן 8888

New member
נתניה ניצחה רק פעם אחת בלבד

והם לא נראים טוב
אני דווקא אשמח אם הם יישארו אבל אני לא רואה את זה קורה בגלל שהם לא מנצחים

למעלה