ליגת הניחושעל

tristan79

New member
ליגת הניחושעל

אז אחרי מחזור שנמתח על שבועיים ופגרת גביע, אנחנו חוזרים בכוחות מחודשים למשחק הניחושים.

המשחקים:
מכבי תל אביב - הפועל תל אביב (ראשון 18:15)
עירוני נס ציונה - ברק נתניה (ראשון 19:50)
הפועל חולון - מכבי חיפה (ראשון 20:00)
הפועל גלבוע/גליל - הפועל ירושלים (ראשון 20:05)
הפועל אילת - בני הרצליה (שני 19:40)
מכבי ראשון לציון - מכבי אשדוד (שני 20:00)

שאלת שובר השוויון:
יובל נעימי - הגיע לאילת בקול תרועה, אבל מסתבר שקטש לא ממש היה בעניין שלו ובחודשיים האחרונים שיתף את נעימי רק בשני משחקי ליגה. אתמול בגמר הגביע קטש הלך עמוק לספסל ונעימי קיבל דקות וקלע 4 נקודות. בנוסף שמועות רוחשות סביב חוסר שביעות הרצון של אילת מהרגלי הבילוי של טרנס רודריק, מה שיכול לפנות הרבה דקות בעמדת הגארד של הקבוצה. השאלה היא עד כמה כל זה יבוא לידי ביטוי ביום שני - עם כמה נקודות יסיים נעימי את המשחק מול הרצליה?

Puskas

New member
שלי

הפועל, נס ציונה, חיפה, י"ם, אילת, ראשון.

נעימי יסיים עם 2 נק' אולי.. קטש לא סופר אותו ואלא אם ההנהלה תכריח אותו להעיף את רודריק ולפנות מקום, אז נעימי ימשיך לשבת בחוץ.

Puskas

New member
מכבי במקום הפועל

אם גם רביב בחוץ אז יש גבול.. אין לנו ישראלים כמעט ועכשיו שולדבראנד ושירן יקבלו את רוב הדקות.

tristan79

New member
הניחוש שלי

מכבי ת"א
נתניה
חיפה
ירושלים
אילת
אשדוד

אני מהמר שנעימי השבוע יקבל הזדמנות ודקות ויסיים עם 7 נקודות.

יאללה התגעגענו

מכבי תל אביב - הפועל תל אביב (ראשון 18:15) מחזיקת הגביע לצערי
עירוני נס ציונה - ברק נתניה (ראשון 19:50) נסטי יונה
הפועל חולון - מכבי חיפה (ראשון 20:00) חולוניה
הפועל גלבוע/גליל - הפועל ירושלים (ראשון 20:05) 12 רצוף
הפועל אילת - בני הרצליה (שני 19:40) רודריק
מכבי ראשון לציון - מכבי אשדוד (שני 20:00) כוח צביקה

נעימי קולע 8 נקודות!

1krembo1

New member
יאללה...

מכבי
נס ציונה
חיפה
ירושליים
הרצליה
ראשון

נעימי עם 8

אוי איזה כאב בטן

צחקתי כל כך הרבה ועד עכשיו כואבת לי הבטן: אדלשטיין מקטר על זה שהפסיד בגלל החוק הרוסי.
אירוניה
צחוק הגורל
כרה בור ויפול בו
קארמה
תקראו לזה איך שתרצו אבל ליגת התחת הזאת לא מפסיקה לספק רגעים הזויים.

Puskas

New member
זה לא הזוי וזה לא תירוץ..

הוא לא קרא לבטל את החוק הזה, אין לו בעיה איתו, פשוט ספציפית כששני הישראלים הבכירים שלך פצועים ואתה לא מכבי ת"א שיש לה עומק של בריכה אולימפית אז אתה אוכל אותה עם החוק הזה.. כי ברור שבמצב נורמלי הוא היה מריץ 35-40 דקות את ארבעת הזרים שלו..

כן כן...

אי אפשר לבלבל אתכם.
זו אמירה מביכה והזויה ברמות על.
ואם היו מבטלים את החוק אז גם מכבי הייתה מריצה הרכב עם זרים - אילו לסבתא היו גלגלים....
אני חושב שכל רבע אמירה של מאמן כלשהו שמביע אפילו שביב של מרמור על אחד מהחוקים המגוחכים בליגת קקי שכל מטרתם לגרום לכך שמכבי תפסיד כמה שיותר תארים - היא אמירה הזויה ומגוחכת ברמות על.
ואני לא יכול שלא להיזכר כזעקות השבר לפני שבוע וחצי כשסיפור ג'ייק כהן עלה לכותרות על כך שההסכם מנוגד לתקנה המחייבת כל קבוצה להתייצב למשחק בהרכב הטוב ביותר - כן, החוק הרוסי זה ממש ההרכב הטוב ביותר - כל חוק כל תקנה וכל אמירה תמיד יישלף ויפורש באופן עקום העיקר לעמוד במטרה הקדושה.

Puskas

New member
אבל הוא לא רצה לבטל!

הוא סה"כ טען שספציפית הפעם, החוק הזה פגע בהפועל ת"א.. מה הבעיה פה?
בשוטף אין לו שום בעיה עם החוק הזה.. שנה שעברה כשטימור ונאור היו פצועים במקביל, הוא לא קיטר..
אז הפעם הוא טען שכששני הישראלים הבכירים שלו בחוץ והוא נאלץ לשחק המון דקות עם גפן ואריאלי, זו בעיה..
הוא לא ביקש לבטל את החוק ולא טען שהחוק הזה שלילי, אלא שהפעם ספציפית הוא פגע בהפועל.. זה הכל..
לא מבין למה לעשות את זה התבכיינות או שטות שכזו..

Puskas

New member
ואגב לגבי מכבי והחוק הזה..

שני השחקנים הכי חמים של מכבי ת"א הם טיוס ובלו ששניהם נחשבים ישראלים בחוק הזה..
גם ביורוליג, איפה שאין חובת חוק רוסי, מכבי חורשת על הצמד הזה ועל פניני והם משחקים טוב..
אז להגיד שאם לא החוק הרוסי, מכבי משחקת אתמול בחלוקת דקות שונה, זה לא מבוסס בכלל..
בלי שום קשר לזה שהם "ישראלים", טיוס ובלו הם מהטופ של מכבי לאחרונה.

איפה קראת שכתבתי שהוא רצה לבטל?

אני טוען שאין לגיטימציה לאף גורם באף קבוצה חוץ ממכבי בשום סיטואציה לקטר על אף אחד מהחוקים שחוקקו כדי להגביל ולצמצם את כוחה של מכבי.
גם לא כשהחוק הזה פועל כנגדך כבומרנג במשחק ספציפי.
לא מבין מה הקשר לבלו או לטיוס או לישראלים של מכבי כרגע - יש חוק שמכריח את מכבי לשחק בשני הרכבים וגורם לשיבושים חמורים ביכולת של הקבוצה וביכולת לייצב הרכב.
זה שבאופן נקודתי הסנטר הפותח של מכבי נפצע והמחליף שלו הוא ישראלי לא רלוונטי לסוגיה העקרונית.

אני לא חושב שיש טעם לדוש שוב פעם בכל הסוגייה העקרונית של החוק הרוסי (ופיינל פור בליגה וכל שאר הירקות) - הנקודה היא שיש פה מאמן שבפרצוף רציני מעז להתלונן על החוק הרוסי והוא לא מאמן מכבי - אותי זה משכיב מצחוק.

Puskas

New member
ואם השמש הייתה נכנסת

דרך חור בגג ומפריעה להפועל כל המחצית השנייה זה גם היה מצחיק אותך כשארז היה מתלונן?
תפסיק לבלבל במוח, מותר למאמן לטעון שחוק זה או אחר הפריע להפועל ספציפית במשחק מסוים וזה לא צריך להצחיק אבל אוהדי מכבי שחושבים שכל העולם נגדם ומחוקק נגדם גם מצחקקים ומזלזלים במילים רציניות של אחרים.

אה ויש לך חוש הומור חלש.

אתה ברצינות טוען

שכל החוקים שחוקקו בליגה בשנים האחרונות לא מכוונים כנגד מכבי?
אתה יודע מה אני אנסח את זה כך שזה ישמע לך טוב ויסתדר לך עם התיזה שלך ושל כל יתר אוהדי הפועל למיניהם: אתה טוען שהחוקים שמחוקקים בליגה לא נועדו לאזן את הכוח העודף הבלתי הוגן והבלתי ספורטיבי שצברה מכבי בכדורסל הישראלי ולהשיב את ה"תחרות" לענף?

ולשאלתך: אם מישהו היה עושה חור בגג כדי לעזור להפועל תל אביב לנצח את מכבי ובמקום זה השמש שהייתה נכנסת דרך החור בגג הייתה גורמת לכך שהפועל תפסיד, וארז היה מתלונן על כך שבגלל זה הוא הפסיד - כן, זה היה מצחיק אותי.

Puskas

New member
אתה הזוי אחי..

יש חוקים שנועדו לאזן את הליגה אבל עצם מה שאמרת על הדוגמא הקיצונית שלי מראה לי שאתה חי בסרט..
חור בגג נגד מכבי.. בטח גם אם שחקן של מכבי מחליק אז אתה טוען שהילד עם המגב לא ייבש בכוונה את הפרקט בשביל לפגוע במכבי ת"א..
צא מהסרט.. מותר למאמן להגיד שהוא הפסיד גם בגלל שפציעות הרגו אותו במסגרת החוק הרוסי.
מה יצחיק אותי? אם יבוא מאמן של קבוצה שהיא לא מכבי ויגיד "החוק הרוסי חרא ונמאס לי ממנו"..
אבל חד פעמי נקודתי לבוא ולהגיד שבלי שני הישראלים הבכירים שלך באופן טבעי החוק הרוסי מפריע, זה לא מצחיק, זה מתבקש.

tristan79

New member
המלך מת, יחי המלך החדש!!!

עוד מחזור מאחורינו ושוב הכתר עובר ראש,
והשבוע המנצח ללא עוררין הוא: Puskas, שהיה היחיד שניחש 6 מ 6 תוצאות המחזור.

tristan79

New member
והטבלה המצטברת

עכשיו שאנחנו נמצאים כבר 6 מחזורי ניחושים לתוך הליגה, הגיע הזמן להציג את טבלת הניחושים המצטברת. כל מי שהשתתף מופיע והדירוג נקבע על פי אחוזי הצלחה (ובמקרה של שוויון, ע"פ כמות הניחושים הכללית).

1. קרמבו עם 79.17% הצלחה (19 מ 25)
2. לאונרדו וזהו עם 77.78% הצלחה (28 מ 36)
3. ציני עם 77.78% הצלחה (14 מ 18)
4. tristan79 עם 69.44% הצלחה (25 מ 36)
5. Puskas עם 66.67% הצלחה (24 מ 36)
6. shay4442 עם 66.67% הצלחה (12 מ 18)
7. nyr1994 עם 66.67% הצלחה (4 מ 6)
8. סלים וארזה עם 58.33% הצלחה (7 מ 12)
9. אצבעות עבות עם 50.00% הצלחה (3 מ 6)

למעלה