ליגת הניחושים

אפשרות חדשה לשעות נקודות - טורניר דו קרב

זה רעיון שלקחתי מכנפיים ופדיגרי אז תודה על הרעיון. מעכשיו כל חודש יהיה מיני טורניר בין 8 הראשונים בטבלה בתחילת החודש. אני יעשה הגרלה של רבע גמר, חצי גמר וגמר ואתם תשחקו כל מחזור ראש בראש אחד נגד השני עד שמישהו יקח את הגמר בסוף החודש ואז בחודש הבא מתחילים טורניר חדש. מה החוקים? כל מחזור יהיה דו קרב בין שני שחקנים על המשחק המרכזי שאני יקבע לאותו מחזור. 2 המשתתפים שמשתתפים בדו קרב אחד נגד השני באותו מחזור יתחרו ביניהם. מי שישיג יותר נקודות בטופס הרגיל שלו באותו מחזור ממשיך לשלב הבא. תשימו לב שבדו קרב אפילו אם השגתם רק הימור 1 נכון זה תופס, המטרה להשיג את השני בסך הכל נקודות שהשגתם באותו מחזור (כפל של כל ההימורים הנכונים שלכם). מי שמשתתף בדו קרב לא צריך לעשות שום דבר מיוחד. פשוט להמר רגיל על 5 משחקים כמו שהוא תמיד עושה. אני אודיע לפני כל מחזור מי השתיים שמשתתפים בדו קרב ובסוף המחזור אני יודיע מי ניצח. מי שינצח ברבע גמר יעלה לחצי ואז לגמר. מקום 1 יזכה ב-50 נקודות. מקום 2- 25 נקודות. מקום 3 (מי שינצח בקרב על המקום ה-3 בין שני המפסידים של החצי) יזכה ב-10 נקודות. סך הכל יהיה 8 דו קרבים בחודש ובכל סוף חודש יהיה הגמר. בגלל שיש רק 6 משתתפים קבועים במשחק אני אתן לחמודיק וזובומאפו את ההזדמנות להשתתף בטורניר. אם אתם רוצים להסתתף תגיבו להודעה הזאת שאני ידע שאתם בפנים. אם אחד מהם לא ירצה להשתתף יהיה מקום להכניס גם מישהו אחר.

דו קרב - רבע גמר ראשון: 22 וינגס נגד פדיגרי

בגלל שהרעיון היה משילוב של שניכם אתם תזכו להיות הדו קרב הראשון. מי משניכם שישיג במחזור הזה יותר נקודות יעלה לחצי גמר. רבע הגמר הבא יהיה במחזור הבא. בהצלחה.

22wings

New member
טיול בפארק...

ההיומרים צריכים להישלח אליך בפרטי אחרת זה לא ממש הוגן...

pedigree

New member
תראו את הפחדן....

מה פרטי יא בונקר? תחמנות זה ללוזרים כמוך

22wings

New member
פעם תחמן תמיד תחמן!

לא סומך עליך. אני יודע שתרוץ לשנות את ההימורים שלך אחרי שאני אהמר...

הסבר יותר פשוט

המשחק עצמו נמשך רגיל ואתה ממלא כל שבוא את הטופס רגיל. בנוסף כל חודש יהיה תת טורניר כזה שאפשר להשיג גם בו נקודות. הטורניר מבוסס על הטופס הרגיל שאתה ממלא במחזור. נגיד ובמחזור הבא אתה תהיה ברבע גמר נגד עמית. ונגיד ובאותו מחזור אתה ניחשת 3/5 ביחס של 20 נקודות ועמית ניחש 4/5 ביחס של 10 נקודות. במשחק הרגיל אתה לא תקבל נקודות (כי צריך לפחות 4 ניחושים) ועמית יקבל את ה-10 נקודות שלו. אבל בדו קרב ביניכם אתה תנצח כי שם לא קובע כמה משחקים ניחשת אלא היחס של כל הניחושים הנכונים. אז בטורניר של חודש ינואר אתה תעלה לחצי גמר. כל חודש המנצח בטורניר יקבל 50 נקודות, הסגן יקבל 25 נקודות והמקום השלישי יקבל 10. סבבה?

Cade Foster

New member
הולך, אחלה של דבר

למעלה