ליגת המכללות

ליגת המכללות

אז בזמן שהייתי די עסוק במבחנים ועבודות , הסתבר לי שליגת המכללות נפתחה כבר לפני ארבעה ימים.
אני לא אכתוב על משחקים של שחקנים מסויימים , גם כי אני סובייקטיבי וגם כי אני לא תמיד רואה את המשחקים {רק בסופי שבוע} , אז אני אתן למספרים לדבר.
בפוסט הזה אני אביא קטעים ומספרים של שחקני דיוק וקנטאקי שכדאי לעקוב אחריהם.
נתחיל בדיוק:
ג'ליל אוקאפור- 14/11: 19 נקודות , 6 ריבאונדים , 4 אסיסטים ובלוק.
15/11: 17 נקודות , 9 ריבאונדים , 2 אסיסטים , 2 בלוקים וחטיפה.

טיוס ג'ונס- 14/11: 15 נקודות , 2 ריבאונדים , 7 אסיסטים.
15/11: 6 נקודות , 3 ריבאונדים , 5 אסיסטים ושתי חטיפות.

דיוק ניצחה בשני המשחקים.

קנטאקי:
ארון האריסון-14/11: 7 נקודות , 2 חטיפות.
16/11: 8 נקודות , 4 ריבאונדים , וחטיפה אחת.

אנדרו האריסון-14/11: 16 נקודות , 3 ריבאונדים , 3 אסיסטים וחטיפה.
16/11: 3 נקודות , אסיסט , בלוק וחטיפה.

טריי ליילס-14/11: 14 נקודות , 4 ריבאונדים.
16/11: 12 נקודות , 4 ריבאונדים , 3 אסיסטים וחטיפה.

קארל טאונס-14/11: 8 נקודות , 8 ריבאונדים , 2 אסיסטים ו-3 בלוקים.
16/11: 3 נקודות ו-5 ריבאונדים.

ווילי קאולי סטיין-14/11: 12 נקודות , 5 ריבאונדים , אסיסט , 4 בלוקים ו-2 חסימות.
16/11: 6 נקודות , 10 ריבאונדים , 4 אסיסטים , בלוק ו-2 חטיפות.

בשני המשחקים קנטאקי ניצחה.

אני מצטער , כרגע יש רק סרטונים של משחקים מה-14/11.

תמשיך לכתוב

billc

New member
תמשיך לכתוב, אבל אני חייב לציין אני לא מתחבר לקולג'

וכרגע אנחנו רואים שהיבול של הדראפט עם הציפיות הגבוהות שלו, יחסית מאוד מאכזב, אז זה נותן לנו עוד יותר ספקות למה שאנחנו רואים וקוראים

אז הבאת לנו קליפים ממשחק שהסתיים 95-38, אז לדעתי זה בכלל לא אומר לנו לגבי השחקנים שציינת, ורק אומר לנו מה שאני תמיד חושב, שיש פער בין כמה קבוצות בליגה הזאת
שגורמת לי באופן אישי לשנא לראות הקולג', אני יכול להבין אנשים שאוהבים לראות ולעקוב אחרי הקולג' כאשר הם למדו באחד מהקולג'ים האלה, אז או לפחות איזה קרוב
משפחה, אבל לנו בתור זרים זה לא ממש עושה משהו, אולי זה ידגדג קצת שנגיע למרץ, אבל עד אז..אותי זה פחות מעניין

Puskas

New member
הסיבה שאני צופה במכללות

זה שלהוציא כמה שחקנים שאני מאוד אוהב לצפות בהם, רוב העונה הסדירה בNBA היא שעמומון אחד ארוך בשבילי..
פלוס מינוס אנחנו יודעים על 13-14 קבוצות שבדוק ישחקו בפלייאוף ועוד איזה 3-4 קבוצות שמועמדות לקחת את המקומות הנותרים.
אין באמת מתח אמתי בעונה הסדירה וכולנו מחכים רק לעונה האמתית שהיא הפלייאוף.
אפילו שחקנים כמו דוראנט ולברון לא ממש מעניינים אותי בעונה הסדירה ואני מעביר את העונה בעיקר בצפייה בחבר'ה צעירים שאני מחבב ובקבוצות שמתחילות לצמוח מלמטה למעלה, כמו הקינגס ובוגי, פליקנס וחד גבה ו.. זהו בערך לשנה זו. השאר צפוי וידוע.
המכללות זו דרך לראות משהו בוסרי והרבה יותר תחרותי (גם במשחקים של 95-38 אתה רואה שכולם נורא מתאמצים, עוד יש את הטירוף הזה של כדורסל מקצועני לפני שמגיעים לכסף הגדול של הNBA ולשיקולים של מנוחה ושמירה על הגוף וזריקת זין בהגנה בעונה הסדירה) וזה נחמד.

אם על הדרך תוכל להגיד שראית את כוכבי המחר כשהם עוד זרקו איירובלים מהשלוש באיזה משחק מכללות הזוי, אז מה טוב :)

Puskas

New member
חבל לבזבז מילים על ארון האריסון

לא רואה אותו מגיע לNBA.. שחקן די בינוני האמת שחי בצילו שאל האח ההרבה יותר מוכשר, אנדרו.
ג'ליל אוקאפור בינתיים לא מספיק טוב ברמת הרב', די ציפיתי לקבל שחקן שיעשה עונה של 20 ו-10 בקלות..
אבל בינתיים ניראה שההייפ לא היה מוגזם, בחירה ראשונה ודאית אם לא יהיו פציעות.
קאולי סטיין ניראה טוב, אין ספק שהוא יכול לשכוח מטופ 10 בדראפט אבל הוא שחקן שיוכל להיות סוג של גניבה מתחת לבחירה 15.

אגב.. ראית את קנזס? מה זה הדבר הזה לחטוף 72-40 מקנטאקי?? ביזיון..
אני עובר על הרוסטר שלהם ורואה שרוב שחקני המפתח הם חבר'ה שהיו שם שנה שעברה עם וויגינס, אמביד ואליס ולמרבה הצער ניראה שיש סיבה לכך שהם היו משלימים בלבד..
היחידי שהוא פרשמן ושהיה אמור להיות כוכב רציני זה קליף אלכסנדר אלא שבינתיים זה לא עובר יפה..
אחרי משחק פתיחה בינוני של 9 ו-4 ב-60% מהשדה ופסיביות חצי מהזמן,
הגיעה ההופעה הביזיונית שלו נגד קנטאקי עם 8 ו-8 אבל עם 28%(!) מהשדה.. מזעזע!
כרגע ניראה שהוא רחוק מלהיות NBA Ready ושהוא הולך לשחק לפחות עונה נוספת בקנזס מעבר לעונה הזו.

ראיתי , שמעתי מה אמרת {יותר נכון ראיתי מה אמרת}

דווקא , במרץ' מדנס ארון גילה יותר מעורבות וחי יותר על משחקי הקלאץ' ונהיה שחקן יותר טוב . אנדרו שמה דווקא נעלם.
אוקאפור , יחסית לשלושה משחקים ראשונים נראה מצוין , בטח ביחס לשאר הפרשמנים.
לגבי קאולי סטיין , שחקני מכללות נמדדים לא בעונה "הסדירה" , אלא בעיקר בטורנירי הדירוג ובמרץ' מדנס . בינתיים כל מה שהוא צריך לעשות זה לתת בלוקים כמו שהוא יודע ולהתחיל לספק נקודות בדאבל פיגרס {וזה יהיה לו קשה , כי כשיש בעמדות הקו הקדמי את קארל טאונס , טריי ליילס ודאקרי ג'ונסון , אז הדקות יהיו מועטות}.
קליף אלכסנדר הוא בעיקר מסיביות . לאחר שהוא יעבור קצת זמן עם ביל סלף אז נראה מה הוא יכול לעשות עם יסודות משחק קצת יותר טובים.

למעלה