ליגת האלופות

L i r a n 5

New member
ליגת האלופות

אני משחק במנג'ר 2005 עם מכבי חיפה כבר 5 עונות, בכולן הצלחתי לעלות לשלב הבתים של ליגת האלופות ופעם אחת אפילו לשמינית גמר, ובכל זאת כל עונה אני עדיין צריך להאבק על מקום בשלב הבתים. עזבו את שלב ההעפלה השלישי, אבל לשחק בשלב השני מול קבוצות מליטא?? עד מתי?? מתי יבוא היום שאכנס ישר לשלב הבתים או לפחות לסיבוב השלישי?

X Slider

New member
לא יבוא...

עד שיחליטו שהקבוצות בליגה הישראלית מספיק טובות ואיכותיות...

לא נכון ../images/Emo31.gif

זה לא תלוי בכמה אנחנו 'איכותיים וטובים'. תראה למשל את פורטוגל. לפורטוגל לא פחות מ-7 מקומות הראשונים הולכים לאירופה, וההישגים שלהם בתחום הקבוצות לא מרשימים במיוחד [כל זה עוד לפני שפורטו זכתה בליגת האלופות]. זה הכל תלוי בנקודות, אין אנשים שיושבים ומחליטים מי מספיק איכותי. את הנקודות מקבלים עבור הישגים אירופיים ועבור הישגי הנבחרת. למשל, בעונה שמכבי ת"א עלתה לליגת האלופות היא עשתה את זה אחרי שבעונה הקודמת היא סיימה במקום ה-2, כי בשנה הזו ישראל הרוויחה מספיק נקודות כדי לזכות בעוד מקום במוקדמות ליגת האלופות. [הנקודות ניתנו על הישגי מכבי חיפה בליגת האלופות והפ' ת"א באופ"א, שהגיעה עד רבע-הגמר].

קרייטון

New member
אני בדיוק כמוך רק עם הפועל תל אביב

ומהעונה הבאה יהיו שתי ישראליות באופא ככה שהאלופה תשחק בשלב המוקדמות השלישי והסגנית בשני. כמו בעונה הראשונה במשחק.

אממ

אני לא יודע איך זה במשחקים החדשים, אבל ב-01/02 לפחות יש דירוג כמו במציאות ואם אתה מצליח באירופה, סביר להניח שבאיזשהוא שלב תקבל כרטיס אוטומתי לשלב הבתים.

just do ti

New member
גם ב FM2005 ו 2006

יש דירוג קבוצות בסוף השנה שבנוי מהשגים ב5 שנים אחרונות כמו במציאות. אני לא יודע עם זה משפיע על כמות המשתתפות כי לא הספקתי להתקדם יותר מ2 עונות בגלל הצבא (תודה לאל עוד 3 שבועות למנאיק!). בכל מקרה במציאות מסתכלים על הסך הכל של המדינות ולא לפי קבוצה ספציפית, ככה שככל שהמדינה מדורגת גבוה יותר ויש לה יותר קבוצות ויותר משחקים(גם בגלל העפלות בטוחות לבתים) יש לה יותר סיכוי לשמור על המקום, ויכול להיות שבגלל זה לוקח כמה עונות בליגת אלופות כדי לעלות בדירוג באופן משמעותי...

למעלה