ליגה?

guenniche

New member
ליגה?

שלום לכל הצנחנים חשבתי שהגיע הזמן להקים סדנת אימונים מסודרת ל RW עם מאמנים (מי רוצא ללמד? לתרום לחברים צנחנים נזקקים...!!?), ותלמידים רציניים. הסדנה הזו תאפשר, אולי, לבנות ליגה עם תחרות ורמה גבוהה. כל מי שהרעיון הזה מדבר אליו מוזמן לזרוק רעיונות. ciel bleu et vent d'ouest

oferbar

New member
אחלה רעיון

שדרך אגב עלה בעבר מספר פעמים וגם ביקשו מבועז גורן לארגן ליגה דומה כדי לעשות זאת תצטרך למצוא "בעל בית" שיארגן: 1. חוקי הליגה 2. דירוג 3. מעקב אחר תוצאות 4. קבוצות ומאמנים 5. פירסומים 6. חשיפה למדיה? שיהיה בהצלחה ותודיע אם אתה צריך עזרה

guenniche

New member
בטח

בטח שצריך עזרה בוא נאחד כוחות ונלחם ביעוש: המסר שעלה משיחות עם מספר אנשים הוא שחבל על הזמן. אבל משום מה נראה שדברים יכולים להתחיל לזוז לכיוון הנכון לאחרונה... מה אני עושה ער בשעה כזאות????? merde היגיע הזמן לישון oferbar, אשמח לדבר אתך על כל זה. הטלפון שלי הוא 053-432101 לילה טוב לכווווווולם ciel bleu et vent d'ouest

ikd

New member
גיוסים לליגה...

איך שאני רואה את זה, אנו קודם כל צריכים רשימת צנחנים שרוצים להשתתף בליגה, צנחנים רציניים שרוצים להשקיע, רצוי צנחנים שפנויים לצניחות באמצע שבוע, שיאפשר לפחות יום אימונים אחד רציני (של יותר משני צניחות ביום), מאמנים, קריאה לחברה המבינים יותר להשתתף/להדריך את הליגה, אולי אוהד, אורי? מה אתם אומרים ?! אפשר להתחיל עם קבוצת 4Way RW ואולי זוג Freeflyers... זה הזמן להרים אצבעות ולקחת חלק ביצירת רמה חדשה בארץ... אז קדימה להתפקד... גניש, אני מבין שאתה בפנים... גל.. מה איתך ? החברה הצעירים יותר צריכים להבין שלא צריך מאות צניחות כדי לקחת חלק בליגה כי עם האימונים יגיעו התוצאות מה שחשוב זה הרצון.

e mordi

New member
סיוע ותמיכה

יורם ברכות ליוזמה, כפי שכתב עופר עלו רעיונות דומים בעבר אך כפי שידוע לא נעשו פעולות ממשיות לקידומם, (מודה גם לא מצידי) על מנת לקדם ולנסות להוציא לפועל ליגה כזו צריך אנשים שמוכנים לקחת על עצמם את הפרויקט. אני אשמח לסייע בכל הקשור לצד המקצועי וכמובן לתמיכה מצד המועדון. שמיים כחולים מורדי

adi etkin

New member
האיגוד,השמיעו את קולכם

מה אתם אומרים על הרעיון? מה קורה באיגוד ,מה עם איזה עדכון על הישיבות האחרונות? מחכים לעידכונים

ikd

New member
זה אומר שאתה בפנים ?!

ובזאת מעלה את מניין המשתתפים בליגה ל-2 (או 3, עוד לא ספרתי במדוייק, יש לי בעיה עם הלזכור אחד...
)

adi etkin

New member
שקוףףףףףףףףף

איך אומרת מורן איזנשטין זה מיייידבק!!!!!!!!!!!!!!!

עדי

אני חושב שזה רעיון מעולה אז קדימה אולי תקח את זה על עצמך ותתחיל לארגן את זה ,ואם יש מקום שהאיגוד יוכל לעזור בו אני לא חושב שתהיה בעיה ,כל שתצטרך הוא רק לבקש. שמיים כחולים אופיר

דן, הגם אתה ברוטוס?

הפתעתי אותי בפעם השניה תוך יומיים, בשבת הצהרה ש Belly Fly זה לא כ"כ נורא ועכשיו הצהרה נוספת שתצטרף לליגה. זה אומר שההשקעה תלך יותר לכיוון RW ויהיו עוד פחות צניחות FF. בכל זאת כל הכבוד, מתי אתה שומר לי צניחת Belly? בשמחות, אורי

danmordechay

New member
התמקצעות

אורי כמה דברים: 1) צניחה זה כיף - לא משנה מה עושים. 2) אם יש צניחות שאפשר ללמוד מהם ולהתמקצע אני בפנים. 3) אני אוהב פרייפלי מאוד והייתי שמח שאם יש ליגה היא תיהיה גם לפריפלי. 4) אני שומר לך קפיצה כבר ליום שישי הזה (booked) 5) דברים פה מתחילים להראות טוב ויש לי הרגשה שיהיה שמח! שמיים כחולים עם מבנים של 50 איש דן

תמיכת הפורום +

קדימה יורם מבחינת הפורום כל תמיכה אפשרית. מיידית עדכנתי את דף הסקר לבדיקת מוכנות הצנחנים בשאלון חדש. אנא ענו עליו רק פעם אחת כדי שהנתונים יהיו כמה שיותר אמיתיים. וה "+" כמובן בצד האישי עזרה מקצועית ככול שאוכל בשמחות, אורי טלאור

ami b

New member
מצויין,כדאי להוסיף גם פריסטייל

אשמח להצטרף לפריפליי,למרות שהייתי מעדיף להתחרות בפריסטייל

למעלה