ליגה 4

shlomi toples

New member
ליגה 4

הליגה התקימה בזיכרון התחזית אמרה רוחות דר מערביות עד מערביות עם עננות של 4/8 מה שהעיד על פוטנציאל ליום טוב ב11.15 ניתנה משימה של זיכרון מגידו תבור מבוא חמה בסופו של דבר התחזית לא התממשה הרוחות בפנים הארץ היו צפון מערביות ובסיס ענן בזיכרון היה בין 500 ל550 מטר כאשר העילוי מתחת לבסיס חלש יצאו אמיר שלום שנחת בעמיקם אני קילומטר משם ירון גלעד וגיא בתבור בדיעבד משימה לא מוצלחת אבל כולם יותר חכמים בדיעבד
 

חגי

New member
כשהייתי באויר ניתן היה לשנות משימה

רק שאף אחד לא ממש התאמץ לקבל דיווח. נתי - היו עננים בגבהים שונים אבל היו גם כאלו מפותחים שהפסגה להערכתי היתה ב- 4000 מטר ומעלה. ענן כזה עבר בסביבות 1230 כ- 15 קמ צפונית לזיכרון.
 

ג ל נ ט י

New member
חוסר אחריות מוחלט ../images/Emo31.gif../images/Emo129.gif

זה היה ממש חוסר אחריות לקיים את הליגה ביחד עם ליגת המצנחים בזיכרון. האתר ממילא קטן והיו שם יותר מדי כלי טייס. אני כמעט התנגשתי במצנח וכשראיתי שהמצב ממש מסוכן ואני מזגזג בין מצנחים כשמעלי ומתחתי כלים במרחק מטרים ספורים הלכתי ישר לנחיתה משיקולי בטיחות. שלומי, דע לך שזה חוסר אחריות מוחלט לבחור באתר זיכרון בידיעה שליגת המצנחים מתקיימת שם ולהתעלם מכך. נראה לי שהמינימום שאתה יכול לעשות הוא לתת ניקוד ממוצע למי שנחת שם בגלל בעית הבטיחות החמורה הזו. בכלל אתה צריך לשים לב יותר לבטיחות, היתה ליגה שאמרו לך שזו תחילת העונה ואנשים "חלודים" ובכל זאת התעלמת - התוצאה ... הרבה מקרים של כמעט וחזר להר ועוד איזה חזרה להר שהסתיימה בנס (אני לא זוכר אם זה היה המקרה עם ניר או שזה היה מקרה אחר של חזרה של גרט).
 

חגי

New member
תגיד אתה מתחרה או מתחרע?

המצב בשלב מסויים אכן היה מסוכן מאד וגם אני ברחתי מאזור העילוי , אבל רב הזמן לפני הקטע החלש היה אפשר לטוס בלי בעייה וללא סיכון מיותר. הסיכון האמיתי לטעמי היה עצם הצבת טסק מזרחה ביום עם בסיס ענן כל כך נמוך ויצירת פוטנציאל לנחיתה באזור הבעייתי מאחורי זיכרון.
 

Bartov Alon

New member
07:45 אתם כבר כותבים?

מה אין לכם ילדים? גנים? "לא רוצה להתלבש כן רוצה...לא מצחצח.." וכו'? השאלה למה ומדוע יש ליגות לגלשנים ולמצנחים באותו תאריך? זה לא ממש קשה לדאוג שזה לא יתנגש יחד. אני באופן אישי לא אוהב את הערבוב הזה. בכל יום אחר אהלן וסהלן.
 

shlomi kr

New member
ליגה של 8 גולשים

ולכול אחד יש טענות אחד חלוד שני לא אוהב את זיכרון שלישי המשימה קשה לו מידי לרביעי היא בנאלית כהנה וכהנה מצטער אי אפשר להתאים את הליגה לדרישות של כל אחד ןלנסי היה לך חלון המראה עד 1430 לא היתה חייב להמריא ביחד עם כל הצנחנים בגדול אני משתדל לא לעשות את הליגה ביחד עם הצנחנים לא תמיד זה השיקול הנכון
 
למעלה