ליגה המשך

guenniche

New member
ליגה המשך

טוב אז מה יש לנו פא? 6 או 7 תגובות... לא רע!!!! גרוע מזה, מאכזב... מבלי לשכוח את אותם 6 או 7 עמיצים ררצינים אני שואל את עצמי איפו כל הציבור היפה והציבעוני שמרכיב אותנו? אנחנו עד כדי כך שחוקים ואגואיסתים? אני רוצה להרגיע, להפגין עיניין לא מחייב אף אחד. מה גם שזו תנועה הפוליטית לחלוטין. אז קדימה לא יכול להיות שיש הרבה מועמדים בכל load organizing בפרדייב ובסקייקף ופא כל כך מעט תגובות... ושוב ליגה זה העתיד של כל ספורט וזו הדרך להתקדם באופן אישי ולקדם את הספורט הזה שאנו מכורים אליו. אני רוצה להדגיש פעם נוספת את ההערכה שלי לכל המתפקדים הראשונים. תודה בתקוה לעוד הרבה yellah ciel bleu et vent d'ouest

ikd

New member
אני חושב שאני כבר הופתעתי לטובה

יותר תגובות ממה שאני חשבתי שיהיו, רק מה שנשאר זה לרשום טלפונים ולקבוע יום לאימונים, אחרי זה אחרים יבוא...

FalxOri

New member
משוגע

שוב פעם שכחת את הכדורים בבית? תרגע, נצטרף לליגה שלך ... מישהו צריך ללמד אותך לעוף , לא ? O

a d i o s

New member
הייתי מצטרף בכיף ...אבל...

אני לא רוצה להתחייב למשהו שאין לי איך לממן אותו זה לא יהיה רציני ואני בטוח שיש עוד כמה כמוני. אפשר להגיד לך שנצטרף בכיף אבל אתה יודע בשביל להתאמן צריך לצנוח והרבה.

guenniche

New member
bravo

אני בדיוק כמוך אבל אני אופטימי שהמחירים ירדו, שהמצב הכלכלי שלי ישתפר, ובסופו של דבר עדיף לבצע את מעט הצניחות שלנו בצורה בונה מאשר לעשות wild RW למשל

FalxOri

New member
ליגה

ליגה מקצוענית לא תהיה פה. יותר חשובה ההדרכה והעזרה של יותר מנוסים לפחות מנוסים (מכל הרמות לכל הרמות) ולא הניקוד והמקום בטבלה... אני אשמח לעלות עם משהו עם 30 צניחות ולעבוד על הבסיס כמעט כמו שאני אשמח ללמוד דברים חדשים ממישהו עם 300 צניחות. יש תזוזה בנכונות של אנשים ללמד וללמוד, רק צריך להמשיך...

guenniche

New member
nop

אני לא חושב שאתה צודק: אין בעיה לגבי אחות הצנחנים שרצוי לקדם ולחזק, אבל הליגה היא הדבר היחיד שיכול לקדם את הרמה הכללית. תחרותיות למרות אספקטים שליליים פשוט מביאים תוצאות, ראו לדוגמה איך בועז מככב,

oferbar

New member
שוב הצעה

אם אתה באמת רוצה לקדם את זה לכיוון המעשי, צריך להגדיר מסגרת. בשלב ראשון צריך לקבוע קטגוריות, למשל: RW זוגות RW רביעיות freefly בשלב שני צריך לקבוע סדרות, או מה שקרוי Sequences לצורך זה אתה יכול להעזר באוהד, בועז, מורדי ושאר האנשים המקצועיים שלב שלישי זו שיטת הניקוד והדירוג, באופן הכי פשוט זו צבירת נקודות. שלב רביעי זו מסגרת הזמן, למשל לקבוע שכל חודש מתקיימת תחרות וכל קבוצה צריכה להשלים את זה בזמנה החופשי במהלך החודש ולהגיש את הוידאו לשיפוט. שלב חמישי זה רישום ופרסום התוצאות. זה בכללי, עכשיו לביצוע...

guenniche

New member
טופס צורה

אני שמח לקרוא את התגוה שלך תוכנית מצויינת. נראה לי חשוב גם לבדוק איך ליגה מתבצעת בחו"ל. לצורך העיניין אני יכול לבדוק בצרפת אנחנו צריכים לארגן פגישה וירטואלית (בפורום בשעה מסוימת) או מול כוס כפה או בירה ולקדם את העיניינים. מה דעתכם?

ikd

New member
סקר חדש לאלתר...

על כוס קפה או בירה
תוסיפו אותי לבירה...

oferbar

New member
לא הבנתי על איזה טופס אתה מדבר

אבל זו כנראה בעית דקדוק קלה
את עניין הבירה דוקא כן הבנתי...

Delhi Galga

New member
יאללה יאללה יא-איגוד!

לא יזיק אם מיסייה גניש יישב עם מישהו באיגוד וייקדם מסגרת כגון תקנון, וחומר מקצועי. מתבקש כמובן שהאיגוד ייתן יד ויסייע לשני המועדונים (שכבר פתחו בעבודה מבורכת בכיוון, יאללה דן! יאללה רוי!). שכן איפוא האיגוד בחיינו? (-הגיג מטאפיסי או עובדה אונטולוגית, עידו?).

yyogev

New member
I'm in

As an RW freak , I'd much rather do why I do anyway in an organized manner. Ohad's load organizing and Zvika's photography are a move in the right direction - Thanks guys !! To go further you need some motivation to keep this going on a regular basis. Some of us are lucky enough to have found partners serious enough to form a regular team. Having a league might help create more teams of this sort. Another form to consider is "scramble", which allows people who don't have a team to jump with the more experienced jumpers. Blue Skies, Yaron Yogev

guenniche

New member
exactly

are you motivated? "cause we are and we want to get going we think that we should meet over a beer soon to start dsigning this league. what do you think

למעלה