ליבואנים ...

• פותח הנושא kmk1
  • פורסם בתאריך

kmk1

New member
ליבואנים ...

שלום לכולם . יש לי רעיון כרגע ממש בחיתולים !! לייבא מתורכיה מוצרים מסויימים כל מוצר לא עולה יותר מדולר. רציתי לדעת מה ההון המינמלי הדרוש כדי לעסוק ולהתחרות בכלל בתחום הייבוא. כמו כן האם ישנם קורסים או דרך אחרת ללמוד את הבסיס לתחום הנ"ל בתודה מראש איש חסר ידע!

kmk1

New member
למה לא עונים ??

אין לכם מושג.?? או סתם אין לכם חשק לענות ??...

zoti

New member
אולי כי לא יודעים ?

הפורום חדש יחסית ועוסק בעיקר בעסקים בחו"ל. העסק שלך יהיה בישראל ולכן הוא פחות קשור.

sandlwood

New member
מה אתה עושה כאן?

תרשום במנוע החיפוש שלך: "המכון הישראלי ליצוא ושיתוף פעולה בין לאומי" ותלחץ על: "חפש". תגיע לאתר רשמי של מדינת ישראל שעוסק בדיוק במה שמעניין אותך. יש שם מנהלי ומומחים אתר שעונים תשובות מדוייקות ומוסמכות במגוון נושאים כגון: חוק, מיסוי, לוגיסטיקה, ביטוח-מטען, מסמכים וכו'. ישנם גם כל מיני יצואנים ויבואנים שישמחו לענות לך וגם לעשות איתך עסקים. לידיעתך; ישנן חברות שכל מומחיותן היא לקשר בין עסקים בארץ ובחו"ל. באתר הזה תוכל ליצור עמן קשר. אם אתה רציני ומתכוון לקיים תקשורת אישית/עסקית עם חו"ל - צור אתי קשר באימייל: [email protected] . עלה והצלח! גלעד

afikiminfo

New member
תוכל ליצור קשר במסרים

ניתן לחנוך אותך בנושא. השאלה היא למה דווקא טורקיה? אם תרצה עוד עזרה, צור קשר במסרים בהצלחה אלי

המקשר

New member
יבוא מטורקיה

יש לי את כל האפשרות לעזור לך מבחינת תקציב בנוגע לסכום תלוי בך והיצרן בחו'ל אני חושב בין 5000 10000 דולר תתקשר אלי 0505254966 משה צריך לבדוק מכון תקנים רשיון יבוא [שוק אירופי] מכס הובלה תלוי במוצר

Alonchuck

New member
שים לב ידידי

כדי להצליח ביבוא צריך מוצר מנצח ואיכותי ללא פשרות ..אשמח ליעץ לך ולכוון. זכור אם אתה משקיע ביבוא של מוצרים בסדר מחיר שכתבת אז 1500 ש"ח זה מקסימום .

למעלה