ליאת אני חמוד???
ל ל י א ת ה פ3 3 ה New member 16/12/03 #2 איך שאת אוהבת לשגע אנשים זה משהו.......... אבל חכי אני יסגור איתך חשבון כבר באייסיקיו!!!!!!!!!!
ש שירן 2 New member 16/12/03 #5 לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif מעיןןןןןןןןןןןן לאאאאא אל תגידי לי שיצאת!! תגידי לי שאת פה!! בבקשה!! מספיק היום הזה הוא עוד יום מגעיל!! אוףףףףףףףף בא לי למות!!! אני שונאת את העולם הזה!!! ומעיין מאמי זה לא קשור אליך!
לאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif מעיןןןןןןןןןןןן לאאאאא אל תגידי לי שיצאת!! תגידי לי שאת פה!! בבקשה!! מספיק היום הזה הוא עוד יום מגעיל!! אוףףףףףףףף בא לי למות!!! אני שונאת את העולם הזה!!! ומעיין מאמי זה לא קשור אליך!
ל ל י א ת ה פ3 3 ה New member 17/12/03 #6 שירני נשמתייייייייי אני מצטערת שבגללי היום הזה נהפך לסיוט בשבילך......
ש שירן 2 New member 17/12/03 #7 ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה לא בגללך!!! ואני אמרתי לך כבר למה היום הזה היה לי יום מגעיל... ואת יודעת כבר..... אמרתי לך אתמול
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif זה לא בגללך!!! ואני אמרתי לך כבר למה היום הזה היה לי יום מגעיל... ואת יודעת כבר..... אמרתי לך אתמול