ליאת!!!!

Hermione

New member
ליאת!!!!

נכנסתי לפורום RPG הזה, ונרשמתי והגבתי להודעה הזאת על הישיבה מסביב למדורה ואכילת מרשמלוים, והם כתבו מתחת לשם שלי שאני מוגלגית!! למה?? זה עומד להשתנות? אני לא רוצה להשאר מוגלגית! *Ann-Ann*

Hermione

New member
ליאת!!!!!!!!

נו... אני לא רוצה להשאר מוגלגית! מה לעשות כדי שאני אהיה מכשפה??

אני...

לא ראיתי את ההודעה שלך! מה שם המשתמש שלך שם?? ולעניין המוגלגית אין השפעה על הדמות שלך במשחק התפקידים...אה, כן-אם את לא רוצה להיות מוגלגית-פשוט תכתבי הודעות! כמה שיותר הודעות-ככה את עולה בדרגה, וכשתגיעי לדרגת ``אאורור`` אם אני לא טועה, תקבלי פורום משלך, או שתצטרפי לניהול פורום עם עוד כמה אנשים...בכל מקרה, בפורום משחק התפקידים, תיכנסי לרשימת השחקנים ותקראי כדי לא להתבלבל בהם, אז תכנסי לקישור דרכו את רושמת את עצמך (זה לא חובה, אבל רצוי) ושם תפרטי על הדמות שלך כדי שמנהלת הפורום (seekergurl) תרשום אותך, אז תכנסי להודעה ``looking for roomates`` ותפרסמי שם הודעה שאת צריכה רומייט וזהו... -ליאת-

בפעם האחרונה-ואני מזהירה!!!

RPG=role playing game אתה ממציא לעצמך דמות מעולם הקסמים (מוווההאהאהאהא?)-איזו שנה בהוגוורטס, איזה בית, אנימגי?, מטאטא, היסטוריה שלו, אישיות, מראה-הכל ופשוט משחק אותה בהוגוורטס...אני רוצה לעשות כזה פורום-אם אתם מכירים מקום בו אפשר לפתוח פורום ובתהליך /לא/ מוסרים את מספר הטלפון שלך, בבקשה, תודיעו לי!!!! -ליאת-

למעלה