ליאת מיכאלי

ליאת מיכאלי

גברתי היקרה. אני עוקב/ת אחרי ההודעות שלך וצר להגיד לך שמהתרשמותי האישית, את בחורה ברמה דיי נמוכה. מספיק לראות את כל ה-"חחחחחחחחחחחחחח" וכל שגיאות הכתיב שאת לא חוסכת בהן בשום הודעה כדי להבין שלמקום העבודה שלנו את לא מתאימה. שלא לדבר על ההתלהבות המופרזת שלך בכל מיני עניינים כאילו את מעריצה של איזו להקת בנים זוועתית. אני מצטער/ת שאני צריך/ה לומר לך את זה ע"ג הפורום, אבל אולי זה הדבר שיוריד אותך מהרעיון להצטרף אלינו. אני בטוח/ה שיש מקומות אחרים שישמחו לקבל אותך אבל לנו את לא מתאימה. ואם בכל זאת תתקבלי לקורס - שיהיה לך בהצלחה. אני בטוח/ה שתזדקקי לזה.

ראש משמרת

באמת שאלתי את עצמי לאן נעלמת בזמן האחרון. ברוך השב. שמע... סה"כ מי שקיבל את ליאת מיכאלי לעבודה אלה עמיתיך (וכן גם עמיתי) לעבודה. "הסינון הקפדני" שעוברים המועמדים לתפקיד אמור, עד כמה שאני יודע, למנוע מצב של קבלת עובדים "ברמה דיי נמוכה" כדבריך. אז תגיד לי שתמיד יש נפילות. נכון. אבל לקבוע רק לפי ההודעות שלה שהיא בחורה ברמה נמוכה? מי שמך לקטלג אנשים לרמתם? חכה שהבחורה תעבור את הראיון המסכם עם אחד הקודקודים (ואני בטוח שהיא תעבור) ותתקבל לעבודה. תן לה כמה ימי חסד (תראה, אתה אפילו יודע מה השם שלה) ואז תחליט. במקום לבוא ולהשמיץ פה אנשים (כן, זה להשמיץ. אם זהו שמה האמיתי כולנו נדע לזהות אותה ברגע שתתחיל לעבוד. כולנו נדע איך קרא לה "ראש המשמרת" בפורום) תתחיל לטפל באנשים הבעיתיים שכבר עובדים בשדה. השרשור הזה יחזור על עצמו שוב פעם. העובדה שאתם לא מטפלים באנשים שבאמת צריכים טיפול. לטפל באנשים שישנים כל כך עמוק (הלוואי וכולנו היינו ישנים עמוק כל כך) במועדון ולא שומעים את 67 שרוצה 2 בודקים לכניסות ובגללם נשלחים שוב ושוב אותם בודקים שלא מוצאים את המועדון כמקום לישון בו. לטפל באנשים שבמגזרים משתדלים לעמוד ליד תיבת הגריסה כדי שחס וחלילה לא יבדקו איזה נוסע. תטפלו באנשים שכששואלים מי מאושר לישראלים הם פתאום חווים חוויה חוץ גופית ולא מודעים לסביבה. בוהים באוויר ונשארים בחצר הבדיקה הריקה מנוסעים. אה כן, ולא חסרים גם מפעילי מכונה כאלה. שוב ושוב נדפקים אותם אנשים שיש להם מוסר עבודה גבוה. שוב הם הולכים לכניסות. שוב הם הולכים לישראלים. שוב להפעיל מכונה. אז עשה טובה, תטפל בהם ולא במישהי שעוד לא נכנסה למערכת אפילו. ולך, ליאת מיכאלי, אני מאחל רק הצלחה. שתתקבלי לעבודה כמו שכל כך רצית ותשימי פס על כל מיני אנשים שמתחזים לראשי משמרת. ראשי משמרת לא מתנהגים ככה. ואם כן... כנראה שהם אנשים ברמה דיי נמוכה. סוף דבר

SWEET HOME

New member
לליאת מיכאלי היקרה!!!!

את רואה יש אנשים שונים בין בודקים בטחוניים בנתב"ג: יש כאלה כמו ראש משמרת ויש גם אנשים נחמדים.בתור חדשה הייתי ממליצה לך לשמור על פרופיל נמוך ולא לתת ל"קודקודים" להתרסק עלייך על היום הראשון שלך בשדה.כי תמיד יהיה שם אחד או שתיים (או עשרים) כרישים שישמחו לאכול דגיג קטן למשמרת בוקר,צהריים או לילה..... לגבי ראש משמרת....אחזור יותר מאוחר לדבר איתו!!!

עומרי 200

New member
בהמשך לתגובות שמעליי אני חייב להגיד

שאני מסכים עם כל מילה! אני עובד חדש יחסית (חודשיים וקצת במערכת) ואני,אישית, מאד מרוצה. אל תתני לאנשים חסרי אכפתיות להוריד לך את הרוח והמוטיבציה. גם אני כמוך, הייתי מאד להוט להגיע לעבודה הזו. קראתי הרבה בפורום ושאלתי שאלות. אז לדעתי העבודה באמת מעניינת, לפחות הרבה יותר מכל דבר אחר שקיים בשוק לגיל הזה. רוב האנשים באמת טובים ואכפתיים. כשהגעתי למשמרות אכן הרגשתי יחס הוגן וטוב מצד רוב הגורמים במערכת. למרות זאת, כמו בכל מקום, תמיד יהיו האנשים הפחות נחמדים וחסרי סבלנות, מהם כדאי לשמור מרחק. את אותם אנשים תלמדי לזהות בקלות. אל תקחי ללב אמירות עוינות מאנשים חסרי רמה והתנהגות (אני בטוח שזה היה במטרה לעורר פה תגובות מאנשים בלבד, ולא משהו אישי נגדך)! אם הגעת עד לשלב הזה, אני בטוח שתצליחי. בסופו של דבר, לא צריך להיות כזה גאון בשביל לעשות את העבודה הזאת. יישר כח ובהצלחה בהמשך!

עם כל הכבוד שאתה ראש משמרת אין

לך שום זכות להשמיץ אותי או לחשוב שאני בחורה ברמה נמוכה... נראה לי שאתה ממש אבל ממש מגזים. אתה מכיר את הפתגם: "פוסל במומו פוסל".... כנראה שלך זה שיש את השגיאות כתיב כאן ואת החחחחחחחחח שציינת כאן אתה הראשון שרושם את זה אז תחסוך ממני להמשיך בסדר?? ואם היה לך משהו חשוב להגיד לי אני מזכירה לך שיש הודעה פרטית שאתה יכול לשלוח..

SWEET HOME

New member
כל הכבוד ליאת

את צודקת במאה אחוז. אדון ראש משמרת חושב שהוא יכול הכל. ככה זה עם אנשים כמוהו. כשהוא היה קטן כנראה ששיחקו לו בחור כל השנה, כל השכונה. מאז מדגדג לו. אל תשימי לב אליו. אני מתנצל שאני צריך ללכת לעשות כמה דברים בבית, אח"כ אני אחזור להתרסק על העכבר הקטן ולהחזיר אותו לחור שלו. על החתום, "מאסטר" (הבעל של... )

../images/Emo45.gif

שיהיה לך המון בהצלחה, אני יכולה להבטיח לך שרוב האנשים לא כאלו בשדה...

היא לא מתאימה

מי שלא תהיה- בודק, ר"צ או רמ"ש- יש לך כאלו אינסטינקטים טובים עד כדי כך שאתה יכול לאפיין דרך האינטרנט!אבל כל הפרחות והצד המגעיל של בודקי נתב"ג שהחברים שלך (או אתה) העברתם בוועדות-הקבלה כן מתאימים

nant

New member
בושה וחרפה!

איך אתה מעז?!?!?! שלי מנהלת יקרה... אני ממליץ למחוק את השרשור הזה מהפורום ולהרחיק את מי שמכנה את עצמו "ראש משמרת" מהפורום הזה...

למעלה