ליאת כנסי :) תבקשי מתפוז שאביעד יתארח פה לכבוד העונה החדשה
R ritimi New member 3/12/04 #2 ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gifרק עוד שבוע..... ווויי../images/Emo65.gif עוד שבוע דייט לסטרייט
../images/Emo13.gif../images/Emo45.gifרק עוד שבוע..... ווויי../images/Emo65.gif עוד שבוע דייט לסטרייט
R ritimi New member 3/12/04 #3 לכבוד העונה החדשה../images/Emo8.gifשאלון לסיכום העונה הקודמת איזה דייט הכי אהבתם איזה בחורה הכי אהבתם איזה גבר היה הכי חתיך איזה בחורה היתה הכי מפונקת איזה גבר היה הכי מכוער למי היה הבגד הכי מכוער בדייט איזו חולצה מהחולצות שאביעד לבש היתה הכי יפה
לכבוד העונה החדשה../images/Emo8.gifשאלון לסיכום העונה הקודמת איזה דייט הכי אהבתם איזה בחורה הכי אהבתם איזה גבר היה הכי חתיך איזה בחורה היתה הכי מפונקת איזה גבר היה הכי מכוער למי היה הבגד הכי מכוער בדייט איזו חולצה מהחולצות שאביעד לבש היתה הכי יפה
Y yaeli היחידה New member 3/12/04 #5 חחחח נראה לך שאני זוכרת מה הוא לבש? לא זוכרת כלום..אני רק יודעת שאני חולה על הבנאדם המושלם הזה
R ritimi New member 3/12/04 #6 אוקיי..... שיהיה אני דווקא זוכרת הכל אבל זה כנראה בגלל שהקלטתי את כל הפרקים וראיתי כל אחד מהם לפחות 10000000000 פעם
אוקיי..... שיהיה אני דווקא זוכרת הכל אבל זה כנראה בגלל שהקלטתי את כל הפרקים וראיתי כל אחד מהם לפחות 10000000000 פעם