ליאת הכוכבת!!!

warlockd

New member
לינק טוב יותר

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=1315288 אין בעד מה

מה זה החרא הזה?!?!?!?!?!

ומה היא עשתה ליד הגופנית לעזאזל?! וכל הכבוד לבודקת...

מה היא עשתה בגופנית???

אממממ הצלמים הנחמדים דחפו אותה (ממש פיזית) בשביל לצלם אותה והיא בכתה וביקשה עזרה.אז לקחתי אותה לשם (זה המקום היחידי שהם לא יכלו להתקרב אליו,אין מה לדאוג,אף אחד לא עשה לה גופנית....) זה היה המקום היחיד שהיא יכלה להתאפס ולהרגע בו כמה דקות.וזהו. אני כבר לא חותמת את שמי בסטיקרים...ככה זה שאתה כוכב....
דרך אגב, מי לעזאזל נותן להם אישורים להיכנס לאן שהם רוצים? (ככה הם אומרים).

אה....

יפה... כל הכבוד לך, אני לא מכיר עוד הרבה אנשים שהיו ככה צועקים עליהם. באמת כל הכבוד. ובקשר לצלמים, כמו שהם אמרו זה מקום ציבורי ואין שום מניעה לצלם מה שרק רוצים, מה גם שהכניסה לצד הזה של המגזר לא ממש "סטרילית". זה גם מראה לכם כמה חארטה יש ב"לא לצלם בבקשה!" כשרואים איזה ישראלי שמצלם במגזר את הבן שלו נוסע לחו"ל. ובכל מקרה את היית עשר!

StarScream2

New member
פשוט זוועה..

אם הייתה לי האפשרות - ישר מקלות בברכיים. טוב, במקרה הזה לא הייתי זורקת ישר "רק בישראל".. ככה זה בכל מקום, לצערנו. האירוניה היא בלראות אותם מקרקרים סביבה כשהיא בפאניקה ועצבים ועוד לשמוע אותם מלהגים "למה.. אוהבים אותך.. רוצים לראות אותך.." ואם זה עוד לא מספיק לאבסורד - את הקטע הנ"ל ראינו כולנו רק בזכותם...

15 לשעבר

New member
ענבל צודקת

בכלל,אם יש אנשים שמגיע להם לחטוף מכות רצח (ואני מאמין שאם הייתי מפורסם הגיוני מאוד שמתישהו הדם שלי היה עולה לי לראש ואיזה מצלמה של פאפארצי מחורבן הייתה נשברת על ידי בזריקה על הרצפה) זה עלובי החיים הללו. אנשים שמבחינתי משולים לכינים וקרציות.

malder

New member
ת'כלס...

למה היא לא השתמשה בטרקלין? לפי הכתבה היא כן הייתה מלווה ע"י דייל VIP של ממ"ן...

למעלה