ליאתוש את משהו משהו!!!!

רותיקה

New member
ליאתוש את משהו משהו!!!!

את פשוט נשמה.... תשמעי...תודה רבה על כל המאמצים..את באמת עוזרת לי יתר על המידה, אך אם לא יוצא אז לא חשוב תעזבי את זה. זה לא עיניין של חיים ומוות
בכלל, עוד לא קיבלתי את הזימונים ואני לא יודעת מה יקרה בכלל... אז אם זה לא מצליח לך לשלוח לי אז שטויות...לא נורא. בכל אופן תודה ע--נ--ק--י--ת על עזרתך! באמת רואים שאכפת לך! תודה! את פשוט מלכה!

CheRy LipS

New member
תודה......

אני אוהבת לעזור לאנשים ומשתדלת לעשות זאת בצורה הטובה ביותר. יש לי את האייסיקיו של אורי ושל עוד מישהו מפה, כשהם יתחברו אני אשלח להם. אני אשלח לך שני מוולוגים מתוך המחזה (כן זה מחזה...) "לדבר עם" , מחזה מ-ע-ו-ל-ה! . 1. דרמטי- ג´ולים. בחורה שמספרת על הקשר שלה ושל אימה לפני שהיא נפטרה, ועל הקשר החזק של הג´ולים על החיים שלהן. מונו חזק אבל לא קשה לעשייה. 2. קומי- מבחן קבלה. בחורה שבאה למבחן קבלה והיא נורא נרגשת ועצבנית. עכשיו הקטע הוא שככל שהמונו ממשיך היא נעשית יותר ויותר פסיכופטית ומפגרת, זה לא כל כך מצחיק אבל אם עושים את זה טוב זה כן. אני אשלח לך ברגע שאני יכולה. ליאת

Joan of Ark

New member
ג´ולים

"ביום שאמא שלי גילתה שהיא עומדת למות, היא נתנה לי את כדורי הזכוכית האלו.... אבא ואני בכלל לא ידענו שהיא עומדת למות, דבר שלא היה חריג... ומאז אני מחזיקה את הגולה הזו בידי, זה מעריך לי את היום..." משהו כזה, רק בדקתי אם אני זוכרת עדיין בע"פ (כנראה שלא
)

CheRy LipS

New member
זה בכלל לא מדוייק!!!

"ביום שבו נודע לאמא שלי שהיא הולכת למות היא ביקשה ממני ללכת לחנות ולקנות לה את אבני הזכוכית האלה"!! נא לא לעוות מונולוגים!!!

למעלה