ליאם עובר דירה [?]

sok777

New member
ליאם עובר דירה [?]

ליאם כנראה מתכנן לעבור דירה. שוב. אחרי שגר באזור מספר מועט של שנים נצפה ליאם מתבונן בבית ב'היי ויקומב, בקינגהאמשיר'. נראה שלליאם נמאס ממקום מגוריו הנוכחי לאחר מספר בעיות [אם תרצו, מריבות
] עם שכניו. את ביתו הקודם ['רדינגטון רוד'] עזב ליאם בגלל שהיו מעריצים שהתנחלו ממול דלתו הראשית. כפי שאתם בטח יודעים במקום מגוריו הנוכחי של ליאם התלוננו השכנים שהוא עושה יותר מדי רעש. לא בגלל מסיבות רועשות כל הלילה או שמיעת מוזיקה חזקה אלא דווקא בגלל ההליכון שלו. כנראה בשביל להתפייס עם התושבים, ליאם נראה שומר על כושר לאחרונה במכון הכושר המקומי. גלאגר לא הגיב אך שכן שלו דווקא כן: "זה לא העסק שלי. אני לא התלוננתי עליו. זה בין הגלאגרס לשאר השכנים". [תודה לאתר 'המהיי'] מה אתם אומרים? יעבור או לא? ואיך לעזעזאל הליכון עושה כ"כ הרבה רעש? מה שעוד היה לי מוזר- למה לעזעזאל ליאם רוצה להתפייס ולא משיב מלחמה
? אוהבים אותך ליאם. בכל מקום שתגור! סער

sok777

New member
../images/Emo207.gif - ../images/Emo26.gifסקר חדש../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

סקר חדש עלה ומוכן להצבעה! כזכור, הסקר הקודם היה: מה דעתך על אלבום האוסף הקרוב לצאת? התשובות והאחוזים:
מצוין, יגרום לעוד אנשים לאהוב את הלהקה וללהקה עצמה לפרוח - 28.57% [2 מצביעים]
נחמד, אני אקנה. - 0% [0 מצביעים]
לא טוב, סתם יגרום ללהקה להראות סתם עוד להקה - 57.14%
[4 מצביעים]
יכריע את סופה של הלהקה ויגרום לה להתפרק תוך שנה - 14.29% [מצביע אחד]
רוצו לבדוק את הסקר החדש! סער

LetThereBeLove

New member
אין לי בעיה

שיעבור לגור דירה מעלי. אפילו אם הוא והתסרוקת שלו ירוצו על ההליכון כל היום! רק בגלל שהוא בריטי. אולי הוא אפילו יבוא אלי לשעת התה.

sok777

New member
גם לי לא אכפת, אבל יש לי בעיה..

אני לא גר בבניין דירות! בכל אופן, שיעבור לגור לידי. אפילו אם הוא ילך כל יום עם הבגד מגלסטונברי [הלבן המזעזע הזה] אני אסכים שיעבור..

imri2

New member
שיעבור. להבא שיהיה גם ער קצת לצרכים

של השכנים.

sok777

New member
../images/Emo207.gif

הזכירו ב'מי רוצה להיות מיליונר' [אני?!] את אואזיס
זה היה ככה: לאיזו להקה קראו בתחילת דרכה "פידבק"? א. אואזיס ב. יו 2 3. [לא זוכר בדיוק] X 4. קולדפליי כמובן שזה ידוע שזה לא אואזיס ושקראו להם Rain בכלל.. אני ידעתי שזה לא קולדפליי והימרתי על יו 2 כי ג' לא היה מוכר. ההוא בחר להחליף שאלה ויורם ארבל אמר לו "ובכל זאת, מה היית בוחר?" וההוא אמר "נראה לי אואזיס, זה פשוט נראה לי שם גרוע ללהקה"
בכל אופן, כפי שהמרתי זה היה יו 2. הישראלים האלו
! אפילו לא מכירים את הלהקה.. והם גם אמרו [אוקי גם חלקינו אבל בכל זאת] אואַזיס.

LetThereBeLove

New member
אבל אבל..

גם אני לפעמים אומרת, פשוט כי זה זורם לי יותר טבעי. אה, וקניתי מסטיק בטעם oasis orange. אז אני מולהבת.

sok777

New member
אני לא כועס עלייך :-\

גם לי זה לפעמים יוצא אבל אני משתדל לא.

imri2

New member
גם אני אומר לפעמים אואזיס כמו הרבה

ישראלים. אואזיס זה דווקא נשמע טוב. מבחינה ויזואלית קצת פחות.

RoySupernova

New member
מגניב..

הייתי מצפה מיורם ארבל להכות את הבחור שהוא שאל.. יורם ארבל נראה לי "mad fer it".. חיחי
ומזה להחליף שאלה? יש כזה דבר במי רוצה להיות מיליונר? ממתי?! תנו לבן זונה להפסיד את הכסף! מגיע לו.. שיידע לפעם הבאה לא להתעסק עם אואזיס..
ואני כל הזמן אומר אואַזיס.. באנגליה אני יגיד oasis אבל פה? לא רוצה פאדיחות.. באנגליה דבר אנגלית, בישראל דבר ישראלית.. לא כזה מסובך..

RoySupernova

New member
או ובדיוק מתחתיי יש שכנים שרוצים..

למכור את דירתם.. תזמון מעולה.. עכשיו כל מה שצריך זה לכוון אקדח לראש של ליטל לנון כדי לשכנע את ליאם לעבור לגור פה.. הידד

למעלה