ליאיר

ליאיר

שלום יאיר זאת אחת התקופות הקשות והמבולבלות שידעתי. חזרתי מחופשת לידה וגילית להכניסו מישהי במקומי לפרויקט שלי וזאת אחרי קנוניה שקרים כמו שצריך. כמעט סגרתי על חוזה אחר לעבודה והדבר בוטל בזמןחתימת החוזה ועל שטות כי ביקשתי שבועיים נוספים לפני שאני מתחילה לעבוד. אישור על עבודת הדוקטורט של נדחה כי היא הגיעה לשיפוט אצל אדם שעוסק באותו נושא בדיוק - מתי כל זה יגמר אני תשושה כבר. בת מזל דגים 26 לפברואר שנת 65. תודה תודה תודה

כן, יש תקופות כאלה.. ../images/Emo12.gif

כוכב שבתאי עושה בתקופה הזו זוית אגרסיבית למדי לשמש שלך, וזה בהחלט אינו עושה חיים קלים. למעשה, נורות האזהרה עוד היו שם קודם, אבל בגדול - זה אולי הזמן לבדק בית נוסף לגבי הדברים שאת באמת רוצה לעשות - וגם הדרך שאת עושה אותם. תקופה כזו בהחלט מצדיקה הרבה מחשבה ובדיקות נוספות, לפני כל פעולה שאת עושה. בנוסף, נסי לחשוב מאיפה הדברים מגיעים, והאם עמוק בפנים את לא מנסה גם קצת לשים לעצמך רגל, אולי בגלל עודף בטחון עצמי במקומות מוכרים לך.. שווה לשים לב, ובעיקר - אל תקחי בתקופה כזו שום דבר כמובן מאליו !

תודה יאיר ../images/Emo39.gif

צדקת הכתובת הייתה על הקיר לא ממש הבנתי את השינויים הפוליטיים במקום עבודתי. תודה על הניתוח.

למעלה