ליאיר שלום

avner59

New member
ליאיר שלום

יאיר עצם העובדה שאתה יודע שיש לך בעייה וגם מנסה לקבל עצה ולא חשוב ממי זה כבר 50 אחוז פיתרון. ישנם כמה אפשרויות א. והיא הקשה מכולם שאתה תגביל את עצמך לשעות מסויימות ורק אחרי שביצעת את המטלות שאתה מחוייב בהן הכלל המוביל הוא שאתה אומר לעצמך אני לא נכנס למחשב אלה אם סיימתי את שאר המטלות שלי. ב. וזה לא הכי נעים שההןרים יתערבו לך בסדר היום והם יגבילו אותך אל תתטעה לחשוב שהם התייאשו, מאחר ואתה אמרת שהית תלמיד טוב הם יטילו עליך מיגבלות כדי להחזירך לתלם. ג. עדיף שאתה תתעורר ותעשה לבד את מה שנכון וגם ההרגשה שלך תהייה הרבה יותר טובה.

Y@ir

New member
אני מנסה להגמל פשוט

המחשב הרבה יותר מעניין אותי מאשר מתמטיקה והיסטוריה מה לעשות, חוץ מזה שאני בכלל לא למדתי בשיעורי מחשבים כל השנים האילו, פשוט כל השיעורים תיקנתי מחשבים בבית ספר, עשיתי בסוף השנה מבחנים, קיבלתי את ה100 והתעודת ``נאמן מחשב`` וסלאמת` ... הקטע הוא שיש לי חיים אחרי המחשב אבל המחשב מושך אותי אליו הרבה יותר מאשר על המקצועות הלא מענינים שלומדים בבית ספר ואני גם לא מבין איך היסטוריה, ערבית ... יכולים לעזור לי בתפקיד מנהל רשתות ואבטחת מידע לדוגמא .... תודה על העזרה בברכה יאיר

שירז**

New member
סתם טיפ מקצועי יאיר

תראה לא תמיד כל המקצועות מענינים אותנו אבל על מנת להמשיך לפתח את התחום שלך בהחלט אתה אמור לסיים בגרות גם בערבית וגם בהסטוריה לא תמיד כל המקצועות משרתים את הצרכים היום יומיים אבל מה לעשות שעם הזמן אתה תתקל בתנאי קבלה באוניברסיטה או מכללה אפילו וידרשו ממך בגרות ואפילו לעשות מכינה כקדם ללימודים , על מנת באמת להיות איש תוכנה מקצועי או מנהל רשתות מתפתח רצוי באמת שתלמד אחרת אתה לא תוכל להמשיך ללימודי אוניברסיטה משהו שניראה לי שבאמת יכול לעניין אותך עם הזמן כמו מדעי המחשב למשל, אם לא ידעת , על מנת להתקבל ללימודי מדעי המחשב אתה צריך בגרות ופסיכומטרי שזה אומר ללמוד גם מקצועות שאתה לא אוהב ,כיום להתקבל למדעי המחשב התנאים מאוד מגבילים וקשים הייתי אומרת יש דרישה מאוד גבוהה לעמוד במבחני הכניסה ובין היתר ציון פסיכומטרי לא פחות מ-690- וכמובן חמש יחידות מתמתטיקה, ואז יעשה שיכלול של ציוני בגרות וגם הפסיכומטרי סף הנשירה מאוד גבוהה בשנה הראשונה ללימודים בשל חומר רב ועומס יתר שמוטל על הסטודנט, אז לא ניראה לי שיש לך ממש ברירה אלה לשבת ללמוד לכל אותם המקצועות על מנת באמת להשכיל עם הזמן , ולהמשיך להתעסק בתחום שלך ``מחשבים``,, אני בעצמי שנאתי כמה מקצועות בין היתר מתמטיקה ולא היתה לי ברירה אלה לשבת ללמוד על מנת ,להתקבל ללימודים, אז יאיר ניראה אותך עושה את זה כל אחד יכול עם מעט רצון

למעלה