ליאיר שלום!

yuki09

New member
ליאיר שלום! ../images/Emo13.gif

רוצה להודות לך על תחזית שאתה נותן בתפוז -פשוט מעולה.בשבילי תמיד מדוייקת מקצועית.אני אישית תמיד נעזרת בעצות והמלצות שלך ותמיד עוזר עובד.אתה" קולע בול" אני רוצה לשאול אותך עד מתי נמשכת נסיגה של הונוס?ועוד כמה זמן אמורה להיות השפעה.כמזל מאוזניים מושפעת מנסיגה חזק מאוד:גם רגשית גם זעזועים בעבודה ועד כמה שלמאוזניים קשה להחליט -עכשיו זה מורגש במיוחד כאילו חסר אונים טוטאלי והתרוקנות פנימית אולי תוכל להמליץ ממה כדאי להמנע בתקופה הזאת וגם להיזהר?!תודה

ראשית - תודה.

נסיגת ונוס נמשכת עד ה 8 לספטמבר, אבל התחושה שאת מתארת היא בעיקר כי היא גם נצמדת עכשיו לסטורן (ראי את התחזית השבועית שלי בוואלה!). כדאי בעיקר להמנע מניתוקים מחברים טובים ואנשים אהובים וקרובים - דווקא עכשיו הם נכס ואפשר להעריך אותם יותר, ובעיקר לשתף אותם במה שקורה. להזהר - בעיקר מהחלטות גורליות וגורפות, ומהתחושה שזה כך יהיה לנצח, מהערכה עצמית ירודה כשדברים לא זזים, ובעיקר להזהר מהצורך להרים ידים בתחומים שונים, ומהתחושה שהכל גורלי כל כך. חפשי לך אנשים שמחים שאוהבים לצחוק (נדמה עכשיו שכולם כאלה חוץ ממך, לא?
.. ), מצאי מה עושה לך טוב בימים קשים, ואם את מאזניים מהסוג הקורא, ספר טוב בהחלט עשוי לעזור. ובעיקר - סבלנות...

דקל111

New member
למה להיזהר מהחלטות גורליות?

אני בתקופה זו בקראחנה
סוגרת דילים עם מקומות העבודה וגם בחיפוש אחר דירה לשכירות. אנימבחינתי חותמת על חוזה ברגע שאמצא דירה טובה ..ויש כזו באופק. אז מבחינתי יש כאן החלטות גורליות מאוד, הן מבחינת עבודה והן מבחינת מגורים וכל זה בנסיגת ונוס עם צמידות לשבתאי.

למעלה