ליאיר...מה אתה אומר..

פלינה

New member
ליאיר...מה אתה אומר..

הי יאיר. אני נמצאת על פרשת דרכים. לקראת עזיבת תל אביב ומעבר לצפת העיר בה גדלתי מגיל 3 בה חיים עדיין הוריי. אני עו``ד במקצועי מזה כשנתיים. עד היום שכירה. מתכוונת לפתוח משרד עצמאי בצפת.כבר 7 שנים במרכז והמעבר מאד מפחיד אותי. כאילו לחזור אחורה בזמן..להוריד 4 הילוכים..מפחדת להיות פתאום קרובה להורים...ובעיקר - לא להצליח מקצועית ולהישאר לבד אישית, למרות שכאן, בתל אביב, יצאתי אמנם עם המון..הכרתי..וכו` אבל אהבה אמיתית לא היתה כאן. אני יודעת שהכוכבים לא אמורים לתת פתרונות אלא לכוון..אבל בכל זאת...יש לך שם קשרים... מתלבטת, האם אני עושה את הצעד הנכון. המעבר מתוכנן ל20 בספטמבר השנה. ת . לידה 8.1.1971 תודה, פנינה

אכן, צומת משמעותית לפניך

למרות שצומת כזו היא אחד המקומות מהם אנשים באמת מגיעים לאסטרולוג, שכן המדובר לא רק בתחום המקצועי, אלא במשהו עמוק יותר : הצהרה של אדם שהוא בוגר ועצמאי (מעבר לעצמאות) צורך בסגירת מעגל, בשיבה הביתה כאדם בוגר כשלעצמו, ופגישה מחודשת עם כל הנושאים שהיו שם כשהיה קטן. סגירות מעגל כאלה הן משהו יזום באופן לא מודע, ובהחלט אפשר לראות את מה שאת פוגשת כאן לעומק, אבל לשם כך צריך לצערי פגישה מקצועית, ולא כמה מלים בפורום.

למעלה