ליאיר - הצילווווו B-()

שירלי.ק

New member
ליאיר - הצילווווו B-()

הי, אני ילידת 17/11/1976 בחצי השנה האחרונה אני מרגישה שפשוט שום דבר לא הולך לי יותר. לפני מס` חודשים נפרדתי מחבר (בן מזל תאומים), מיותר לציין שעברתי תקופה מאוד קשה, ומאז כל צעד שאני עושה בחיי נתקל ב``חומת מגן``, שאינני מצליחה לפרוץ. מתי זה יסתיים?!

056398671@gn

New member
הי!

אני מודע זה נוראמעצבן אני מזדהה איתך לי קורא בידיוק אותו דבר!

לא קל

מצב כוכבי לא קל - אורנוס נכנס לזוית פעולה עם השמש שלך, אם כי עדיין רחוקה, מה שמביא שנויים, ניתוקים, אבל גם יכולת לשנות דברים, גישה, דפוסי פעולה, וכו. ואולי הגיע הזמן להסתכל על דברים אחרת ? בגדול, זהו זמן של צמיחה, וגם הניתוק מהקשר היה קשור למתן אפשרות של צמיחה חדשה עבורך. אז.. גם אם זה קשה - חלק מהקשיים האלה הם פנימיים, והם שלך : נסי לראות היכן את נכנסת עם הרעש בקיר, ואיך את בוחרת להתעלם מהמקומות הקלים, כביכול.

epitaph

New member
יאיר...

שמת לב שבזמן האחרון רוב באי הפורום הם עקרבים? ובאמת גם עלי עוברת תקופה די מעצבנת אבל אני אופטימי:) -עדי-

שירלי.ק

New member
ליאיר תודה ועוד משהו קטן... B-)

האם המצב הכוכבי יימשך עוד זמן רב?! למען האמת קצת קשה לי להתחבר לתחושת הצמיחה, וניתוק הקשר נראה לי כמו סוף העולם (מה גם שכרגע אנחנו עדיין בקשר, מה שנקרא ``ניצול הדדי``). אני מוצאת עצמי מתחבטת בשאלה כיצד להחזיר אותו לחיי, בעוד שהוא מצידו כרגע ``לא יודע מה הוא רוצה מעצמו`` קשה לי לוותר ולהמשיך הלאה, למרות שנפגעתי קשות... מעניין אותי לדעת לאן העקרבית שבי נעלמה...

היי שירלי

התהליך הנ`ל שמתרחש בשלהי קשר די מוכר וידוע, ואולי באמת עוד לא הגיע הזמן לצמוח ולהמשיך הלאה, שכן את עוד לא מוכנה להרים ידים, ולהתחיל להתאבל כדי לפנות מקום. לגיטימי. אולם כדאי שתשאלי את עצמך לרגע, מעבר לחווית הנטישה שאת מנסה למנוע מעצמך : האם באופן אובייקטיבי זה הגבר שהיית רוצה ? אלה התכונות שהיית רוצה למצוא בו, בגבר שלך ? נסי להתבונן בו רגע מרחוק, לראות אותו כפי שהוא, ולא כפי שלבך חווה אותו כרגע. האם באמת זה הוא ? או שאולי דרכו את פוגשת משהו אחר, ומתקשה לוותר עליו ? קשה לענות על שאלה כזו, אבל אני פונה בה אל העקרבית שבך, זו שיודעת את האמת, עמוק בפנים, ורוצה ויכולה להתבונן בה באומץ. נסי - ועני לי.

שירלי.ק

New member
יאיר חשבתי ו... ;-p

כשמדובר בשלהי קשר, אז עוד אפשר להבין רק שפה מדובר בתקופה של כ- 5 חודשים אחרי, בגלל זה אני דיי מתוסכלת מהמצב. אני יודעת שרק לי יש את המענה, אבל משום מה אין בי את הכוחות לעזוב, לוותר ולהמשיך הלאה. ובקשר לשאלתך, למען האמת עמוק בפנים אני יודעת שהוא לא הבחור שאיתו הייתי רוצה לבלות את שארית חיי, אבל עדיין יש בי את התחושה שפיספסתי משהו טוב... אולי זה הפחד להישאר לבד... בכלל בימים אלו סיימתי את התואר ה-1 והתאכזבתי נורא מהתחום שבחרתי (עבודה סוציאלית), ופתאום נוצר בי מעין חלל גדול. אני מרגישה מאוד מבולבלת, נמצאת על צומת דרכים, ואין לי מושג לאן לפנות. יש בי תחושה מוזרה שאני פשוט כבר לא מכירה את עצמי יותר, לא יודעת מה אני רוצה מעצמי... ובקיצור לא יודעת כלום!!! אתה חושב שזו תקופה שתחלוף?!

את נמצאת במקום מאוד מוכר, שירלי

לפעמים בחיים אנחנו מגיעים לצמתים כאלה, שיש הרבה אחרי ועוד לא ממש יודעים מה קורה קדימה.. זה שכיח מאוד אצל כולנו, ודי צפוי אפילו. בדרך כלל מהמקום הזה אנשים עושים מפה אסטרולוגית, כדי לראות איפה בדיוק הם נמצאים באותו זמן, הולכים ליעוץ מסוג אחר, או עושים חשבון נפש עם עצמם של עבר\הווה\עתיד, ולפעמים גם משתפים חבר טוב או שנים. בקצור, צפוי, ובהחלט לא נורא.

למעלה