ליאור17

ליאור17 ../images/Emo91.gif

ליאור שלום אני מביט במה שאתה כותב וזה לא תמיד לרוחי תפסיק לרדת על צופי אש מתחנות אחרות צופי ת"א במיוחד תתחיל לכתוב ולהגיב ברצינות הפורום הוא לא מקום להכפשות וקללות לפורום יש מטרות כמו לעביר מסרים, להכיר כבאים וצופים מתחנות שונות. לא מוכן שהפורום הזה יתדרדר בדומה לפורום שירותי החירום בנענע אז תתחיל לחשוב ליפני שאתה כותב . לא טוב לך איתנו? אתה יודע מה לעשות...

ליאור 17

New member
אויש גיא אני ממש מצטער ../images/Emo3.gif

נראה לי אני פותח אתר כיבוי ופורום לבד למה אני רואה שיש פה ביקורת כל יום אז האתר בתיכנון וגיא תפסיר להאיר לכל אחד למה חוץ מאיתנו אף אחד לא ניכנס לפורום הזה אנחנו (כבאים ומתנדבים) אז בבקשה ממך שאני אומר משהו למתנדבים אחרים או משהו זה רק להבין איך כופים עליהם לצאת לאירועים שונים בבקשה לא להיתערב ביייייייייייייי

ליאור17

ליאור תקשיב היו לך מ"ס הודעות שלפי דעתי לא היו צריכים להירשם כאן בפורום. החברים כאן ענו לך ברצינות ואתה במקום להבין אותם החלטת לתקוף ולצערי בחריפות יתרה . תפקידי כאן להשגיח ולשמור על הסדר וכללי התנהגות על פי תקנון תפוז. ושנית .... רוצה לבנות אתר ? אני יכול לעזור לך רוצה לפתוח פורום? גם אני יכול לעזור לך באתר שלך ובפורום משלך תעשה מה שתרצה מקווה שאני ברור.... בהצלחה

ליאור 17

New member
גיא נשמה שלי

אני רוצה שתביא ציטוטים של מה שאמרתי אני רוצה לראות דבר אחד שאמרתי לא בסדר טוב אני רוצה לראות דבר אחד

fireman

New member
אני רוצה להאיר את תשומת לבך

לטעות חמורה מאוד שלך. לפורום הזה נכנסים יותר אנשים ממה שאתה חושב ומתאר לעצמך, קח בחשבון שלא כל מי שנכנס לפורום בהכרח גם כותב בו.... ועכשיו באופן כללי החברים הפעילים בפורום צריכים להתחיל להבין שזהו פורום ארצי עם חשיפה אדירה, אחרי הכל מדובר בתפוז ולא באיזה פורום באתר נידח, בפורומים בתפוז נכתבות ביום מעל 10000 הודעות ותגובות ואני אדגיש נ-כ-ת-ב-ו-ת! קחו בחשבון שלא כל מי שקורא הודעה גם יגיב עליה בהכרח כך שמספר ההודעות שנקראות ביום הוא גדול פי כמה וכמה מההודעות שנכתבות בפורומים. לידיעתכם

למעלה