ליאור שני.... מה המצב אולי אתה זוכר אותי אולי לא איציק משען מתנדב עוד..?
S shimi100 New member 21/12/01 #1 ליאור שני.... מה המצב אולי אתה זוכר אותי אולי לא איציק משען מתנדב עוד..?
S shimi100 New member 22/12/01 #3 השם שלי אומר הכל... תבדוק בספר רישום במבצעים כתבתי שם כמה פעמיים ויש המון המון יציאות שיצאתי מהתחנה בייי ביי חיפוש נעים
השם שלי אומר הכל... תבדוק בספר רישום במבצעים כתבתי שם כמה פעמיים ויש המון המון יציאות שיצאתי מהתחנה בייי ביי חיפוש נעים
T TAFD New member 22/12/01 #4 תסביר....... מה ספר רישום במבצעים ? אתה מתכוון ליומן ? אם אתה מהדור של איציק משען........אז אתה שנתיים מעלי......אני אמור להכיר אותך...
תסביר....... מה ספר רישום במבצעים ? אתה מתכוון ליומן ? אם אתה מהדור של איציק משען........אז אתה שנתיים מעלי......אני אמור להכיר אותך...
א אבי קורדובה New member 22/12/01 #5 מה נשמע ליאור? מה נשמע ליאור,רק השבוע שמעתי שלא הרגשת טוב ואתה בחופשת החלמה. אני מאחל לך בשמי ובשם צופי האש חולון ובת ים החלמה מהירה ואריכות ימים, ממני קורדובה אבי
מה נשמע ליאור? מה נשמע ליאור,רק השבוע שמעתי שלא הרגשת טוב ואתה בחופשת החלמה. אני מאחל לך בשמי ובשם צופי האש חולון ובת ים החלמה מהירה ואריכות ימים, ממני קורדובה אבי