ליאור רפאלוב

ליאור רפאלוב

מבקש סליחה מהאוהדים ומוריד דמעות מצד אחד ומאידך גיסא אמר בראיון לתקשורת לפני כמה חודשים שלא ישלול תמורת הצעה כספית ללכת לביתר נכון שזו זכותו אבל מה הוא צריך להגיד את השטויות האלה ואני אוהב את רפאלוב!

הוא אמר במפורש שתמורת כסף

הוא יעבור לביתר?אחי,אני לא מאמין שהוא עד כדי כך טמבל..גם אם זאת הדיעה שלו,בחיים הוא לא היה אומר את זה בתקשורת!!

אסִי

New member
הוא אמר שהוא לא יפסול שום הצעה

ושאם תגיע הצעה מבית"ר הוא ישקול גם אותה.

Benn Is Kane

New member
וזה היה לפני שמעמדו היה ברור...

כיום, אני לא רואה שום סיבה שרפאלוב ירצה לעזוב. שחקן הרכב לגיטימי בקבוצה עם שם גדול (שנמצאת באמצע הטבלה)... הקהל אוהב אותו, הוא מקבל תנאים טובים, למה לו לעזוב?

eran 89

New member
עדיף שיגיד את האמת מאשר שיצא בסוף

גם בוגד וגם שקרן.

Olympic Hero

New member
עזבו מה שהוא אמר...

בת'כלס הוא ניסה להכניס את כולנו לפורפורציות. כדורגל כיום זה כסף בלבד, עם סמל לא הולכים למכולת(לא שרפאלוב ירוויח בחיפה משכורת רעב, אבל זה כבר החלטה שלו). בכל מקרה, אני שמח שאיכפת לו. אבל שיפסיק לדבר ויתחיל במגרש להוכיח את עצמו.

נִיסוֹ

New member
מה אתה מדבר

היום יש שחקנים שמשחקים בשביל הסמל בדיוק כמו שמריה שראפובה משחק בשביל הסמל

yarivlevi

New member
יניב קטן לא חושב שכדורגל זה רק כסף

וכולנו יודעים שהוא ויתר על הרבה כסף רק כדיי להיות במקום שהוא מרגיש בו בבית ,ברור לי שזה מקרה נדיר אבל עדיין ראוי להערכה עצומה

Nofale

New member
יניב קטן רצה לשחק

בווסטהאם הוא בסך הכל התאמן זה לא שהוא מרוויח פה משכורת רעב הוא לא וויתר ולא כלום

yarivlevi

New member
הוא יכול לקבל בבית"ר הרבה יותר

ממה שהוא מקבל בחיפה , לא צריך להיות מגעילים וכפויי טובה כי יניב קטן ויתר על לפחות 200 אלף דולר בעונה שהוא יכל לקבל בבית"ר ואם נכפיל את זה ב-4 עונות מדובר על סכום של קרוב למיליון דולר ככה שקצת הערכה לא תזיק

Olympic Hero

New member
אתה מודע לזה שאת ה-200 אלף

שהוא לא מרוויח מבית''ר, הוא עדיין מקבל מווסטהאם, נכון? זה ברור שמה שקטן עשה היה נפלא. אבל עדיין הוא מרוויח המון. אם חיפה הייתה מציעה לו 200 אלף(שזה פחות או יותר כמה שהוא קיבל לפני שהוא עזב), הוא לא היה מסתכל בכלל לכיוון שלנו. סך הכל קצת פורפורציות.

yarivlevi

New member
לא מדויק

שקלאר בכבודו ובעצמו אמר בגל"צ שההצעה של בית"ר ליניב קטן עמדה על 800 אלף דולר לעונה כפול 4 עונות ובווסטאהם השכר של יניב קטן הוא 600 אלף דולר ככה שמבחינתי קטן ויתר על 200 אלף דולר בעונה וזה דבר שספק אם נראה ב-50 שנה הקרובות בכדורגל הישראלי

Olympic Hero

New member
כולי דמעות, קטן מרוויח "רק" 600 אלף

שוב, הוא עשה צעד יפה מאוד שהחליט לבחור בחיפה. אבל לדעתי אם שחר היה מציע לו 200 אלף, הוא היה בוחר בבית''ר בסופו של דבר. ולא בגלל שהוא לא אוהב את חיפה, הוא בנאדם והוא רוצה להרוויח כמה שיותר כמו כל אחד אחר.

yarivlevi

New member
אני אומר לך א' ואתה עונה ג'

ברור לכולנו שקטן מרוויח ים של כסף בלה בלה בלה , הבנאדם יכל להרוויח הרבה יותר כסף אם היה בוחר בבית"ר וכל שחקן אחר בארץ היה עושה כמוהו אבל הוא אוהב את המועדון,את הקבוצה ואת האוהדים ולכן הוא החליט ל-ו-ו-ת-ר על המון כסף ולשחק בחיפה ועל זה מגיעה לו הערכה עצומה. מה שהוא מרוויח שיהיה לו לבריאות ,הוא לא גנב מאף אחד והוא בסה"כ מקבל מה שמסכימים לתת לו ככה שהציניות לגביי הדמעות לא ממש בוגרת. 200 אלף דולר כפול 4 עונות זה 800 אלף דולר , לא יודע מה איתך אבל בשבילי זה הרבה כסף ואני מאמין שגם בשביל קטן.

תגיעו להסכמה כבר

כולנו מסכימים שהוא שחקן נשמה ושהוא ויתר על כסף כדי להישאר ירוק השאלה אם הוא ויתר על סכום משמועתי או לא וזה נע איפשהו באמצע

yarivlevi

New member
אז בוא נניח וזה 100 אלף דולר בעונה

זה לא משמעותי ? 100 אלף דולר כפול 4 זה 400 אלף דולר ,זה סכום שאנשים עובדים בשבילו כל החיים וגם לא מגיעים אליו ואני עדיין חושב שהוא ויתר על הרבה יותר ,למעשה בטוח בזה כי הדברים נאמרו מספר פעמים בכלי התקשורת. אנחנו לא חייבים להגיע להסכמה וזה מה שיפה בדיון לגיטימי ,כל אחד עם דעתו הוא וכל אחד רשאי להביע אותה ...

למעלה