ליאור נרקיס בתפוז....

ליאור נרקיס בתפוז.... ../images/Emo165.gif

לא הוא לא נעלם. רגע לפני נסיעתו לאירוויזיון מגיע אלינו ליאור נרקיס, לענות על שאלות הגולשים. תוכלו לראות ולשמוע אותו Live היום בפורום אירוויזיון בשעה 18:30. האירוויזיון יערך ב-24/05/03 בריגה שבלאטביה. במהלך שבוע האירוויזיון יתקיים מידי יום שידור מיוחד מריגה ויכלול את מיטב האמנים המשתתפים השנה בתחרות

Superunknown1

New member
אפרופו ערסים,

אני מתלבט איזה לאבום לקנות קודם. (אני נוסע בשבוע הבא לת"א, ויש לי המון כסף.
) לטרלוס או אנימה? בלי קשר, אני מתכנן לקנות גם את- type o negative - october rust, ועוד משהו שאני אחליט כבר שם..

MelodicTruth

New member
לייטראלוס

שתדע איך טול נשמעו בשיאם
מבחינת האיכות, הם באותה רמה, לכן הבחירה תלויה רק בטעם שלך..... אנימה נוטה לכיוון של מטאל(קליט יחסית), לייטראלוס לעומת זאת הוא יותר פרוגרסיב

Serpent King

New member
את אנימה, אם תמצא, כי לטרלוס

יותר קל למצוא אממ..סתם מעניין אותי, מוכרים בארץ אלבומים של ביל היקס?

MelodicTruth

New member
sad but true

להם יש את ביל היקס, לנו יש את יצפאן. להם יש את אדם ג'ונס, לנו יש את דודו טסה

TheHead

New member
ובמילותיו של היקס עצמו:

The fact that we live in a world where John Lennon was MURDERED, yet Barry Mannilow coooooooooooooNTINUES to live on... אז הקהל מתחיל לצחוק וביל עובר ללדבר על לחסל מוזיקאים מסריחים כמו קני רוג'רס ו-Wham!, ומשם ללרדת על ג'ורג' מייקל, ומשם הלאה... הוא כזה גבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

j i m m y

New member
Another Dead Hero

ביל היקס - אמנם אין אפשרות להשיג בארץ את האלבומים שלו, אבל כמו כל דבר טוב אחר אפשר להוריד ברשת.

TheHead

New member
לא ראיתי כלום! הכל ב-MP3

הוא כזה גברררררררררררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מת עליו!

אז תחפש

את ההופעה שלו... אני הורדתי לפני שנה ומשהו הופעה שלו בלונדון... אין פשוט מצחיק!!! תחפש בקאזה בטוח תמצא...,.

למעלה