לטרון

oshrie

New member
לטרון

האם מישהו מכיר מקום שקרוב למסלול שעושה חוות לטרון שאפשר לעשות בו פיקניק לילי. המקום צריך להיות מספיק קרוב שאפשר להגיע אליו עם הסוסים. תודה

פרסה

New member
שאלה

למסלול שעושה חוות לטרון מצטער אנחנו משנים מסלולים כל שבוע וחווה באזור שמוציאה טיולים חד פעמים אין מה יש נגד מרכבות לטרון? אגב זאת לא את שקבעת ליום שישי לעלות ליער?

פרסה

New member
תגידי

את לא סגרת אם מאיר? הוא אמר לי שכן ושאל אם אני רוצה לצאת מדריך בסוף כנראה הוא יצא אבל תודעי לו אם את לא רוצה אני יכול להגיד לך שבאזור שלנו אין עוד חוות שיוצאות לטיול חד פעמי חוץ מזה ששמעתי שקיבלת מחיר אם לא אז תדברי אם מאיר 053254779

oshrie

New member
../images/Emo6.gifאי הבנה

כנראה שלא הסברתי את עצמי כמו שצריך... באמת סגרתי עם מאיר ואני רוצה לעשות את הרכיבה איתכם, אני שאלתי לגבי מקומות אפשריים לפיקניק שנמצאים בתווך הטיול שלכם. מאיר אמר לי שיש יער ליד קיבוץ נחשון שהוא אפשרות, רציתי לברר אם יש מקומות נוספים שמתאימים לפיקניק. אגב, האם פארק בריטניה יכול להיות מקום אפשרי? איפה חוות לטרון ממוקמת בדיוק? ככה גם אני אוכל לחפש מקומות מפה. ושוב תודה

אבו-דני

New member
פיקניק

-- ניתן לעשות פיקניק ליד המעיין למרגלות תל גזר בתוך החורשה

פרסה

New member
לא יודע אם ההית שם בזמן האחרון...

אבל יש שם בדואים אם כלבים וזה בואי תתקשרי למאיר כי יש באזור הרבה יערות לא מוכרים מה שבטוח שזה מקומות טובים יש את היער של נחשון יש יער קטן ליד החווה יש את היער של הימם אם האגם יש את יער החרובים יש את היער של כרמי יוסף יש הרבה נוספים תדברי אם מאיר הוא יגיד לך הכל הוא מכיר את האזור

oshrie

New member
תודה תודה../images/Emo142.gif

היום אני רוצה להגיע לחווה, לפגוש את מאיר ושהוא יסיר לי בדיוק היכן כדאי לעשות את הפיקניק. אני מקווה שמאיר יוכל להראות לי את המקומות, או לפחות להדריך אותי לגבי מיקומם (אני רוצה לראות את המקום לפיקניק לפני) תודה רבה על כל העזרה.

למעלה