לטרוזול

EfratMiz1

New member
לטרוזול

שלום, אני בת 34, אנחנו מנסים להיכנס להריון שנה בערך, בפברואר הייתה לי הפלה בשבוע 10 כשכל ההריון היה בסיכון (דימומים די מההתחלה). אני מודה שלא ממש שיניתי את אורח החיים שלי כפי שהרבה מספרות - תזונה יותר טובה, פעילות גופנית וכו׳... אבל אני בריאה ומבחינת הבדיקות הכל תקין. לפני כמה ימים הלכתי לראשונה לד״ר גיא גוטמן, לאחר בדיקה הוא אמר לי שאני יכולה להמשיך לנסות טבעי חודש חודשיים ונתן לי את האופציה לקחת כדור בשם לטרוזול, בין אם זה יהיה בעוד שלושה חודשים או אפילו במחזור הקרוב. הוא אמר שאין לזה תופעות לוואי ושזה מעשיר את הביוץ. לאחר מכן חשבתי לעצמי למה לא לנסות קודם מעקב זקיקים? מדוע ישר לקפוץ להורמונים? עוד לא דיברתי איתו על כך. בנוסף, אני שוקלת לפנות לזיו טורבוביץ׳ - נטורופת ע״מ לקבל טיפול בצמחים. אני מצד אחד קצת בלחץ בגלל הגיל אבל מצד שני לא רוצה לסכן את הבריאות שלי או של העובר כשיהיה. אשמח לשמוע מה דעתכן בתור בעלות ניסיון. תודה רבה

טוליתי

New member
"מעשיר את הביוץ"?! - ממש לא

מדובר בכדור שבהחלט יש לו תופעות לוואי. את מוזמנת לקרוא בעלון.
נכון שלא כל תופעות הלוואי יכולות להופיע, ובהחלט ייתכן שלא תחווי דבר. אני חוויתי תופעות לוואי זוועתיות מהכדור הזה, מהקשות שיכולות לקרות בטיפולי פוריות. נכון שלטרזול לא מדקק רירית (בניגוד לאיקקלומין), אך הוא כדור עם תופעות לוואי.
לגבי ההפלה, צר לי מאוד על האובדן
. לטרזול בטוח לא הפתרון להפלה. מכיוון שכבר עברת הפלה, כדאי לבדוק שחלל הרחם נותר תקין, ולהתייעץ עם הרופא על היסטרוסקופיה.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה
&nbsp

EfratMiz1

New member
הי, תודה רבה

ההפלה הייתה בפברואר ובזמנו כמובן שבדקו שהרחם נקי, מאז ממשיכים לנסות להכנס להריון שוב. לטרוזול הוצע לי עכשיו כדי לקדם את הכניסה להריון כי מסיבות לא ידועות זה לא מצליח.. אז אני בדילמה אם להענות לזה או לבקש פתרון אחר כמו למשל מעקב זקיקים שלא מעורב בו הורמונים בשלב הראשון.

טוליתי

New member
שוב, ממש מצטערת על ההפלה

אל תסתפקי בבדיקת אולטראסאונד.
מעקב זקיקים ללא הורמונים זו אופציה מצוינת לדעתי, אבל איני רופאה.

למעלה